Wacan Maca: 5 menit(Paling Keri Dianyari On: 05/12/2020)

Pusat kutha lawas sing apik ing Eropa minangka conto kekuwatan sejarah Eropa sing apik banget. Omah cilik sing aneh, katedral sing nyengsemake ing tengah kutha, kraton sing wadi kanthi apik, lan kothak tengah, nambah sihir kutha Eropa. ing 5 umume pusat kutha lawas sing nengsemake ing Eropa tetep tetep ora ana pirang-pirang abad.

Wernane, arsitektur, lan legenda tetep manggon lan ngadeg ing saben kutha. Saka Prague menyang Colmar, Pusat kutha lawas Eropa pancen pantes dikunjungi, lan paling ora siji akhir minggu suwene.

 

1. Pusat Kota Tua Prague, Czech Republic

Pusat kutha lawas sing apik ing Prague pancen apik banget. Alun-alun pusat kutha cukup amba, karo bistro apik banget, kafe, lan kios panganan. Alun-alun minangka papan sing cocog kanggo nonton wong, ngicipi Bir Ceko, lan sosis acar nalika ngenteni acara jam astronomi. Sorotan pusat kutha lawas yaiku, mesthi, menara astronomi. Dadi aja gumun nalika ndeleng akeh turis sing nglumpuk ing alun-alun saben jam saben jam.

Fitur khusus pusat kutha lawas sing apik ing Prague yaiku bangunan warna-warni sing apik. Gaya barok greja St.. Nicholas lan greja Lady Gothic abad kaping 14 sadurunge Tyn, ora kejawab. Pusat kutha lawas ing Prague uga ana ing Pasar Natal ana, lan pusat kutha sing apik banget katon dadi dongeng sing nggumunake.

Rego Sepur Nuremberg tumuju Prague

Rega Sepur Munich nganti Prague

Rega Sepur Berlin nganti Prague

Wina menyang Rega Sepur Prague

 

charming old city centers in Prague

 

2. Salzburg, Austria

Pusat kutha lawas sing apik ing Salzburg pancen apik banget lan unik. Campuran arsitektur Italia lan Jerman, Umur pertengahan nganti gaya abad kaping 19, nggawe salah sawijining pusat kutha sing paling apik ing Eropa. Salzburg, uga dikenal kanthi jeneng Altstadt yaiku a UNESCO warisan donya situs lan plancongan-plancongan saka Wina, diakses dening Sepur.

Pusat pusat kutha lawas ing Salzburg minangka omah lawas pangeran, Negara Residenz saka 180 kamar. Alun-alun Residenz yaiku ing endi sampeyan bisa ngrasakake pasar Natal sing apik ing Zalsburg, lan konser musik langsung. uga, manawa ngubengi pusat kutha lawas, menyang Residenz banyu mancur, Omah cilik Mozart, lan Katedral Salzburg.

Kutha Salzburg dununge ing sisih lor Alpes, nganggo pucuk, lan kubah ing latar mburi. Kali nyebrang salah sawijining kutha lawas sing paling apik ing Eropa sing nambah tampilan kertu pos.

Rega Sepur Munich nganti Salzburg

Wina kanggo Sepur ing Salzburg

Rega Sepur Graz nganti Salzburg

Rega Sepur Linz nganti Salzburg

 

 

3. Pusat Kota Tua Bruges, Belgium

Brugge, utawa kaya sing wis dingerteni Bruges, minangka kutha liyane sing apik kanthi pusat kutha lawas sing apik. Sawise omah saka Viking, dina iki salah sawijining permata sing didhelikake ing Eropa. digunakake’ gang sempit lan lurung-lurung cobblestone, omah warna, lan kanal nggawe situs warisan UNESCO.

Nalika sampeyan ngubengi pusat kutha lawas ing Bruges, sampeyan bakal sok dong mirsani toko-toko cilik sing nawakake renda sing apik. digunakake’ renda misuwur ing saindenging jagad, dadi saliyane nggawa gambar sing apik banget, renda bakal dadi souvenir sing apik sing bisa digawa saka Bruges.

