Waktos Maca: 5 menit
(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 05/03/2021)

Celebrating Raja sacara Poé di Walanda bisa ogé dijadikeun pihak pangalusna di Holland. dina 27 April, aranjeunna ngagungkeun ultah Raja Willem-Alexander urang jeung musik, pihak jalan, pasar loak, sarta fairs senang. Raja dirina ngumbara ngaliwatan nagara kalawan na kulawarga. Dina wengi sateuacan Raja sacara Poé, Peuting Raja dirayakeun sareng acara musik di Den Haag sareng kota-kota sanésna sareng kutu pangbadagna bangsa ('Haratis') pasar di Utrecht. Siap pikeun manggihan naon éta sadayana ngeunaan? didieu Éta naha anjeun kedah Celebrating Raja sacara Poé di Walanda.

*Catetan! King’s Day is only one month away. Now is the time to book your Amsterdam hotel for Celebrating King’s Day in the Netherlands. Datang ti sakuliah Walanda, sarta beuki tina buku mancanagara mimiti pikeun mastikeun kamar anu sadia.

 

Aya naon di ngaran?

Aslina, Putri Poé ieu sohor di Holland dina ulang Wilhelmina urang (31 Agustus), nalika manéhna masih putri. pihak miboga sababaraha bagian ka dinya, kaasup; kaulinan loba barudak na jalan dipapaésan. Nalika Wilhelmina janten ratu anyar sanggeus maot bapana urang, eta ieu robah jadi Ratu urang Poé.

Juliana, ratu salajengna jeung putri Wilhelmina urang, sohor Poé Ratu urang dina 30 April with a parade on Soestdijk. Beatrix also celebrated Queen’s Day on 30 April (ultah nya sorangan aya dina Januari) Tapi sabalikna mun indungna, manehna ngajak sakabéh kulawarga nya jeung ngumbara di sabudeureun nagara to visit several municipalities. Raja Willem Alexander parantos nuturkeun tradisi ieu. Anjeunna ngalahir on 27 April sarta ieu janten Poé resmi di 2014 pikeun celebrating Raja sacara Poé di Walanda.

Brussel ka Amsterdam Kareta

London nepi Amsterdam Kareta

Berlin ka Amsterdam Kareta

Paris ka Amsterdam Kareta

 

 

Jeruk sagalana on celebrating Raja sacara Poé di Walanda!

Kulawarga karajaan Walanda ngasuh nami: DPR Oranyeu. Ieu sacara harfiah ngandung harti éta jeruk warna. Salaku hasilna, eta geus jadi warna nasional Holland urang. Dina Poé Raja sacara, anjeun nimu dulur maké jeruk sababaraha cara atanapi formulir. janten, meunang balanja!

Brussel kana Kareta Utrecht

Antwerp kana Kareta Utrecht

Berlin kana Kareta Utrecht

Paris keur Kareta Utrecht

 

pasar loak

Bari celebrating Raja sacara Poé di Walanda, jalma anu diwenangkeun ngajual hal on jalan tanpa merlukeun idin. bebas Pasar kutu diayakeun di taman sareng jalan, kalawan loba jalma maturan possessions dihoyongkeun maranéhna, musik, atanapi hiburan sanés anu dijual. Mikir deui salaku diobral garasi, Tapi dina skala loba nu leuwih gede! di Utrecht, pasar loak malah mimiti peuting tadi Poé Raja sacara. Ku kituna meunang sapatu anjeun leumpang di.

Brussel kana Kareta Rotterdam

Antwerp kana Kareta Rotterdam

Berlin kana Kareta Rotterdam

Paris keur Kareta Rotterdam

 

 

Hayu urang roti bakar mun celebrating Raja sacara Poé di Walanda!

unggal pesta merlukeun roti bakar a! bener? Dina Poé Raja sacara, rahayat nyieun roti bakar ka raja kalayan Oranyeu Pait, a liqueur jeruk caang. Tangtosna, ieu ngajaga jeung tradisi maké jeruk, oge! inuman nu dijieun dina 1620 ngagungkeun meunangna Pangeran Fredrick Henry urang. dina ngamimitian, eta teu well-dipikawanoh tapi sanggeus William ngeunaan Oranyeu janten raja munggaran, eta ieu dihasilkeun sakali deui. Ti saprak éta, Jeruk Pait geus pakait raket jeung kulawarga karajaan Walanda.

