(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 15/01/2020)

nari komodo, unicorns, jeung babi ngalayang. nuhun, babi! Ngagungkeun The Taun teh Babi, Ngagungkeun Taun Anyar Cina di Éropa!

Taun Anyar Cina, ogé dipikawanoh salaku cinyusu Festival atanapi Syamsiah Taun Anyar, teh acara pangpentingna dina Kalénder Cina. Hayu urang hiji kasempetan husus ditandaan ku kulawarga gatherings, ritual dahareun, kurban di candi, jeung – tangtosna – kembang seuneu. Aya hal husus ngagungkeun Taun Anyar Cina di Éropa. Ieu kasempetan unik pikeun ilubiung dina tradisi Cina kuna, bobogohan deui 4000 taun. Ulah sono kaluar ka dinya mun anjeun boga kasempetan nu!

 

Celebrate Chinese New Year in Europe, 2019

 

No.1 for Celebrate Chinese New Yeardi Éropa| Madrid, Spanyol

Jumlah jalma Cina tinggal di Spanyol geus dipelak considerably dina taun panganyarna, sarta ieu naékkeun geus reflected ku tingkat celebrations Taun Anyar Cina di nagara. di 2019, nyangka nanaon béda.

Keur jalan sataun katilu, ibukota Spanyol teh tempat ngagungkeun Taun Anyar Cina di Éropa dina Spanyol, kalawan program budaya jeung festive dikelompokeun ku Kedutaan Cina. konser, bengkel, parades jalan, jeung gastronomic ruteu will all be part of the festivities held in the Usera districthome of Madrid’s Chinatown.

 

Paris, Perancis

Paris teu Kota munggaran anjeun mikir lamun pamikiran ngeunaan tempat anu ngagungkeun Taun Anyar Cina di Éropa. Tapi ieu gaib layeut kota robah kana kotana hajatan Cina salila festivities.

Paris henteu ngan parades ngeunaan flashy jeung hiasan elaborate sanajan. Na rusiah pangalusna-diteundeun kana waktu ieu dua candi Budha lokasina di kacamatan 13th. Di dieu kulawarga ti Cina, Viétnam, sarta Kamboja datangna mayar ngahormat maranéhanana sarta ngabagéakeun dina Taun énggal. Ngarasakeun demonstrasi seni tur karajinan Cina, masak jeung tarian tradisional jeung musik. Tempo Kota lampu estu hirup nepi ka ngaranna waktu ieu sataun. Jeung hal pangalusna anjeun tiasa perjalanan karéta ti Paris ka Amsterdam sarta ngagungkeun dina duanana Kota!

Brussel ka Paris Kareta

London ka Paris Kareta

Marseille ka Paris Kareta

Amsterdam ka Paris Kareta

 

Ngagungkeun Taun Anyar Cina di Éropa, paris

 

Amsterdam, Walanda

kanyataan senang: Amsterdam urang hina District Beureum-Light mangrupakeun imah ka kuil Budha nyata. Unggal taun, Anjeun tiasa ngagungkeun Taun Anyar Cina di Éropa dina Amsterdam tur sabudeureun The Fo Guang Shan Anjeunna Hua kalawan program husus.

Ieu bagian tina kota oge hébat lamun boga craving pikeun otentik dahareun Cina. Grab diri tepung di Tempo Istana kawentar (mimitina floating réstoran Cina Éropa urang) atanapi di salah sahiji loba réstoran Cina di Geldersekade.

Brussel ka Amsterdam Kareta

London nepi Amsterdam Kareta

Berlin ka Amsterdam Kareta

Paris ka Amsterdam Kareta

 

Ngagungkeun Taun Anyar Cina di Éropa, Den Haag

 

Panungtungan ngagungkeun Taun Anyar Cina di Éropa | Inggris

London Inggris nyokot bangga dina boasting yen eta nahan cara panglegana ngagungkeun Taun Anyar Cina di Éropa, luar Asia. janten, tangtu ieu téh salah sahiji kana pencét mun anjeun ngagungkeun Taun Anyar Cina di Éropa.

kota ieu nyepeng hiji poé pestipal macet dipak kalawan kagiatan kaasup kadaharan tradisional, hiji parade taunan, pagelaran sarta karajinan tradisional. (Anjeun kagungan kami di kadaharan tradisional!) Cacah kami di! 

Aya tilu wewengkon utama di Inggris nu nahan festivities ieu; Trafalgar Square, Chinatown na Shaftesbury Avenue. Unggal unik dina kagiatan husus jeung kajadian maranéhanana nawarkeun; datang bakal boga teuas waktos milih mana mun ngalakukeun.

Chinatown nawarkeun éta pangalusna tina pangalusna dina watesan kadaharan tradisional. Pastikeun Anjeun buku mimiti pikeun ngamankeun méja di salah sahiji loba réstoran fabulous. Chinatown meunang decked kaluar di paling fabulous of hiasan jeung lampion beureum untung na spanduk. Grup tarian Cina sarta performers bisa kapanggih nyetél dina loba hambalan sakuliah. London bisa jadi pendatang a kana adegan Taun Anyar Cina tapi unggal taun ieu jadi leuwih badag sarta leuwih hadé tur urang teu tiasa ngantosan ningali naon kajadian di 2019!

Amsterdam ka London Kareta

Rotterdam ka London Kareta

Paris ka London Kareta

Brussel ka London Kareta

 

Naon cara pangalusna ngagungkeun Taun Anyar Cina di Éropa sarta meunang ka salah sahiji kota ieu? ku Train, tangtosna! pamakean SaveATrain buku nu nganyahokeun pangalusna dina menit!

 

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang onto situs anjeun, anjeun bisa boh motrét téks urang na ngan masihan kami kiridit kalayan link mun pos blog ieu, atawa anjeun klik di dieu: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/celebrate-chinese-new-year-europe/ – (Gulung ka handap pikeun ningali Code Lebetkeun)