Temps de lectura: 3 minuts
(Darrera actualització de: 12/11/2021)

D'aquí a poques hores, vostè pot estar explorant una multitud de nous països brillants i brillants. però, ¿Quina és la millor manera d'arribar-hi. Capacitar a cara amb autobús Europa quan es viatja?

 

Més ràpid i amb millor aspecte!

els trens, a diferència dels autobusos, viatjar directament a través de la camp. Això vol dir que en lloc de mirar a una carretera avorrida, o passar hores simplement moure d'un lloc a un altre, vostè té l'oportunitat de veure més del seu país escollit. Quan estigueu preparat per passar a la vostra propera destinació, obtindrà allà en cap moment. Alta velocitat Entrenar contra autobús a Europa. És una obvietat.

Frankfurt als trens de Colònia

Dresden als trens de Colònia

Munic als trens de Colònia

 

No hi ha embussos

Per '' sense embussos, no volem dir 'no hi ha batecs dolços'. Ens referim a cap Embussos de trànsit. Això és el que passa amb les vies del tren: res no bloqueja el camí. Són una línia recta a la dreta el seu destí.

Els trens de Dijon a París

Reims als trens de París

Els trens Lille a París

Visites als trens de París

 

entrenar front de l'autobús, això és autobús
Seients d'autobús són més densos que els seients del tren

La comoditat del tren davant l'autobús

Quan es tracta de viatjar en tren contra autobús. La comoditat és rei. Quan hagi de decidir entre el tren contra autobús a Europa, Els trens guanyen no només en el camí, però en el medi, massa! A les estacions de tren, tu pots esperar que el seu tren a la comoditat i seguretat, amb un munt de llocs per seure, menjar i beure o comprar subministraments per al seu viatge.

En un autobús, vostè compartir un espai més petit (i un lavabo més petita!) amb altres passatgers. Vostè no serà capaç d'aixecar i estirar les cames o moure a un carro més tranquil, i pot ser que no hi hagi cap aliment o beguda disponibles.

Els trens de Luxemburg a Brussel·les

Els trens d'Anvers a Brussel·les

Amsterdam als trens de Brussel·les

Els trens de París a Brussel·les

 

entrenar front de l'autobús, això és seients del tren
Seients de tren són més còmodes que els seients de l'autobús

La flexibilitat del tren contra l’autobús

En una Viatge en tren, anuncis proporcionaran -detallada i actualitzada informació sobre el seu tren, des de quan surt a on s'atura i que la plataforma s'aparta de, i si es desitja comparar tren davant de l'autobús en la flexibilitat, a continuació, al tren, saps en 90% precisió quan s'arriba.

Un autobús li aconseguirà de A a B, però si vols anar més lluny, que s'executarà en problemes costosos. retards impredictibles causats pel trànsit a les carreteres poden significar perdre la seva connexió, li costa molt més.

En un tren, tens una flexibilitat total; acaba de pujar i saltar sobre el que capacita per satisfer els seus plans.

No importa si s'oblida del seu tren - que només pot saltar al següent!

Està convençut de la Entrenar contra autobús a Europa però, el debat?

Els trens de Milà a Venècia

Pàdua per a trens de Venècia

Bolonya als trens de Venècia

Els trens de Roma a Venècia

 

Continuar, reservar el seu viatge en tren amb Salvar un tren. Amb molt més espai a bord del tren, tindrà espai per seure, relaxar-se i gaudir del paisatge mentre planeja el seu pròxim moviment.

 

Vols incrustar la nostra publicació del blog al teu lloc?, a continuació, feu clic aquí: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-versus-bus%2F%3Flang%3Dca – (Navega cap avall per veure el codi d'inserció)