Temps de lectura: 4 minuts
(Darrera actualització de: 02/08/2021)

Una part emocionant de viatjant a l'estranger és la imprevisibilitat de l'experiència. Quan es viatja a un país estranger, vostè estarà exposat a cultures diferents, ajustos, i experiències. Fins i tot si vostè fa alguna cosa recerca, que està segur de ser pres per sorpresa per alguns del que es troba. desafortunadament, no totes les sorpreses es troba amb poden ser bons, i només perquè vostè està de vacances no vol dir que és immune a danyar.

Potser no vulgui creure que aquests infortunis pot passar a tu, però cal estar preparat per a la possibilitat que es, o un ésser estimat, caldrà prestar atenció mèdica, mentre que lluny de la seva llar. Si és tan simple com la seva dent estellat, torçar-se el turmell, baixant amb febre, o tenir un atac de cor, rebre el tractament mèdic que necessita podria no ser tan fàcil com ho seria en els Estats Units.

Això és perquè la majoria dels plans d'assegurances de salut tradicionals no s'estenen més enllà de la cobertura del que succeeix en sòl americà. Això vol dir que podria estar en el ganxo de milers de dòlars en costos mèdics de l'atenció que rep a l'estranger. Aquesta és la raó per cap viatger ha d'estar sense assegurança mèdica de viatge. Aquests plans especialitzats aniran on la seva cobertura nacional no ho farà, assegurant-se que vostè serà capaç de gaudir del seu viatge sense preocupar sobre el succés imprevisible.

Per més informació sobre viatges una assegurança mèdica i per què hauríeu de pensar en aconseguir-la, veure la guia continguda sota.

 

Per què és assegurança mèdica de viatge una bona idea?

• Viatjar a una país estranger poden introduir nombrosos perills per a la salut. Per exemple, la qualitat de l'aigua pot no ser la mateixa, donant lloc a infeccions greus. Diferents climes poden filtrar les seves condicions preexistents, com ara malalties del cor o al·lèrgies, deixant-li mal equipat per manejar la situació.

• Fins i tot si ja té assegurança mèdica, no es podria cobrir fora dels Estats Units. Això vol dir que qualsevol malaltia o lesió que experimenta quan viatgen a l'estranger podria donar lloc a molt altes factures mèdiques.

• Si va a visitar una part remota del món i requereixen atenció mèdica immediata, és possible que hagi de ser evacuat a un hospital. Sense cobertura d'assegurança adequada, això pot costar desenes de milers de dòlars per sobre de qualsevol altra despesa relacionada.

• En algunes circumstàncies, és possible que hagi de tenir una assegurança mèdica de viatge per la durada del seu viatge. Per exemple, visitants a Rússia, Cuba, i nacions a l'espai Schengen de la UE han de provar que tenen cobertura.

• Tot i que la cobertura de salut de viatge pot ser extremadament valuosa, que en general representa menys 10 per cent de tots els productes d'assegurances de viatge adquirits per viatgers, mentre que és relativament barat.

 

Els trens de Brussel·les a Amsterdam

Els trens de Londres a Amsterdam

Els trens de Berlín Amsterdam

Els trens de París a Amsterdam

 

Com assegurança mèdica de viatge el protegeix


• Assegurança mèdica de viatge difereix de les pòlisses d'assegurança de viatge normalitzat principalment en què no proporciona cobertura per les despeses relacionades amb les cancel·lacions, retards, o interrupcions.

• Amb l'assegurança mèdica de viatge, vostè pot tenir cobertura en cas d'una emergència de salut inesperat. Aquests poden variar des d'un dent trencat o brot d'intoxicació alimentària a lesions potencialment mortals i atacs de cor.

• Un dels principals beneficis d'aquestes polítiques és que li proporcionen 24/7 suport multilingüe per ajudar a coordinar amb el personal d'atenció de la salut en un país estranger.

• Aquestes polítiques solen proporcionar cobertura per al que generalment es considera clau mèdica despeses. Aquests inclouen visites a la sala d'emergència, serveis d’evacuació, i transport costos incorreguts per arribar a un centre mèdic.

• Els plans més comuns cobreixen un sol viatge, però també es poden comprar per cobrir períodes de fins 12 mesos. la cobertura mèdica a llarg termini per a les persones que viatgen amb freqüència o més temps encara també es poden comprar a increments mensuals.

 

Els trens Amsterdam Londres

Els trens de París a Londres

Els trens de Berlín Londres

Els trens de Brussel·les a Londres

 

A punt per començar a veure els teus opcions? Reservar un bitllet de tren ara, mentre dura el clima càlid, amb l'ajuda de Salvar un tren!

 

El voleu incrustar al nostre bloc “La majoria dels espectaculars Universitats A Europa” al seu lloc? pot prendre les nostres fotos i text i només ens donen crèdit amb un enllaç a aquesta entrada del bloc. O feu clic aquí: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fthe-need-for-travel-medical-insurance%2F%3Flang%3Dca– (Desplaçar cap avall una mica per veure el codi d'inserció)

 

Descarrega aquí el PDF per a aquest article que va ser proporcionada per guardar un tren per Els serveis d'alt nivell d'Illinois