Waktos Maca: 5 menit(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 23/01/2021)

Pusat kota lawas anu menawan di Éropa mangrupikeun conto anu megah tina kakuatan sajarah Éropa. Imah leutik anu anéh, katedral anu ngajentul di tengah kota, istana anu leres-leres dijaga, sareng kotak tengah, tambahkeun ka magis kota Éropa. éta 5 seuseueurna pusat kota lami anu menawan di Éropa tetep gembleng salami mangabad-abad.

Kelirna, gawena undagi, sareng legenda tetep cicing sareng nangtung di unggal kota. Ti Iraha dugi ka Colmar, Pusat kota lami di Éropa leres-leres patut didatangan anjeun, sareng sahanteuna hiji sabtu minggu panjang.

 

1. Pusat Kota Tua Prague, Républik Czech

Pusat kota lawas anu menawan di Prague estu endah pisan. Alun-alun pusat kota cukup gedé, kalayan bistro éndah, kafe, sareng kios tuangeun. Alun-alun mangrupikeun tempat anu sampurna pikeun nonton jalma, ngaraosan Bir Czech, sareng acar sosis bari ngantosan acara jam astronomi. Sorotan pusat kota lami nyaéta, tangtosna, munara astronomi. Janten tong kaget nalika ningali seueur turis anu ngariung di alun-alun unggal jam sakitar.

Fitur istiméwa pusat kota lawas anu menawan di Prague nyaéta wangunan warna-warni anu éndah. Gaya barokah garéja St.. Nicholas sareng garéja abad ka-14 gothic Our Lady sateuacan Tyn, anu teu kedah dilangkungan. Pusat kota lami di Prague ogé dimana Pasar Natal lumangsung, sareng pusat kota anu menawan robih janten dongeng anu endah.

Harga Train Nuremberg ka Prague

Munich ka Prague Train Harga

Berlin ka Prague Train Harga

Wina ka Prague Train Harga

 

charming old city centers in Prague

 

2. Salzburg, Austria

Pusat kota lawas anu menawan di Salzburg luar biasa indah sareng unik. Campuran arsitektur Italia sareng Jérman, Umur pertengahan nepi ka gaya abad ka-19, nyiptakeun salah sahiji pusat kota anu paling menawan di Éropa. Salzburg, ogé katelah Altstadt nyaéta a UNESCO warisan dunya situs na perjalanan dinten-éndah ti Wina, diaksés ku karéta.

Jantung pusat kota lami di Salzburg mangrupikeun bumi lami pangeran, Nagara Residenz tina 180 kamar. Alun-alun Residenz nyaéta dimana anjeun tiasa ngaraosan pasar Natal anu éndah, sareng konser musik langsung. oge, pastikeun ngumbara di sakitar pusat kota lami, ka Residenz cai mancur, Imah budak leutik Mozart, sareng Katedral Salzburg.

Kota Salzburg aya di belah kaléreun Alpes, kalayan spiers, sareng kubah di tukang. Walungan nyebrang salah sahiji kota lami anu paling terpelihara di Éropa nambihan pandangan kartu pos.

Munich ka Salzburg Harga karéta

Wina ka Salzburg Harga Karéta

Harga Karéta Graz ka Salzburg

Harga Karéta Linz ka Salzburg

 

 

3. Pusat Kota Tua Bruges, Bélgia

Brugge, atanapi sakumaha urang sadayana terang éta Bruges, mangrupikeun kota anu saé sareng pusat kota lami anu menawan. Sakali imah Vikings, dinten ayeuna éta salah sahiji permata disumputkeun Éropa urang. dipaké’ lorong sempit jeung jalan cobblestone, imah warnaan, sareng terusan ngajantenkeun situs warisan UNESCO.

Nalika anjeun ngumbara di sakitar pusat kota lami di Bruges, anjeun bakal perhatoskeun toko-toko saeutik anu nawiskeun renda anu saé. dipaké’ renda kasohor di sakumna dunya, tah salian ti mawa gambar anu saé, renda bakal janten souvenir anu anjeun tiasa bawa ti Bruges.

