Lamun ditéang kabur ka retreats yoga luhur di Éropa pikeun pakansi salajengna, anjeun di tuah. Sababaraha nagara Éropa nu geulis kudu nyatu nawarkeun lamun datang ka yoga jeung rélaxasi. Even though India is considered to be the most