(Paling Keri Dianyari On: 13/11/2019)

Ana kathah kang alasan kok wong kaya kanggo lelungan. Salah gedhe-gedhe sampeyan bisa krungu paling asring punika kemampuan kanggo duwe anyar lan macem pengalaman. Apa ndadekake lelungan dadi ayu iku kapribaden beda bakal bungah dening iku beda. junkies Adrenaline njupuk aktif vacations, looking for sensai kahanan rada mbebayani. foodies ngunjungi papan anyar kanggo bungah piring karo roso macem anyar. Lan kanggo bookworms antarane lelungan, Pustaka lan toko buku bisa dadi panggonan sing paling ayu ing donya. Yen lelungan liwat Eropah lan looking for toko buku paling apik ing Eropah kanggo ngunjungi dening Sepur, kita duwe sawetara saran kanggo sampeyan:

 

Prancis Toko Buku Best – Shakespeare & Company, Paris

France iku sawijining negara seneng, lan Paris panggonan paling misuwur. Nalika jinis seni mikir Paris, Notre Dame nerangake atine, karo etuking ayu lan wit Cherry ing Blossom. Iku sabenere tampilan sampeyan bakal nemokake nalika visit Shakespeare & Company, along with fantastic ambiance of books inside.

Akeh Writers gedhe (kalebu Ernest Hemingway lan Voltaire) ngginakaken wektu nulis ing bangunan iki abad ka-17. ing sesawangan digawe serep saka rak-rak lawas lan buku, dibandhingke menyang akeh kamar cilik lan nooks. Toko buku sprawls liwat loro jubin, lan saka njaba katoné luwih cilik saka iku. Shakespeare & Company uga sarwa dumadi acara sore lan maos penulis, kang soko ora pacangan sastra kudu kantun.

Dijon to Paris Trains

Reims kanggo Paris Trains

Lille kanggo Paris Trains

Lawatan ke Paris Trains

 

Acqua Alta Library, Venice

Libreria Acqua Alta is on the list of Charming Book Stores in Europe

Venice iku salah siji sing paling romantis looking kutha ing Italia, lan iku uga ngarep kanggo salah siji saka toko buku paling apik paling misuwur ing Eropa. Libreria Acqua Alta iki uga dikenal kanggo nyimpen buku ing Bathtubs malah gondola a. Ana panggonan panyimpenan banget, kayata buckets lan prau ngambang liyane. Iku uga tangga digawe tanggung buku lawas ing emper maneh sawijining.

Kanthi interior ayu, Library in Water High Venice iku temtu worth a neng lan bakal bungah sembarang buku pacangan. Yen sampeyan pengin duwe iku dhewe lan njaluk ilang nang, paling nang arep ana sanalika iku mbukak ing esuk.

Milan to Langkawi Trains

Padua kanggo Venice Trains

Bologna to Langkawi Trains

Roma kanggo Venice Trains

 

Selexyz Dominika Gereja Book Store, Maastricht

Maastricht ing Walanda bisa ora ing ndhuwur saben dhaptar pesenan wisata. Nanging, iku sing arep yen kowe tresna toko buku lan buku ing tartamtu. Dominikan utawa Selexyz Church Dominika ing kutha iki 700 struktur lawas taun dibangun ing gaya béda saka Gotik arsitektur.

Iku narik ati ing njaba lan minimalis ing nang. Dominicanen uga toja karo akeh saka gelar sing bakal bungahaken sembarang buku pacangan jantung. Sampeyan bisa njupuk warung ing cafe gawan nalika maca buku. Utawa, sampeyan bisa seneng tampilan Fantastic saka lantai ndhuwur.

Brussels kanggo Trains Maastricht

Antwerp kanggo Trains Maastricht

Liège kanggo Trains Maastricht

Charleroi kanggo Trains Maastricht

 

 

Cook & Book, Brussels, Woluwe-Saint-Lambert

Cook & Book nyimpen buku narik lan restaurant dumunung ing Woluwe-Saint-Lambert, Belgium. Nalika akeh toko buku paling apik kurban sawetara pangan lan ngombe, Cook & Book njupuk konsep dicokot luwih. Nanging ngidini sampeyan kanggo njagong mudhun kanggo meal diubengi dening macem-macem buku. Sing ndadekake Panggonan banget kanggo wong-wong sing kaya seneng buku apik lan apik pangan. Apa liyane, iku mesthi ora soko sampeyan bisa nemu saben dina.

Luksemburg Trains Brussels

Antwerp kanggo Trains Brussels

Amsterdam kanggo Trains Brussels

Paris kanggo Trains Brussels

 

Siap visit sawetara saka toko buku paling apik ing Eropah? Sampeyan bisa lelungan kanthi Sepur kanggo Paris lan Venice, uga kanggo Walanda lan Belgia. Book karcis awal lan miwiti planning welas buku ing vacation sabanjure!

 

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita dhateng situs, sampeyan bisa salah siji njupuk foto lan teks kita lan mung menehi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki, utawa klik kene: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/charming-book-stores-europe/- (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)