(Paling Keri Dianyari On: 24/08/2019)

Ora suwe sawise trowongan Channel minangka akeh deleng minangka Eurostar Tunnel kabuka ing 1994, iki diarani salah siji saka Pitu Kaajaiban Donya Modern. Miturut American Society of Engineers Sipil, judhul sing uga pantes. Iku sijine Channel Tunnel antarane kamulyan arsitektur kaya Empire State Building lan Menara CN.

The Eurostar Tunnel mesthi wonder lan feat massive saka construction. Nanging apa iku penting kanggo Eropah? Apa ana sawijining impact, lan kang kutha bisa lelungan tekan dening nggunakake? Ayo duwe dipikir nyedhaki ing pinunjul Channel Tunnel:

 

History Of The Eurostar Tunnel

Map of the Construction of the Channel Tunnel

 

Malah sanadyan construction saka trowongan Channel miwiti ing 1988, sing ora ateges idea anyar. Malah Napoleon toyed karo idea saka nyambungake Inggris lan Prancis liwat trowongan. sadurunge wong, engineer Prancis Albert Mathieu-Favier pisanan diajokaké kuwi trowongan ing 1802. konsep kalebet pulo Ponggawa sadawane dalan, minangka jaran-ganti stasiun. Nanging, paling plans padha nilar nganti sawisé Perang Donya II.

ing 1987, ing Parliaments saka UK lan Prancis pungkasanipun sarujuk kanggo mbangun Channel Tunnel. Proyèk klebu ing construction saka telung Tunnel - loro kanggo lalu lintas sepur lan siji minangka trowongan layanan. Pembangunan njupuk enem taun, $7.2 milyar, sewelas mesin Boring, lan 13,000 buruh. biaya sawijining padha karo dina $12 milyar.

Amsterdam kanggo London Trains

Rotterdam kanggo London Trains

Paris kanggo London Trains

Brussels kanggo London Trains

 

Facts trowongan Channel

The Channel Tunnel punika 31.35 mil dawa, karo bagean jero banyu saka 23.5 mil. Iku bagean undersea paling amba ing donya sing nganggo 250 ft ngisor amben segara ing titik paling andhap. Trowongan nyambung Langkawi in Inggris karo Coquelles, Pas-de-Calais ing France. Nganggo ngisor Channel Inggris ing Selat Dover.

Apa ndadekake trowongan Channel khusus iku mung konektor of Great Britain lan daratan Eropa. lan karo dhuwur-kacepetan sepur kasedhiya dina, iku salah siji saka cara paling cepet kanggo lelungan saka UK kanggo daratan Eropa.

Ing Impact saka Mbukak Channel Tunnel

London St. Pancras hall

 

The Eurostar Tunnel diputer lan peran gedhe tenan nggae railway lelungan diakses sepisan maneh. Padha utamané appreciate ing UK, minangka digawe iku bisa kanggo lelungan kanggo Eropah tanpa kloter. Mbantu lelungan ngurangi biaya saka lelungan, uga tilas karbon. Eurostar prakiraan sing lelungan saka London Paris dening mancaraken Sepur 90% gas omah kaca kurang emisi saka njupuk bidang.

Sisih paling bab trowongan Channel sambungan kanggo utama jaringan sepur Eropah. nggunakake, sampeyan bisa njaluk paling kutha Eropa saka UK. Lan supaya ora lali iku uga bisa kanggo nggayuh kutha-kutha utama ing UK kang kaya London tanpa mabur. Iku sing terjangkau, cepet lan cara aman kanggo lelungan.

London kanggo Trains Brussels

London kanggo Paris Trains

London kanggo Trains Lyon

London menyang Amsterdam Trains

 

 

Yen trowongan Channel fascinates sampeyan, njupuk kulo liwat! trip uga ora dadi apik, nanging sawijining mréntahaké dumunung ing penak. Yen sampeyan perlu kanggo lelungan kanggo utawa saka kutha ing UK, buku karcis sepur Panjenengan dina iki!

 

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita dhateng situs, sampeyan bisa salah siji njupuk foto lan teks kita lan mung menehi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki, utawa klik kene: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/channel-tunnel-europe/- (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)

  • Yen sampeyan pengin dadi apik kanggo kedhaftar, sampeyan bisa nuntun wong-wong mau langsung menyang kaca search, ing link iki sampeyan bakal nemokake paling populer Sepur rute kita – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml – nang sampeyan duwe pranala kita karo / en / nanging sampeyan bisa ngganti menyang / fr / utawa / de / utawa / iku / lan basa liyane