Temps de lectura: 4 minuts
(Darrera actualització de: 06/08/2021)

Si vostè viu a Europa i vostè té una cap de setmana de sobres (o un enter setmana!), dir “si” La visita a la Ciutat del Vaticà a través de ferrocarril i gaudir-ne en tota velocitat!

 

Pensant en visitar la Ciutat del Vaticà?

des 1929 el Vaticà ha estat un estat independent i el més petit en el món. encara, que mai va disminuir la seva esplendor, bellesa, i la seva tremendament inspirador cultural i històric significació. Tot i que abasta més just 0.44 quilòmetres quadrats, El Vaticà té moltes atraccions per mantenir turistes ocupats: de St. Basílica de Pere a la Capella Sixtina (i tota la resta en el medi), t'encantarà cada segon passat al Vaticà.

Pel que fa a la visita a la Ciutat del Vaticà a través de ferrocarril va, hi ha un modern tren elèctric disponible per a tots els entusiastes del Vaticà. El tren connecta la Ciutat del Vaticà estació de tren amb les viles pontifícies.

Aquí hi ha algunes de les atraccions estrella al Vaticà que voleu visitar i obtenir el màxim de la seva experiència a Itàlia.

 

 

St. La basílica de Pere és la més coneguda quan es visita el Vaticà

La magnífica St. Basílica de Pere és la peça central del Vaticà, construïda sobre el que es pensa que és on Sant. El lloc d’enterrament de Pere.

St. Basílica de Pere és pràcticament la suma del treball d'artistes famosos. Absolutament impressionant sorprenent, l'art a St. Peter’s Basílica comença abans de entra a l'església. Primer veurà l'estàtua de Constantí de Bernini, juntament amb les restes de mosaic de Giotto per sobre de la porta principal. Que adornen el pòrtic, i 185m de llarg i 46m d'alçada nau s'eleva a una cúpula 119 metres sobre el! Naturalment, també hi ha famosa Pietat de Miquel Àngel que no ho van a creure! Veure la capella ricament decorada del Sagrament, magnífic baldaquí de bronze barroc de Bernini, l'altar papal i molt més.

Rimini als trens de Roma

Florència de trens Roma

Els trens de Verona a Roma

Els trens de Nàpols a Roma

 

capella Sixtina

Espectacular en el seu propi dret, la Capella Sixtina és un altre lloc que obtindrà per veure si visiten la ciutat del Vaticà per ferrocarril. Construït pel Papa Sixto IV en 1473-84 i restaurat a partir de 1980 a 1994, Capella Sixtina té frescos de molts artistes. Fer noms Michelangelo, Perugino, Pinturicchio, Botticelli, Rosselli, Ghilandaio, i Signorelli significa res? Bé, Ens van ajudar a fer les parets de la Capella Sixtina el pic de la pintura del renaixement. El Judici Final de Miquel Àngel va pintar l'interior de la capella es considera l'èxit més espectacular i més significatiu de l'art europeu.

Capella Sixtina és on se celebra el conclave per elegir el Papa. diari, Centenars de turistes admirar-la, i - pots ser un per a ells, massa!

 

visitar els llocs turístics del Vaticà

Museu Pio Clementino mentre visitava el Vaticà

Una de les millors coses sobre visitar la Ciutat del Vaticà per ferrocarril és que li permet veure pràcticament tot el llocs essencials al Vaticà.

Els museus del Vaticà presenten una exhibició sistemàtica d’arranjaments dissenyada pels papes Climent XIV i Pius VI de 1769 a 1799. Aquests galeries són un tresor de peces importants i destacar només alguns és molt difícil! Cada un té una cosa única cosa que oferir:

  • SALA A Croce Greca sosté ricament decorat sarcòfags de pòrfir vermell de la filla de Constantí, Constancia, i la seva mare
  • Sala delle Muse mostra Belvedere Tors, una obra admirat Miquel Àngel del segle I aC-per Apol·loni d'Atenes
  • Gabinetto delle Maschere compta amb un pis de mosaic gloriós de màscares de teatre de la Vila Adriana en Tivoli
  • Pati del Belvedere té l'Apol·lo de Belvedere, una de les estàtues més famoses al Vaticà
  • Galleria delle Estàtua compta amb els més fins canelobres antics – els Barberini Canelobre – També de la Vila Adriana en Tivoli

Els trens de Milà a Roma

Bolonya als trens de Roma

Siena als trens de Roma

Els trens de Lucca a Roma

 

Pontifícia Vila Barberini

El Papa de residència d'estiu, Les viles pontifícies – Barberini Jardins ha estat obert al públic des març 2014. L'entrada és una mica difícil de trobar, ja que no està senyalitzat. Els jardins d’aquest magnífic lloc s’han acabat 2000 anys, salti en tres nivells. Ells són impressionants i ben organitzada, i el nivell final mostra els segells de diversos papes en caixa en tanques.

 

Per gaudir del vostre viatge mentre visiteu la ciutat del Vaticà per ferrocarril, Cerqueu el vostre origen i escolliu Roma Salvar un tren pàgina web per reservar una bitllet de tren en qüestió de minuts i començar la seva emoció del Vaticà abans del que s'esperava!

 

Vols incrustar la nostra publicació del bloc al teu lloc?, a continuació, feu clic aquí: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fvisiting-vatican-rail%2F%3Flang%3Dca– (Navega cap avall per veure el codi d'inserció)