Book një biletë treni
TANI

kategori: udhëtimit tren Hungary

5 Shumica Rivers bukura në Evropë To Explore

Nuk ka shumë mënyrat e transportit më të mirë se treni, por një dalje në det lumi vjen mjaft të ngushtë! Kjo është një mënyrë luksoze dhe nge për të zbuluar kënaqësitë e Evropës, duke parë qytetet, rajone, dhe vende nga një perspektivë e re. Ju mund të eksplorojnë destinacionet intrigues…

Pse ju duhet të jetë Udhëtim në Evropë në pranverë

Çdo njeri është ëndërroja të pranverës për të motit të ngrohtë. Është gjithmonë një kohë e bukur në Evropë, kur bora e dimrit të bërë rrugën për rinovimin me ngjyra të ndezura e pranverës. Parqe dhe kopshte të vijë e gjallë dhe qytete të kthehen përsëri jetën. Udhëtim në Evropë në pranverë, përpara…

më i lartë 5 Qytetet më të mira të kalojnë Krishtlindjet

2018 është pothuajse në një fund, të cilat vetëm mund të thotë se Krishtlindjeve është afër! Njerëzit janë ende duke u përgatitur për të, por për udhëtarët, kjo është koha për të planifikuar një udhëtim. Nëse jeni duke kërkuar për qytetin e drejtë të kalojnë Krishtlindjet në, ne kemi…

Cilat janë trenat më të shpejtë në Evropë dhe në botë

A keni kërkuar ndonjëherë për të vizituar Evropën nga diçka cilësisë së mirë, si një tren? Si e bën atë të tingëllojë për të udhëtuar deri në 300 kilometra në orë? Evropa ka një rrjet të madh të trenave me shpejtësi të lartë që do të ju shpejt në destinacionin tuaj. Me shpejtësi të lartë të shërbimeve tren vetëm…

A mos i lënë pa një të pranishëm - Të marrë kuponat dhe lajme !