(Paling Keri Dianyari On: 15/01/2020)

dancing naga, unicorns, lan babi mabur. Ya, babi! Ngrameke The Year saka babi, Ngrayakaken Imlek ing Eropah!

tahun anyar cino, uga dikenal minangka spring Festival utawa Lunar New Year, punika acara paling penting ing tanggalan Cina. Iku wusana khusus ditandhani dening kulawarga klumpukan, ritual pangan, kurban ing kuil, lan – mesthi – mercon. Ana soko khusus kanggo ngrameke Imlek ing Eropah. Iku kesempatan sing unik kanggo melu ing tradisi kuna Cina, gendakan bali 4000 taun. Aja kantun metu ing nalika duwe kasempatan!

 

Celebrate Chinese New Year in Europe, 2019

 

No.1 for Celebrate Chinese New Yearing Eropah| Madrid, bongso Spanyol

Jumlah wong Cina sing manggon ing bongso Spanyol wis thukul banget ing taun anyar, lan nambah iki wis dibayangke dening tingkat hajat Imlek ing negara. ing 2019, nyana boten beda.

Kanggo mlaku taun katelu, ibukutha Spanyol punika Panggonan kanggo ngrameke Imlek ing Eropah ing Spanyol, karo program budaya lan perayaan diatur dening Kedutaan Besar Chinese. konser, pelatihan, parades werna, lan gastronomic rute will all be part of the festivities held in the Usera districthome of Madrid’s Chinatown.

 

Paris, France

Paris ora kutha pisanan sampeyan mikir nalika mikir bab panggonan kanggo ngrameke Imlek ing Eropah. Nanging iki gaib romantis kutha dadi menyang kutha prayaan Chinese sak perayaan.

Paris ora mung parades babagan flashy lan paesan njlimet sanadyan. Sawijining rahasia paling-katahan liwat wektu iki loro kuil Buddha ingkang dumunung ing distrik 13. Kene kulawargané saka China, Vietnam, lan Kamboja teka kanggo mbayar babagan lan welcome ing Taun anyar. Seneng demontrasi saka seni lan Kerajinan Chinese, masak lan tari tradisional lan music. Waca kutha lampu tenan manggon nganti menehi jeneng wektu taun. Lan bab sing paling apik sing bisa travel Sepur saka Paris kanggo Amsterdam lan ngrameke ing loro kutha!

Brussels kanggo Paris Trains

London kanggo Paris Trains

Marseille kanggo Paris Trains

Amsterdam kanggo Paris Trains

 

Ngrayakaken Imlek ing Eropah, paris

 

Amsterdam, Walanda

kasunyatan fun: Amsterdam kang kesuwur District Red-cahya iku ngarep kanggo sawijining candhi Buddha sing nyata. Saben taun, Sampeyan bisa Celebrity Imlek ing Eropah ing Amsterdam lan watara The Fo Guang Shan Panjenenganipun Hua karo program khusus.

Iki bagéan saka kutha uga apik yen duwe idaman kanggo asli Cina pangan. Nyekel dhewe meal ing Waca Palace misuwur (pisanan ngambang Restaurant Eropah) utawa ing salah siji saka akeh restauranger ing Geldersekade.

Brussels kanggo Amsterdam Trains

London menyang Amsterdam Trains

Berlin kanggo Amsterdam Trains

Paris kanggo Amsterdam Trains

 

Ngrayakaken Imlek ing Eropah, Langkawi

 

Ing pungkasan Celebrity Imlek ing Eropah | Inggris

London Inggris njupuk bangga ing wara-wara teng sing ngemu cara paling gedhé ing donya kanggo ngrayakaken Imlek ing Eropah, sanjabane Asia. dadi, mesthi iki kanggo mencet nalika Celebrity Imlek ing Eropah.

Kutha iki ngemu siji dina Festival macet dikempalken karo aktivitas kalebu pangan tradisional, lan parade taunan, pagelaran lan barang-barang tradisional. (Sampeyan wis kita ing pangan tradisional!) Count kita ing! 

Ana telung wilayah utama ing Inggris kang terus perayaan iki; Trafalgar Square, Chinatown lan Shaftesbury Avenue. Saben unik ing aktivitas tartamtu lan acara padha kurban; pengunjung bakal duwe hard wektu milih kang apa.

Chinatown nawakake paling sing paling apik ing syarat-syarat pangan tradisional. Priksa manawa sampeyan Book awal kanggo ngamanake Tabel ing salah siji saka akeh restoran apik. Chinatown bakal mori metu ing paling apik saka paesan karo lanterns abang begja lan gendero. kelompok tari Cina lan pemain bisa ketemu nyiyapake ing akeh orane tumrap sekolah ing saindhenging. London uga langsung entuk pahargyan kanggo pemandangan Imlek nanging saben taun wis dadi ageng lan luwih apik lan kita ora bisa ngenteni kanggo weruh apa mengkono ing 2019!

Amsterdam kanggo London Trains

Rotterdam kanggo London Trains

Paris kanggo London Trains

Brussels kanggo London Trains

 

Apa cara paling Celebrity Imlek ing Eropah lan njaluk salah sawijining kutha mau? Miturut Train, mesthi! Gunakake SaveATrain Book menehi hasil paling apik ing menit!

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita dhateng situs, sampeyan bisa salah siji njupuk foto lan teks kita lan mung menehi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki, utawa klik kene: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/celebrate-chinese-new-year-europe/ – (Gulung mudhun kanggo ndeleng Embed Code)