Gampang ti mobil hiji sareng nu sanesna teu nyaman ti beus a, nyokot karéta mangrupa salah sahiji cara anu pangalusna pikeun ngalaman ruteu Train Best keur usum salju di eropa. diuk deui, bersantai na admire gunung luar biasa, walungan, sareng tasik bari angkat ka…