Temps de lectura: 5 acta
(Darrera actualització de: 03/01/2020)

Ciutat de Luxemburg és una combinació màgica de l'antiga i moderna juntament amb local i global, senzillesa i luxe. És segur dir que amb totes aquestes opcions eclèctiques, no hi ha possibilitat que t'avorreixes. És per això que era difícil per a nosaltres només el nom Superior 5 coses a fer a una curta visita a Luxemburg. però, donarem una oportunitat!

 

1. història, Art & cultura

Aquesta ciutat ofereix una barreja intrigant de la història, cultura, art i natural paisatges. Amb moltes de les oficines de la Unió Europea i els departaments allotjats a Ciutat de Luxemburg, hi ha una veritable perspectiva multicultural d'aquesta ciutat.

Amb les seves nombroses exposicions i museus, castells i fortificacions, Luxemburg combina una increïble varietat dels llocs d'interès cultural. La cultura i l'art de Luxemburg són un fidel reflex de la seva població, diversa i multicultural. Luxemburg pot ser l'orgull de les seves activitats culturals únics a tot el món que van des de l'art i les tradicions d'espectacles i festivals. Per tal de que sigui més fàcil perquè vostè descobreixi art i cultura a Luxemburg, Luxemburg de Turisme va crear el Targeta de Luxemburg: el lliure accés a més de 60 llocs culturals a Luxemburg i la Gran Regió.

Com a part dels Top 5 coses a fer a una curta visita a Luxemburg, que sens dubte ha de visitar el Letzebuerg Museu de la Ciutat. El Museu està allotjat en quatre edificis històrics. L'exposició permanent "La història de Luxemburg" il·lustra la història de més de mil anys de la capital del Gran Ducat. Al costat de molts objectes originals, l'exposició presenta el desenvolupament de la ciutat utilitzant una sèrie de models urbans. Les exposicions temporals es duen a terme regularment en altres dos nivells del museu. Assegureu-vos de revisar el que són quan visita!

Els trens d'Anvers a Luxemburg

Els trens de Brussel·les a Luxemburg

Els trens Metz a Luxemburg

Els trens de París a Luxemburg

 

2. Bock Casemates - Palau Ducal

visit the wall when you do a short visit to Luxembourg

Casemates du Bock són bastant fàcilment accessible sota de l'antic castell, Montée de Clausen. El Bock Casemates és una 17 quilòmetre túnel llarg, inicialment excavada a la roca pel espanyol entre 1737 i 1746. Les casamates són coneguts per la seva importància històrica a Luxemburg, sent un refugi per a més de 35,000 locals i milers de soldats durant la Primera Guerra Mundial i la Segona Guerra Mundial. Consta de passatges atmosfèrics i escales de roca impressionants, el túnel històric de Casemates és una Patrimoni de la humanitat. Carregar els telèfons mòbils i empacar la borsa. Aquesta és una visita obligada en el seu Top 5 coses a fer a una curta visita a Luxemburg!

Colònia de trens de Luxemburg

Frankfurt als trens de Luxemburg

Amsterdam als trens de Luxemburg

Els trens de Rotterdam a Luxemburg

 

3. Patrimoni religiós a Luxemburg

Quirinus chapel is a must on a short visit to Luxembourg

Les persones interessades en el patrimoni religiós ha de visitar la capella Quirino. Una capella gòtica erigida en peregrinació 1355 i en part excavada en la roca. En el seu lloc, no va ser originalment una santuari pagà que els romans adoraven més tard com un santuari dels primers cristians. Una font de rock onades aquí. Les persones atribueixen un poder guarir beneficiós per les seves aigües en el cas de malalties de la vista.

Des del segle 11, el lloc ha estat consagrada a San Quirino i des del començament de la 13, els serveis es duen a terme en les dues coves de la capella.

La capella gòtica de peregrinació va ser erigida en 1355, mentre que el sostre i els petits campanars es van afegir després, al final del segle 19.

Església de Sant Miquel és l'església més antiga de Luxemburg ciutat i va ser destruïda i reconstruïda diverses vegades al llarg dels segles passats. Església de Sant Miquel és un dels edificis religiosos més antics de Luxemburg. de l'edifici història data 1987 quan el Comte de Luxemburg va erigir una petita capella dins dels seus terrenys del castell. L'església actual combina una façana romànica amb elements estructurals gòtics i decoracions interiors barrocs. Observi els arcs de mig punt a la nau. grans vidrieres. Una sèrie d'escultures religioses. I l'enorme Assumpció de la Mare de Déu pintura muntat sobre l'altar barroc.

 

 

4. Palau Gran Ducal a una curta visita a Luxemburg

Si arquitectura és la seva cosa, a continuació, Palau Gran Ducal ha de ser part del Cim 5 coses a fer a una curta visita a Luxemburg. A mesura que la residència original del Gran Duc i la família reial, Gran Palau Ducal a Ciutat de Luxemburg és una espectacular peça de l'arquitectura, construïda al segle 16 durant el Renaixement flamenc. El disseny interior del palau sembla ser una exquisida combinació d'una varietat d'estils. Una delicada interacció entre romàntic i l'estil medieval-gòtic, i els dissenys industrials lleugers per la alemany dissenyador industrial – Ingo Maurer.

 

5. La Casa de la Xocolata a Ciutat de Luxemburg

Chocolate house in Luxembourg

La xocolata Casa a Luxemburg és conegut per la seva xocolata, és clar,. Però a més de les picades de dolços i una varietat de pastissos, també es pot gaudir dels seus pastissos salats i amanides. Quan la terrassa està plena, sempre pot seure a l'interior de la planta baixa o planta alta.

La Xocolata House està situat davant de la Gran Ducal palau. Així que pren el seu seient i gaudir d'una Hotchocspoon. Estem segurs que va a fer xocolata Casa el seu lloc favorit. una inoblidable, experiència superlativa, de tots els càrrecs.

*Tip extra:

Per una quantitat extra de diversió, no es perdi la estiu al Festival de la Ciutat. Es porta a terme des de finals de juny fins a principis de setembre. Durant aquest període es pot gaudir de concerts gratuïts, mercats, exposicions i esports actes per tota la ciutat.

 

Agafar un tren a Luxemburg usant SaveATrain! El lloc més ràpida i més fàcil de reservar les seves aventures a Europa.

 

 

Vols incrustar nostra entrada de bloc al seu lloc, pot prendre les nostres fotos i text i amb prou feines donar-nos crèdit amb un enllaç a aquesta entrada del bloc, o fa clic aquí: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftop-things-short-visit-luxembourg%2F%3Flang%3Dca- (Desplaçar cap avall una mica per veure el codi d'inserció)