Luwih gampang saka mobil lan luwih nyaman saka bis, njupuk Sepur iku salah siji saka cara paling apik kanggo nemu routes Train Best kanggo Winter salju ing Eropah. lungguhan, ngendhokke lan ngujo gunung luar biasa, kali, and lakes while en route to the