(Paling Keri Dianyari On: 14/09/2019)

Kowe kaya lelungan kanthi Sepur? Kowe kaya ningali kedaton sange ing negara kaya Prancis? Yen sing paling cilik, sampeyan wis tekan ing papan tengen. Sing amarga artikel iki “10 Charming Castles Ing Prancis By Train” bakal menehi dhaftar mesthi saka sepuluh kedaton paling nengsemake ing Prancis. Opo meneh, kita bakal pitutur marang kowe carane tekan wong numpak sepur!

 

1. Chateau of Chenonceau

Chateau of Chenonceau wis siji unik lagi dibangun ing dhasar saka pabrik ing 16th abad. Sampeyan bisa kanthi gampang bisa tekan liwat Sepur minangka kastil banget cedhak stasiun. Sampeyan bisa njaluk iku saka Tours, kutha utama akal cedhak menyang bètèng.

Nantes kanggo Tours Trains

Lille kanggo Tours Trains

 

 

2. Chateau de Chantilly

Dumunung ing Pantai Cenang Estate, this castle is indeed worth a visit once you see how it looks. Iku cedhak tengah Paris kang ndadekake lelungan menyang breeze.

Dijon to Paris Trains

Reims kanggo Paris Trains

Lille kanggo Paris Trains

Lawatan ke Paris Trains

 

3. Palace of Fontainebleau

Ya, iku teknis kraton, nanging sing peduli, iku narik ati! padha dibangun istana Fontainebleau bali ing 12th abad, and it still looks impressive and well kept. Iku uga gampang kanggo ngunjungi. Sampeyan bisa tekan saka Paris ing kurang saka jam karo Transilien line R.

Brussels kanggo Paris Trains

London kanggo Paris Trains

Marseille kanggo Paris Trains

Amsterdam kanggo Paris Trains

 

4. Chateau de Breteuil

 Chateau de Breteuil

Sampeyan bisa nemokake kraton iki nggantheng ing park alam nasional that’s right outside of Paris. Nanging, ngunjungi kraton ayu dening Sepur punika dicokot angel minangka ana mung anter jemput sing dadi langsung menyang. Ing paling sampeyan isih bisa seneng Sepur kulo kanggo Paris!

Strasbourg kanggo Paris Trains

Zurich kanggo Paris Trains

Frankfurt to Paris Trains

Geneva to Paris Trains

 

5. Chambord Castle

Chambord Castle is a truly mesmerizing and imposing castle that’s worth visiting. Kanggo njaluk iku, sampeyan bakal kudu taxi utawa anter jemput saka kutha Blois. Nanging, sik njongko Blois diaksès saka akeh kutha ing Prancis. Sampeyan bisa njaluk iku ing kurang saka jam lan setengah nalika lelungan saka Paris.

 

6. Chateau d’Amboise

Kastil Amboise antarane kedaton paling nengsemake ing Prancis. It’s a real jewel of architecture from the Renaissance. Sampeyan bisa tekan Chateau gampang dening Sepur saka sawetara kutha ing Prancis liwat TGV utawa Intercity sepur.

 

7. The Famous Castle Chateau de Monte-Cristo

Kita Highly Rekomendasi iki cute, Bèntèng cilik minangka Alexandre Dumas misuwur dibangun! Sampeyan bisa tekan Monte Cristo Castle gampang karo baris Sepur lokal iku tengen ing Paris! Karo ing atine, sampeyan bisa njupuk Sepur apa yen lagi teka saka sawetara panggonan liyané.

 

8. The Amazing Castle Chateau d’Azay-le-Rideau

Charming Castles in France - Chateau d'Azay-le-Rideau

Iku kraton cilik saestu banget dibangun tengen ing pulo ing lake cilik! It can’t get any prettier than this. Sampeyan bisa njaluk menyang bètèng gampang dening njupuk setengah kulo jam Sepur saka kutha Tours. Sampeyan mung bakal kudu nggawe 20-menit mate menyang bètèng.

 

9. Chateau du Haut-Koenigsbourg

Sampeyan bisa uga ora antarane kedaton paling nengsemake ing Prancis, nanging kita kedah nambahi iku. Astana menika sugih ing sajarah, lan iku saestu narik ati, ora mung ing cara nengsemake sawijining! Stasiun Sepur paling cedhak kanggo kastil ing Selestat, lan sampeyan bisa tekan saka Strasbourg utawa sapérangan toko.

Paris kanggo Trains Strasbourg

Luksemburg Trains Strasbourg

Nancy kanggo Trains Strasbourg

Basel kanggo Trains Strasbourg

 

 

10. Chateau de Pierrefonds

ing Chateau de Pierrefonds is undoubtedly the most deserving of being on a list about the most charming castles in France. Sampeyan mung bisa tekan kraton dening njupuk Sepur kanggo Compiegne, banjur njupuk bus to Pierrefonds.

 

Yen sampeyan perlu info liyane ing travel Sepur 10 Charming Castles Ing Prancis By Train, sampeyan bisa hubungi kita liwat kita.

 

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita dhateng situs, sampeyan bisa salah siji njupuk foto lan teks kita lan mung menehi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki, utawa klik kene: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/charming-castles-france/- (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)