Brussel kana Kareta Tilburg

Antwerp kana Kareta Tilburg

Berlin kana Kareta Tilburg

Paris keur Kareta Tilburg

 

Naon URANG nginum? BIR, TANGTOSNA!

Holland mikanyaah booze maranéhanana sarta sanggeus dekade pamasaran pinter ku Heineken, bangga komérsial Walanda maranéhna, dulur anu hooked dina foamy nectar amis dewa salila Poé Raja sacara.

teu bir kaca geus ditinggalkeun pinuh, euweuh pikiran geus ditinggalkeun jelas. Mun aya kantos dinten ka bener hayu bulu Anjeun handap, ieu bakal jadi eta! Tur éta henteu ngan Poé Raja sacara, Peuting Raja urang sateuacan nyaeta satengah fun. Ieu biasana jadi sibuk salaku Raja sacara Poé dikurangan kids jeung kulawarga. That means even less inhibition to spill your beer, and slur your words.

Brussel kana Kareta Maastricht

Antwerp kana Kareta Maastricht

Liege kana Kareta Maastricht

Charleroi kana Kareta Maastricht

 

kulawarga Fun

Celebrating Raja sacara Poé di Walanda henteu ukur keur dipelak-up. Aya nyatu kagiatan nyokot tempat sakuliah kota keur ngora jeung ngora dina haté kaasup raray-lukisan, kaulinan, jeung olahraga acara. Check the King’s Day family fun page for more information.

Brussel ka Den Haag Kareta

Antwerp ka Den Haag Kareta

Berlin ka Den Haag Kareta

Paris ka Den Haag Kareta

 

Raja sacara Peuting & dinten Pihak

Celebrating Raja sacara Poé di Walanda téh libur publik tapi pasti moal a poé sésana. Walanda, tilas tepuk, sareng wisatawan sami-sami ramé ka Amsterdam pikeun sapoé hajatan. senang nu tradisional dimimitian dina wengi dinten badag (Raja sacara Peuting) kalayan suasana karnaval teras-terasan di sakumna kota dina Poé Raja. DJs maénkeun pihak on kuadrat umum, parahu dihias caang ngeusi kanal, sareng live music tumpah ka jalan-jalan ti cafe patios. Read more about King’s Day events.

 

Celebrating Raja sacara Poé di Walanda dina kanal

Pernah boga lalulintas gridlock geus jadi loba senang! Dina Poé Raja sacara, rébuan parahu dipapaésan brightly pak dina kanal Amsterdam sempit. Tip panas. Buku kapal a sateuacanna!

Celebrating King's Day in the Netherlands on the canals

Take part in the annual King’s Day in Amsterdam on an amazing 1.5-hour canal cruise through the city center. Marvel di parahu dipapaésan brightly terasrasakeun inuman onboard taya.

Ngeunaan kagiatan ieu:
– waktu 90 menit
– Skip jalur
– Dicitak atanapi voucher mobile katampa
– konfirmasi instan
– pembatalan gampang

 

Walanda, tilas tepuk, sareng wisatawan sami-sami ramé ka Amsterdam pikeun ngarayakeun Hari Raja di Walanda. Pastikeun anjeun teu sono kaluar on fun, sarta buku kiwari ngagunakeun Simpen A Train with No hidden fees and easy as 1, 2, 3!

 

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang onto situs anjeun, anjeun bisa boh motrét téks urang na ngan masihan kami kiridit kalayan link ka pos blog ieu, atawa anjeun klik di dieu: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fcelebrating-kings-day-netherlands%2F%3Flang%3Dsu - (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)