Temps de lectura: 5 minuts
(Darrera actualització de: 02/09/2022)

viatges amigable ressò està a l'avantguarda de la nostra ment quan entrem en aquesta nova dècada. Amb els ecologistes com Robert Swan i Greta Thunberg, el missatge a el món està sent lliurat amb claredat cristal·lina. Ens estem quedant sense temps per fer un impacte durador en el planeta i la conservació dels seus recursos preciosos.

El canvi comença avui i amb nosaltres, les decisions que prenem que promouen turisme responsable. A mesura que ens tornem més conscients dels nostres efectes sobre el medi ambient i turisme sostenible iniciatives, encara tendim a pensar viatges d'eco amigable en un sentit massa ampli. El viatge responsable ja no és una cosa que podem triar per participar en aquí i allà. És una cosa que ha de ser teixides intricadament en la nostra vida quotidiana, convertir-se en una segona naturalesa.

Aquesta tendència positiva està fent onades progressives en tota la indústria global de viatges. establiments turístics són la introducció de la el poder de l'energia solar, sistemes de reciclatge d'aigua s'han implementat per reduir el consum i el plàstic s'està convertint en un ús lamentable de el passat. Hi ha un profund moviment mundial en augment i que, amb esperança i determinació, ressonarà positivament a les futures generacions de viatgers insaciables. Aquí hi ha els nostres millors consells sobre com viatjar Eco friendly:

 

The Bygone Grace Of Travel Travel

Molts viatgers han optat per reduir la seva petjada de carboni a l'volar menys o mitjançant la reducció dels viatges en avió completament, predominantment en resposta a la paraula de moda sueca vols vergonya (la vergonya de vol). No és cap secret que els viatges en avió siguin ara un dels contribuents amb més creixement al canvi climàtic. Tot i que el vol serà sempre un jugador fonamental en la forma en què triem viatges, cal recordar que altres formes de viatjar sensacional oferta vacances ecològiques.

El viatge en tren té un nostàlgic ambient passada gràcia i és un poderós viatges ecològic iniciativa. Ofereix a gamma d'avantatges, inclòs més espai per a les cames, sopar en un cotxe menjador mentre gaudeix de bell paisatge, viatjar amb nens és molt més fàcil i per a aquells que vulguin romandre connectats, no hi ha mode en vol. El viatge en tren equival a inequívocament turisme responsable.

Amsterdam als trens de París

Els trens de Londres a París

Els trens de Rotterdam a París

Els trens de Brussel·les a París

Train Travel Eco Friendly

 

Sigui Eco friendly, Deixi només les petjades

de viatjar a qualsevol part, hem de deixar només petjades. Com ressò viatgers, que ja sabem això. malgrat això, amb aquestes tendències que ens empeny a fer més, podem portar això un pas més enllà. El més positiu és per veure els viatgers d'unió i deixant a un destí millor que el trobem. No costa res a recollir algunes peces d'escombraries que veiem en una platja o en un bosc. d'altra banda, eliminar-lo correctament significa que no aterra a l'oceà.

Frankfurt a Berlín trens

Els trens de Leipzig a Berlín

Els trens de Hannover a Berlín

Hamburgo als trens de Berlín

 

 

Menjar i beure local

Donar suport als locals no és només un viatges d'eco amigable iniciativa, però és també una contribució elevació comunitat. Comprar localment vol dir que ningú tenia per al transport dels béns. Encara més, les empreses locals tenen l'oportunitat de prosperar. És una petjada de carboni reductora i la comunitat local guanya.

Els trens Amsterdam Londres

Els trens de París a Londres

Els trens de Berlín Londres

Els trens de Brussel·les a Londres

Eat And Drink Local

 

Ser part de la conversa Eco friendly

Una tendència es converteix en una tendència, ja que forma part de la conversa global. Com un viatger ecològic compromès a viatges d'eco amigable principis, hem de participar i ser part d'aquesta narrativa. Les nostres veus tenen poder. Com ens comuniquem amb altres viatgers i a l'viatjar a racons únics de l'globus. Hem de mantenir la difusió de l'missatge. Som líders entre si per exemple i com fem aquests canvis necessaris per a la nostra pròpia vida i com contribuïm a turisme sostenible, vam inspirar a altres a fer el mateix.

Els trens de Milà a Venècia

Pàdua per a trens de Venècia

Bolonya als trens de Venècia

Els trens de Roma a Venècia

Travel Eco Friendly

 

Utilitzar el transport públic o caminar

Encara que pugui semblar poc atractiu a primera i la investigació que s'ha de fer pel que fa a la seguretat de transport públic i destinacions, el transport públic és una ecològic manera d'al voltant de viatges. S'utilitza una quantitat reduïda dràsticament de combustible per passatger en comparació amb un cotxe.

Una destinació atrau un viatger a submergir-se en tot el que ha d'oferir. Realment no hi ha millor manera d'interactuar amb la seva gent, experimentar la seva cultura, i gaudir de l’entorn que l’envolta. El transport públic fa justament això i caminar és una alternativa encara millor.

Els trens de Brussel·les a Amsterdam

Els trens de Londres a Amsterdam

Els trens de Berlín Amsterdam

Els trens de París a Amsterdam

Use Public Transportation Or Walk to be eco friendly

 

Paquets i Llum Ecològic

És una gran idea errònia que la llum d'embalatge és insignificant. la llum d'embalatge, sens dubte, és una principi viatges amigable ressò podem adoptar fàcilment i té un gran impacte. El paquet que més lleuger, El encenedor nostres mitjans de transport tindrà un pes i això es tradueix en un menor consum de combustible.

Una altra manera de jugar la seva part en turisme sostenible és tenir una mirada en el kit de viatge. Un kit de viatge ecològic consistirà possiblement d'un raspall de dents de bambú, barres de xampú, i barres de sabó en lloc de gels de dutxa. Xampús i condicionadors en miniatura i gots reutilitzables a prova de vessaments. Les ampolles d'aigua d'alumini són vitals, així com la palla de metall.

Salzburg de trens de Viena

Munic als trens de Viena

Els trens de Graz a Viena

Praga Viena trens

Pack Light for Eco Friendly Travel

 

voluntari

Les tendències de viatge per a majors 2020 indiquen que el turisme vivencial és la nova forma de viatjar. Deixar lloc, és clàssic. Això deixa espai per a les experiències que la cultura aparador, activitats, i una visió única de les destinacions.

  1. Triar proveïdors compromesos a sustainable Travel.
  2. Penseu una destinació en Necessitat de Turisme.

Els trens de Brussel·les a Bruges

Els trens d'Anvers a Bruges

Halle dos trens de Bruges

Gant de trens de Bruges

Volunteer in the forest

 

Si ens preocupem pel medi ambient i ens encanta l'art de viatjar, anem a conservar, protegir, i fer que el nostre viatge sigui quelcom per al bé col·lectiu més gran del planeta i turisme ecològic. Iniciar a l'reservar un viatge en tren amb Salvar un tren, avui!

 

 

El voleu incrustar al nostre bloc “Com viatjar En Eco friendly 2020?” al seu lloc? Pot prendre les nostres fotos i text i donar-nos crèdit amb un enllaç a aquest blog. O feu clic aquí: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/travel-eco-friendly/?lang=ca (...)- (Desplaçar cap avall una mica per veure el codi d'inserció)