Bruges tiasa diaksés ku angkutan umum ti Brussel, sareng anjeun tiasa ngajajah kota nganggo gerbong, leumpang, atawa kapal numpak. Markt mangrupikeun tempat anu saé pikeun ngamimitian perjalanan anjeun ngalangkungan jaman, sareng teraskeun ka Belfry Bruges anu luar biasa, sareng Garéja Lady Bruges Kami. Upami anjeun hoyong kagumi pusat kota lawas anu menawan ti luhur, maka menara Belfry nawiskeun pandangan anu luar biasa.

Harga Karéta Amsterdam ka Bruges

Harga Karéta Brussel ka Bruges

Antwerp ka Bruges Harga Kereta

Ghent kana Harga Karéta Bruges

 

Bruges Belgium canal and pretty houses

 

4. Gondol, Perancis

Pusat kota lami Colmar anu pikaresepeun mangrupikeun tempat paling pikaresepeun pikeun didatangan di Alsace. Pusat kota lami mangrupikeun pusat kota lami anu paling dilestarikan di Éropa. Imah-imah’ fasad parantos ngajaga pesona sareng kaindahan sapertos kartu pos ti jaman abad pertengahan, sareng anjeun tiasa milarian elemen Renaissance awal dina arsitektur flamboyant.

Colmar dikurilingan ku kebon anggur, sareng ciri khas kota pusat, anjeun bakal mendakan garéja anu saé Saint-Martin. Hal sanés anu teu kedah ditingali nyaéta Little Venice di Colmar, dimana anjeun bakal mendakan réstoran alit anu kuno, sasak, sareng kanal pikeun dijajah.

Aya seueur pilihan akomodasi di kota alit Colmar, tapi anjeun ogé tiasa ngaraosan pusat kota lami di Colmar, on a day-trip from Strasburg. The wonderful vineyards are the perfect excuse for a French istirahat kota jeung sabtu minggu getaway.

Paris ka Colmar Harga Train

Harga Karéta Zurich ka Colmar

Stuttgart ka Colmar Harga Train

Luksemburg ka Colmar Harga Train

 

colmar old city center in the winter

 

5. Pusat Kota Tua Florence, Itali

Duomo of Florence, kalayan menara na Katedral, aturan pusat kota lami di Florence dina pesona, kaagungan, sareng kageulisan. Pusat kota lami di Florence mangrupikeun salah sahiji 5 paling menawan tur strikingly geulis di Éropa. Titik awal anjeun ka situs warisan dunya UNESCO ieu dimimitian Piazza del Duomo ka Piazza Della Signoria.

Upami anjeun resep mendakan langkung seueur ti Florence, maka anjeun kedah teraskeun ka Galeri Uffizi sareng Kebun Boboli. Teu aya cara anu langkung saé pikeun diajar ngeunaan sajarah sareng budaya hiji kota mangabad-abad tibatan ngalangkungan seni. Florence mangrupikeun kota Italia anu saé, dimana anjeun tiasa nyandak panini, pas di luar Duomo. Upami anjeun gaduh waktos, teras naék ka luhur Duomo, keur pintonan breathtaking salah sahiji kota anu paling indah di Itali.

Pusat kota lami di Florence mangrupikeun dinten-perjalanan ti Venice. Sanajan, anjeun kedah bakti sahenteuna 2 dinten lengkep pikeun ngajalajah situs sareng permata Florence.

Harga Karéta Florence ka Milan

Harga Karéta Florence ka Venice

Harga Karéta Milan ka Florence

Venice ka Milan Harga Train

 

Charming Florence Italy

 

Upami anjeun hoyong ngumbara deui dina jaman ka abad pertengahan sareng jaman Renaisans, teras ieu 5 pusat kota lami di Éropa mangrupikeun rancana perjalanan anu ideal. di dieu di Simpen A Train, kami bakal senang ngabantosan anjeun ngarencanakeun perjalanan anjeun ka pusat kota lami anu paling menawan ku karéta.

 

 

Naha anjeun badé ngalebetkeun tulisan blog kami "5 Pusat Kota Tua Anu Paling Menawan Di Éropa" kana situs anjeun? Anjeun boh bisa nyokot poto urang jeung téks jeung méré kiridit us jeung link ka pos blog ieu. Atawa klik di dieu: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fcharming-old-city-centers-europe%2F - (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)