Bruges bisa diakses nganggo transportasi umum saka Brussels, lan sampeyan bisa nggoleki kutha nganggo kreta, mlaku-mlaku, utawa boat ride. Markt minangka papan sing apik kanggo miwiti lelungan liwat jaman, lan terus menyang Belfry Bruges sing luar biasa, lan Greja Lady Bruges Kita. Yen sampeyan pengin ngujo pusat kutha lawas sing apik ing ndhuwur, menara Belfry nawakake pemandangan sing luar biasa.

Rega Sepur Amsterdam nganti Bruges

Rega Sepur Brussel menyang Bruges

Rega Sepur Antwerp nganti Bruges

Rega Sepur Gugur menyang Bruges

 

Bruges Belgium canal and pretty houses

 

4. Colmar, France

Pusat kutha Colmar sing apik yaiku salah sawijining papan sing paling apik kanggo dikunjungi ing Alsace. Pusat kutha lawas minangka salah sawijining pusat kutha lawas sing paling apik ing Eropa. Omah-omah’ fasad wis njaga pesona lan kaendahan kaya kertu pos wiwit abad pertengahan, lan sampeyan bisa nemokake elemen Renaisans awal ing arsitektur flamboyan.

Colmar diubengi kebon anggur, lan khas kanggo pusat kutha lawas, sampeyan bakal nemokake greja sing apik ing Saint-Martin. Bab liya sing ora bisa dilalekake yaiku Little Venice ing Colmar, ing ngendi sampeyan bakal nemokake restoran cilik sing aneh, kreteg, lan kanal kanggo dijelajah.

Ana akeh pilihan akomodasi ing kutha cilik Colmar, nanging sampeyan uga bisa nikmati pusat kutha lawas ing Colmar, on a day-trip from Strasburg. The wonderful vineyards are the perfect excuse for a French kutha break lan akhir minggu akhir minggu.

Rega Sepur Paris nganti Colmar

Rega Sepur Zurich nganti Colmar

Stuttgart nganti Rego Sepur Colmar

Rega Sepur Luksemburg nganti Colmar

 

colmar old city center in the winter

 

5. Pusat Kota Tua Florence, Italia

Duomo saka Florence, kanthi menara lan Katedral, mrentah pusat kutha lawas ing Florence kanthi pesona, kamulyan, lan kaendahan. Pusat kutha lawas ing Florence minangka salah sawijining 5 paling nengsemake lan apik tenan ing Eropa. Titik sampeyan miwiti situs warisan donya UNESCO iki diwiwiti Piazza del Duomo nganti Piazza Della Signoria.

Yen sampeyan kepengin nemokake luwih akeh babagan Florence, mula sampeyan kudu terus menyang Galeri Uffizi lan Taman Boboli. Ora ana cara sing luwih apik kanggo sinau babagan sejarah lan budaya kutha ing pirang-pirang abad tinimbang liwat seni. Florence iku sawijining kutha Italia sing apik banget, ing ngendi sampeyan bisa njupuk panini, neng njaba Duomo. Yen sampeyan duwe wektu, banjur munggah menyang pucuk Duomo, kanggo narik ati sing salah sawijining kutha sing paling apik ing Italia.

Pusat kutha lawas Florence yaiku dina-plancongan saka Venesia. Nanging, sampeyan kudu ngatur paling ora 2 dina kebak kanggo nggoleki situs lan permata ing Florence.

Rega Sepur Florence menyang Milan

Rega Sepur Florence menyang Venesia

Rega Sepur Milan nganti Florence

Venice nganti Sepur Sepur Harga

 

Charming Florence Italy

 

Yen sampeyan pengin lelungan maneh ing jaman pertengahan lan Renaissance, banjur iki 5 pusat kutha lawas ing Eropa minangka jadwal sing ideal. Punika ing Simpen A Train, kita bakal seneng nulungi sampeyan ngrancang perjalanan menyang pusat kutha lawas sing paling apik iki kanthi sepur.

 

 

Apa sampeyan pengin masang postingan blog "5 Pusat Kota Tua Paling Pesona ing Eropa" ing situs sampeyan? Sampeyan salah siji bisa njupuk foto lan teks kita lan maringi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki. Utawa klik kene: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fcharming-old-city-centers-europe%2F - (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)