Waktos Maca: 3 menit(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 12/06/2020)

Naha anjeun resep iinditan ku karéta? Naha anjeun resep ningali istana endah di nagara kawas Perancis? Lamun éta perkara, lajeng geus ngahontal éta tempat katuhu. Éta alatan artikel ieu “10 Menawan istana Dina Perancis Ku Train” bakal mere Anjeun daptar definitif tina sapuluh istana paling menawan di Perancis. Naon deui, kami gé ngabejaan Anjeun cara ngahontal éta ku karéta!

 

1. Chateau of Chenonceau

Chateau of Chenonceau ieu mangrupa salah sahiji unik sabab diwangun deui dina yayasan of ngagiling di 16th abad. Anjeun gampang bisa ngahontal eta via karéta a salaku benteng pisan nutup ka setasion. Anjeun tiasa meunang ka dinya ti Tours, a kota utama alesan deukeut benteng.

Nantes mun Tours Kareta

Lille jeung Tours Kareta

 

 

2. Chateau de Chantilly

Lokasina di Chantilly estate, puri ieu memang patut neng sakali nu katingali kumaha eta Sigana. Ieu deukeut ka puseur Paris nu ngajadikeun iinditan ka eta angin ngahiliwir a.

Dijon ka Paris Kareta

Reims ka Paris Kareta

Lille jeung Paris Kareta

Tur nepi ka Paris Kareta

 

3. Palace of Fontainebleau

nuhun, éta téhnisna karaton a, tapi anu paduli, éta breathtaking! aranjeunna diwangun Fontainebleau deui dina 12th abad, sarta eta masih Sigana impressive sarta ogé diteundeun. Ieu ogé gampang nganjang. Anjeun tiasa ngahontal tina Paris dina waktu kurang ti sajam kalawan Transilien garis Sunda.

Brussel ka Paris Kareta

London ka Paris Kareta

Marseille ka Paris Kareta

Amsterdam ka Paris Kareta

 

4. Chateau de Breteuil

 Chateau de Breteuil

Anjeun tiasa manggihan puri ieu anca dina taman alam nasional that’s right outside of Paris. Sanajan, ngadatangan puri indah ku karéta téh bit tricky sakumaha aya ngan hiji shuttle nu mana langsung ka dinya. Sahenteuna anjeun masih bisa ngarasakeun karéta numpak ka Paris!

Strasbourg ka Paris Kareta

Zurich ka Paris Kareta

Frankfurt ka Paris Kareta

Jenéwa jeung Paris Kareta

 

5. Chambord Castle

Chambord Castle nyaéta kenténg sabenerna mesmerizing na neguaan éta patut ngadatangan. Nepi ka dinya, Anjeun gé butuh taksi atanapi shuttle ti kota Blois. Sanajan, ngahontal Blois nyaeta diaksés tina loba kota di Perancis. Anjeun tiasa meunang ka eta dina waktu kurang ti sajam satengah mun iinditan ti Paris.

 

6. Chateau d’Amboise

Benteng tina Amboise nyaeta antara istana paling menawan di Perancis. Téh mangrupa permata nyata arsitektur ti Renaissance. Anjeun tiasa ngahontal Chateau gampang ku karéta ti sababaraha kota di Prancis via TGV atanapi Intercity karéta.

 

 

7. The Famous Castle Chateau de Monte-Cristo

Simkuring kacida nyarankeun ieu lucu, puri leutik salaku Alexandre Dumas kawentar diwangun deui! Anjeun tiasa ngahontal Monte Cristo Castle gampang ku garis karéta lokal saperti éta katuhu di Paris! Kalawan eta dina pikiran, Anjeun tiasa nyandak karéta wae lamun nuju datang ti sababaraha tempat lianna.

 

8. The Amazing Castle Chateau d’Azay-le-Rideau

Charming Castles in France - Chateau d'Azay-le-Rideau

Ieu mangrupakeun puri leutik genuinely megah diwangun katuhu dina hiji pulo dina hiji danau leutik! Eta teu bisa meunang sagala prettier ti ieu. Anjeun tiasa dibere puri gampang ku cara nyokot satengah numpak jam karéta ti kotana Tours. Lajeng anjeun ngan gé kudu ngadamel 20-menit leumpang ka benteng.

 

9. Chateau du Haut-Koenigsbourg

Ieu bisa jadi teu kalangan istana paling menawan di Perancis, tapi urang kedah ngawengku eta. benteng anu beunghar jujutan, tur éta sabenerna breathtaking, teu ngan di jalan menawan na! Stasiun karéta pangdeukeutna ka benteng aya dina Selestat, tur anjeun bisa ngahontal eta ti Strasbourg atawa sababaraha kota sejenna anu caket dieu.

Paris keur Kareta Strasbourg

Luksemburg kana Kareta Strasbourg

Nancy kana Kareta Strasbourg

Basel kana Kareta Strasbourg

 

 

10. Chateau de Pierrefonds

The Chateau de Pierrefonds nyaeta undoubtedly paling deserving keur dina daptar ngeunaan istana paling menawan di Perancis. Anjeun ngan bisa ngahontal benteng ku cara nyokot karéta pikeun Compiegne, lajeng nyokot beus mun Pierrefonds.

 

Lamun perlu info nu langkung lengkep ihwal perjalanan karéta 10 Menawan istana Dina Perancis Ku Train, Anjeun tiasa ngahubungan kami liwat situs urang.

 

 

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang onto situs anjeun, anjeun bisa boh motrét téks urang na ngan masihan kami kiridit kalawan tumbu ka pos blog ieu, atawa anjeun klik di dieu: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/charming-castles-france/- (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)