Order A Train Ticket TANI

kategori: financave Train

BE-së Për të Investuar Miliarda Euro Në Evropian Udhëtuar Me Trena

The EU has proposed to invest€1 billion in trains to boost European travel, Ky investim do të kombinohen me financim publik dhe privat. krejt, the total investment will exceed€4.5 miliardë. Investimi do të vijë përmes një grupi të financimit të quajtur lidh Evropën Facility. Shkurtimisht, Financimi do të…

How To Save Money mbi tarifat e trenit

Udhëtimi nga vendi në vend, ose qytet për qytet, është një eksperiencë me të vërtetë e mahnitshme dhe voyaging me tren është një nga metodat më të mira për të bërë këtë. fares trenit evropiane janë kryesisht të bazuara në distancë udhëtoi, megjithatë, many European rail companies have now moved