Temps de lectura: 3 minuts
(Darrera actualització de: 10/09/2021)

En aquest post, tractarem d'aprendre més sobre Locals de reserva del bitllet de tren en línia. En molts casos, els viatgers solen esperar fins a l'últim moment i després reservar els bitllets. Reservar bitllets de tren últim minut no és una cosa sabia que fer.

 

Local bitllet de tren

 

de vegades reservar un bitllet de tren en línia, us ofereix detalls sobre les ofertes i els càrrecs dels bitllets per al vostre viatge. Les butlletes són emesos normalment en els trens d'una ruta en particular. si vostè viatjar a través d'aquesta ruta sobre una base diària, llavors vostè ha de comprar les butlletes que vénen amb ofertes.

Els trens de Milà a Roma

Florència de trens Roma

Salern a trens Roma

Els trens de Nàpols a Roma

 

hores punta viatjar

Si s'utilitza el tren local a viatjar de manera regular, llavors seria molt conscient dels perills de viatjar sense bitllet. Això és quan vostè haurà d'utilitzar les passades mensuals. A passi mensual assegura que es pot viatjar sense problemes en un tren de rodalies.

Tot i que li ha reservat el seu bitllet amb molta antelació, a causa de la naturalesa de la temporada, els viatgers sense bitllet tendeixen a aparèixer per tot arreu en el compartiment deixant a tots vostès a l'estacada.

Els trens Bremen Berlín

Els trens de Leipzig a Berlín

Els trens de Hannover a Berlín

Hamburgo als trens de Berlín

 

Fora de la temporada de viatges

Una forma intel·ligent d'estalviar diners és viatjar durant la temporada baixa. La temporada baixa significa un no-Festival durada. Els mesos de febrer-Abril i juny d'octubre es consideren fora de temporada. Els viatgers que normalment no fan la seva Locals de reserva del bitllet de tren en línia.

Salern a trens Florència

Lecce als trens Florència

Els trens de Bari a Roma

Gènova als trens Florència

 

 

Avançar en la reserva - si és bona o dolenta?

Com el seu nom ho diu, -reserva pot fer a través Locals de reserva del bitllet de tren en línia. Les reserves de les seves entrades amb antelació, tu pots Confirma el seu seient. Per no parlar de, les entrades no costen molt.

Atès que vostè és un dels primers pocs per reservar les seves entrades mesos abans, funciona més barat. malgrat això, vostè voldrà saber que avançat de reserves no es pot canviar més endavant. Tan, decidir sobre el seu viatge per endavant i després reservar amb antelació.

Frankfurt a Praga trens

Munic als trens de Praga

Els trens de Berlín Praga

Els trens de Viena a Praga

 

 

No és ni bo ni dolent; és només que cal assegurar-se que vostè no és el tipus de persona que decideix emprendre un viatge en l'últim moment.

 

bitllet en qualsevol moment

Si cerqueu un bitllet en qualsevol moment, a continuació, se li alegra saber que vostè pot fer ús d'ells sempre que ho desitgi. L'única diferència entre ells i la reserva d'entrades anticipades és que es pot utilitzar en qualsevol moment butlletes només en el dia del viatge.

malgrat això, que no són fiables i quan estigui previst viatjar en un viatge de llarga distància, llavors sempre és millor fer ús de la reserva d’entrades de tren local en línia, i vostè ens pot acostar-se en Desar una pàgina web de tren o utilitzi el nostre Facebook Per tren val d'ajuda.

 

Vols incrustar la nostra publicació del bloc al teu lloc?, pot prendre les nostres fotos i text i només ens donen crèdit amb un enllaç a aquesta entrada del bloc, o fa clic aquí: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fwhen-you-should-do-your-local-train-ticket-booking-online%2F%3Flang%3Dca – (Desplaçar cap avall una mica per veure el codi d'inserció)