Buku A Train tiket
AYEUNA

Kategori: keuangan karéta

EU Pikeun Investasi Milyaran Euro Di Éropa Travel Ku Kareta

EU geus diusulkeun pikeun investasi € 1 milyar dina karéta keur naekeun perjalanan Éropa, investasi ieu bakal ngagabungkeun kalawan waragad umum jeung swasta. Sakabehna, total investasi bakal ngaleuwihan € 4,5 miliar. investasi bakal datangna ngaliwatan grup waragad disebut Nyambungkeun fasilitas Éropa. Pondokna, éta waragad bakal…

Kumaha Ka Simpen Duit Di ongkosna Train

Iinditan ti nagara ka nagara, atawa kota ka kota, mangrupakeun pangalaman sabenerna endah tur voyaging ku karéta ieu salah sahiji metodeu pangalusna pikeun ngalakukeun ieu. karéta ongkosna Éropa anu dumasar kalolobaan kana jarak ngumbara, kumaha oge, loba pausahaan rail Éropa ayeuna geus dipindahkeun…