Temps de lectura: 4 minuts
(Darrera actualització de: 22/10/2022)

El transport per ferrocarril és la forma més favorable al medi ambient per viatjar. L'efecte hivernacle de les emissions de gas per quilòmetre en el transport per ferrocarril és 80% menys de cotxes. En alguns països, menys que 3% de tot el transport de les emissions de gasos provenen dels trens. Els únics mètodes més amigables amb l'ambient que els trens que caminen i es ciclisme. Allà Són moltes les raons per què l'elecció de viatjar en tren és el medi ambient i ens agradaria compartir això amb vostè!

Una línia de tren típic pot portar 50,000 persones per hora. Compareu això amb un carril de l'autopista, que es pot moure només 2,500 persones per hora.

 

 

En contrastar transport de motor amb el carril, costos externs, soroll, contaminació de l'aire, accidents, i el deteriorament de la infraestructura, i la congestió són molt més baixos en els trens que l'ús d'un vehicle privat.

Amsterdam als trens de Londres

Els trens de Londres a Rotterdam

Els trens de París a Londres

Els trens de Brussel·les a Londres

 

La contaminació acústica – Per què triar viatjar en tren és respectuós amb el medi ambient

La contaminació acústica és l’efecte advers del soroll tant en humans com en humans animals. És un resultat directe de la mala Plà urbanistic. Problemes de soroll data de la contaminació de nou a l'antiga Roma! Avui, la contaminació del soroll dels cotxes pot causar danys en l'estat psicològic de les persones. Els símptomes inclouen hipertensió, els nivells d'alt estrès, tinnitus, trastorns del son, i altres efectes nocius.

Actualment, hi ha mesures per limitar l'impacte del soroll viari. mesures inclouen barreres contra el soroll, limitació de velocitat dels vehicles, canviar la textura carretera, així com controls de trànsit que permeten el flux de vehicles llisa. Això significa que els cotxes en el sistema de control de trànsit hauran d'utilitzar els seus frens i l'acceleració de menys.

El tren és el medi ambient i que és fonamental. L'Índia està veient les vendes d'automòbils cada vegada més sobre una base anual. Xina es prediu que tenen 300 milió de vehicles a la carretera per 2030. Aviació i recorregut de la nau també se sumen a les emissions globals de CO2. Sembla que de tots els modes de transport, només els trens mantenen les emissions baixes i sostenible per al futur.

Els cotxes elèctrics i híbrids són òbviament millor per al medi ambient que els cotxes tradicionals, però el problema actual és que aquests cotxes són massa cars per ser venudes a un nivell que va a equilibrar les conseqüències negatives de cotxes.

Rimini als trens Florència

Els trens de Roma a Florència

Florència de trens Roma

Venècia amb Trens Florència

 

 

Trens dièsel i trens elèctrics

Hi ha una diferència entre dièsel i trens elèctric trens. Els trens elèctrics emetre 20-35% menys carboni que els trens dièsel. Un tren és el medi ambient, especialment els trens elèctrics que són alimentats per energies renovables i l'oferta desplaçaments lliures de carboni. Les emissions dels trens a Europa reduirà per un major 50% per 2030. Aquestes xifres són grans ja que els trens representen 8.5% de tota l'activitat dels viatges.

Colonia als trens de Frankfurt

Munic als trens de Frankfurt

Hannover als trens de Frankfurt

Hamburg als trens de Frankfurt

 

Trens o avions – raó per la tria de viatjar en tren és el medi ambient

Un element important quan la comparació dels trens a avions és que els avions han d'utilitzar una increïble quantitat de combustible tant per a l'enlairament i aterratge. També, quan la gent viatja amb avió, tendeixen a arribar a l'aeroport amb cotxe. Això se suma a les emissions de CO2 per al seu viatge. Això fa que la presa d'una tren interurbà una obvietat per al medi ambient.

Hi ha hagut alguns avenços recents, especialment per a les persones viatja per negocis que hagin estat informats pels agents de viatges de la petjada de carboni dels seus vols. També, a part de l'entorn, és molt difícil arribar als centres de la ciutat en cotxe, mentre que, si vostè està en un tren, vostè té accés directe als centres metropolitans. Això, més sovint que no, També vol dir que és molt més ràpid que viatjar en tren que qualsevol altre mètode.

Gènova als trens de Milà

Els trens de Roma a Milà

Bolonya als trens de Milà

Els trens de Verona a Milà

 

En conclusió, un tren és ecològic i la forma de viatjar més respectuosa amb el medi ambient i també proporciona comoditat a les persones que viatgen per negocis i per plaer. L'augment de cotxes a les carreteres fa que la congestió i la contaminació augmenten i els trens són la resposta del transport per protegir el medi ambient.

 

Està buscant per comprar bitllets de tren, sense càrrec per? Anar a www.saveatrain.com per accedir a les tarifes de tren més barats.

 

Vols incrustar la nostra publicació del bloc al teu lloc?, a continuació, feu clic aquí: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fwhy-choosing-to-travel-by-train-is-environmentally-friendly%2F%3Flang%3Dca – (Navega cap avall per veure el codi d'inserció)