(Paling Keri Dianyari On: 13/11/2019)

Pengetan King Day ing Walanda uga dadi partai paling apik ing Holland. on 27 April, padha mengeti ulang King Willem-Alexander karo music, katelu werna, tumo pasar, lan pameran fun. Raja piyambak travels liwat negara karo kang kulawarga. Ing wengi sadurunge King Day, Night King dirayakake karo nuduhake music Den Haag lan kutha-kutha lan tumo paling gedhe bangsa ('Gratis') pasar ing Utrecht. Siap kanggo mangerteni apa iku kabeh babagan? kene apa sing kudu dadi Pengetan King Day ing Walanda.

*Wigati! King’s Day is only one month away. Now is the time to book your Amsterdam hotel for Celebrating King’s Day in the Netherlands. Pengunjung saka sak Walanda, lan tambah akeh saka buku luar negeri awal kanggo mesthekake kamar kasedhiya.

 

Apa'S IN A NAME?

Originally, Putri Day iki ngrayakake ing Holland taun Wilhelmina kang (31 Agustus), nalika dheweke isih putri. partai mau sawetara bagéan kasebut, kalebu; game akeh anak lan lurung-lurung decorated. Nalika Wilhelmina dadi Ratu anyar sawise tilar donyané bapaké, wis diganti Ratu Day.

Juliana, ratuning sabanjuré lan putri Wilhelmina kang, dipunriyayakaken Day Ratu ing 30 April with a parade on Soestdijk. Beatrix also celebrated Queen’s Day on 30 April (ulang tahun dheweke dhewe ing Januari) nanging nalisir ibu, dheweke njupuk kabeh kulawarga lan kesah sak negara to visit several municipalities. King Willem Alexander has followed in this tradition. Dhèwèké lair ing 27 April lan iki dadi Day resmi ing 2014 kanggo Pengetan King Day ing Walanda.

Brussels kanggo Amsterdam Trains

London menyang Amsterdam Trains

Berlin kanggo Amsterdam Trains

Paris kanggo Amsterdam Trains

 

 

ORANGE Samubarang ing Pengetan King Day ing Walanda!

Kulawarga kraton Walanda ngangkat jenengé ing: House of Orange. Iki secara harfiah tegese Orange. Akibaté, iku wis dadi werna nasional Holland kang. On Day Raja, sampeyan bakal nemokake wong nganggo orange ing sawetara cara utawa wangun. dadi, njaluk shopping!

Brussels kanggo Trains Utrecht

Antwerp kanggo Trains Utrecht

Berlin kanggo Trains Utrecht

Paris kanggo Trains Utrecht

 

tumo pasar

Nalika Pengetan King Day ing Walanda, wong sing diijini ngedol iku ing werna tanpa mrintahake ijin. Loak ('Gratis') pasar sing dianakaké ing taman lan lurung-lurung, karo akeh wong aturan bandané bayangan sing, music utawa hiburan liyane for sale. Mikiraken minangka sale Garasi, nanging ing ukuran luwih gedhe! ing Utrecht, pasar tumo malah miwiti wengi sadurunge Day Raja. Supaya njaluk shoes lumampah ing.

Brussels kanggo Trains Rotterdam

Antwerp kanggo Trains Rotterdam

Berlin kanggo Trains Rotterdam

Paris kanggo Trains Rotterdam

 

 

Ayo kang roti panggang kanggo Pengetan King Day ing Walanda!

Saben riyaya mbutuhake roti panggang! Kanan? On Day Raja, wong nggawe roti panggang kanggo raja karo Orange Bitter, a liqueur padhang oranye. mesthi, iki tansah karo tradisi ngagem orange, banget! Sing ngombe iki digawe ing 1620 kanggo ngrameke kamenangan Pangeran Fredrick Henry kang. Kaping pisanan, iki ora kondhang nanging sawise William saka Orange dadi raja pisanan, iki diprodhuksi sapisan liyane. wiwit, Orange Bitter kagayutaken kulawarga kerajaan Walanda.

Brussels kanggo Trains Tilburg

Antwerp kanggo Trains Tilburg

Berlin kanggo Trains Tilburg

Paris kanggo Trains Tilburg

 

Apa iku kita ngombé? bir, Mesthi!

Holland tresna booze lan sawise puluh saka marketing pinter dening Heineken, bangga komersial Walanda sing, everyone wis kecanthol ing foamy nectar manis saka gods sak Day Raja.

Ora bir kaca kiwa lengkap, ora pikiran wis ngiwa langit. Yen ana tau dina kanggo tenan supaya rambute mudhun, iki bakal dadi! Lan iku ora mung Day Raja, Night Raja sadurunge iku setengah seneng-seneng. Iku biasane minangka sibuk minangka King Day minus dicekel bocah lan kulawargané. That means even less inhibition to spill your beer, and slur your words.

Brussels kanggo Trains Maastricht

Antwerp kanggo Trains Maastricht

Liège kanggo Trains Maastricht

Charleroi kanggo Trains Maastricht

 

Family Fun

Pengetan King Day ing Walanda ora mung kanggo thukul-ups. Ana kathah aktivitas njupuk Panggonan tengen kutha kanggo enom lan enom ing jantung kalebu pasuryan-lukisan, game lan olahraga acara. Check the King’s Day family fun page for more information.

Brussels to Langkawi Trains

Antwerp kanggo The Hague Trains

Berlin kanggo The Hague Trains

Paris kanggo Den Haag Trains

 

King kang Night & Day Singing

Pengetan King Day ing Walanda iku liburan umum nanging mesthi ora dina liyane. ing Walanda, expats lan turis Alike kumpul kanggo Amsterdam kanggo dina prayaan. Sing nyenengake tradisional wiwit ing Kawa saka dina amba (King kang Night) with the carnival atmosphere continuing throughout the city on King’s Day. DJs muter katelu ing squares umum, boats decorated kerasa isi kanal lan kutah music live dhateng lurung-lurung saka cafe patios. Read more about King’s Day events.

 

Pengetan King Day ing Walanda ing Kanal kanggé

Wis tau lalu lintas gridlock wis dadi luwih nyenengake! On Day Raja, ewu boats decorated kerasa Pack kanal Amsterdam panah. Tip Hot. Book prau ing advance!

Celebrating King's Day in the Netherlands on the canals

Take part in the annual King’s Day in Amsterdam on an amazing 1.5-hour canal cruise through the city center. Marvel ing prau decorated kerasa lan seneng omben melu Unlimited.

About kegiatan iki:
– Duration 90 menit
– Skip baris
– Dicithak utawa voucer mobile Ditampa
– konfirmasi cepet
– pembatalan Gampang

 

ing Walanda, expats lan turis Alike kumpul kanggo Amsterdam kanggo Pengetan King Day ing Walanda. Priksa manawa sampeyan ora kantun metu ing seneng-seneng, lan buku saiki nggunakake Simpen A Train with No hidden fees and easy as 1, 2, 3!

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita dhateng situs, sampeyan bisa salah siji njupuk foto lan teks kita lan mung menehi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki, utawa klik kene: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/celebrating-kings-day-netherlands/ - (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)