(Last Updated On: 13/11/2019)

Aya nyatu alesan naha urang hoyong ngarambat. Salah sahiji nu leuwih bisa ngadangu paling sering aya kamampuhan pikeun mibanda anyar jeung seru pangalaman. Naon ngajadikeun iinditan jadi geulis éta personalities béda bakal gumbira ku hal anu béda. Dipati adrenaline nyandak aktip vacations, pilari nu thrill kaayaan rada bahaya. Foodies didatangan tempat anyar pikeun delight pelat maranéhanana jeung rasa anyar seru. Sarta pikeun bookworms diantara travelers, perpustakaan jeung toko buku tiasa tempat paling indah di dunya. Lamun keur iinditan ngaliwatan Éropah jeung pilari toko buku pangalusna di Éropa nepi ka didatangan ku karéta, urang boga sababaraha saran pikeun anjeun:

 

Perancis Toko Buku Best – Shakespeare & pausahaan, Paris

Perancis mangrupakeun nagara pikaresepeun, jeung Paris mangrupa tujuan kawentar na. Nalika jenis artistik mikir Paris, Notre Dame datang ka pikiran, kalawan fountains geulis tur tatangkalan céri di kumpulan kembang. Ieu persis nempo anjeun bakal manggihan mun anjeun didatangan Shakespeare & pausahaan, along with fantastic ambiance of books inside.

Loba panulis hébat (kaasup Ernest Hemingway na Voltaire) geus spent waktu nulis dina wangunan ieu abad ka-17. The pamandangan diwangun ku rak heubeul na buku, tumpuk kana rupa-rupa kamar leutik sarta nooks. Toko buku sprawls leuwih dua lanté, na ti luar sigana leuwih leutik ti éta. Shakespeare & Parusahaan oge sarwa acara malem na maca panulis, nu hal henteu lover pustaka kedah sono.

Dijon ka Paris Kareta

Reims ka Paris Kareta

Lille jeung Paris Kareta

Tur nepi ka Paris Kareta

 

Acqua Alta Perpustakaan, Venice

Libreria Acqua Alta is on the list of Charming Book Stores in Europe

Venice nyaéta salah sahiji anu pang layeut pilari kota di Itali, sarta eta oge ka imah salah sahiji toko buku pangalusna kawentar di Éropa. Libreria Acqua Alta ieu ogé dipikawanoh pikeun nyimpen buku di bathtubs komo gondola a. Aya tempat neundeun séjén teuing, kayaning ember na kapal floating séjén. Ogé ciri anu staircase dijieun sagemblengna buku heubeul dina emper deui na.

Kalawan interior geulis na, Perpustakaan di Cai High Venice nyaeta undoubtedly patut neng sarta bakal delight sagala buku lover. Mun hayang boga deui keur diri jeung musna jero, Anjeun pangalusna alungan akang aya pas eta muka isuk-isuk.

Milan ka Venice Kareta

Padua mun Venice Kareta

Bologna mun Venice Kareta

Roma pikeun Venice Kareta

 

Selexyz Dominika Garéja Book Store, Maastricht

Maastricht di Walanda bisa jadi dina luhureun unggal daptar kahayang wisata. Sanajan, kudu lamun cinta toko buku jeung buku hususna. Dominicans atanapi Selexyz Garéja Dominika di kota ieu téh 700 Struktur heubeul taun diwangun dina gaya nu béda tina Gothic gawena undagi.

Éta breathtaking dina luar na minimalis asup ka jero. Dominicanen ogé overflowing kalawan rupa-rupa judul anu bakal delight sagala buku lover haté. Anjeun tiasa grab a kopi di warnet ngalengkepan bari maca buku. Alternatipna, Anjeun bisa ngarasakeun view hebat ti lanté luhur.

Brussel kana Kareta Maastricht

Antwerp kana Kareta Maastricht

Liege kana Kareta Maastricht

Charleroi kana Kareta Maastricht

 

 

masak & buku, Brussel, Woluwe-Saint-Lambert

masak & Buku téh toko buku matak na restoran lokasina di Woluwe-Saint-Lambert, Bélgia. Bari loba toko buku pangalusna nawiskeun sababaraha Dahareun jeung inuman, masak & Buku nyokot konsep bit salajengna. Eta ngidinan Anjeun pikeun diuk turun pikeun tepung dikurilingan ku rupa buku. Anu ngajadikeun eta hiji tempat alus teuing pikeun jalma anu resep ngarasakeun duanana buku alus sarta kadaharan alus. Naon deui, eta geus pasti moal hal bisa ngalaman unggal poé.

Luksemburg kana Kareta Brussel

Antwerp kana Kareta Brussel

Amsterdam kana Kareta Brussel

Paris keur Kareta Brussel

 

Siap nganjang sababaraha buku best toko di Éropa? Anjeun bisa ngarambat ku karéta ka Paris tur Venice, kitu ogé ka Walanda jeung Bélgia. Buku tiket Anjeun mimiti tur mimitian perencanaan indulgence buku Anjeun dina pakansi Anjeun salajengna!

 

 

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang onto situs anjeun, anjeun bisa boh motrét téks urang na ngan masihan kami kiridit kalawan tumbu ka pos blog ieu, atawa anjeun klik di dieu: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/charming-book-stores-europe/- (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)