(Paling Keri Dianyari On: 24/07/2020)

Kanthi mangkono akeh profil dhuwur, negara popularized kaya France, Jerman, lan Swiss, ora wonder Austria durung njupuk minangka akeh manungsa waé! ok, Italia tau emg ucul peta, nanging route Sepur saka Austria kanggo Italia manawa wis nguciwakake. nanging, sing bab kanggo ngganti! Austria lan Italia sepur sing salah siji sing paling pengalaman sange sampeyan bakal tau njaluk Witness.

Kanthi desa quaint sing, mesmerizing alam wisata lan arsitektur kutha nggumunake, sampeyan bakal oleh sange demo Eropah. Trains in Austria are among paling majeng ing kabeh Eropah, wengi sepur sing ing ndhuwur wangun (dening cara, wengi sepur duwe kabeh rute padha minangka dina sepur apa), paling ora mbutuhake leladen majeng lan luar biasa nyaman!

dadi, ora ngenteni apa maneh: miwiti njajahi Austria lan Italia sepur kanthi ngunjungi iki kutha ayu:

 

Mulai Austria lan Italia dening trip sepur Vienna

Miwiti Austria lan Italia sepur sensai dening mriksa metu ibukutha nggumunake Austria kang pisanan. Wina oozes Sajarah, Pesona lan kaendahan inexplicable!

Njaluk ilang soaking munggah musium Austria ing dina, nyoba tradisional Vienna warung lan Sachertorte sing bakal jotosan atine! Priksa metu Vienna kabeh-wektu favorit kaya Opera Vienna State lan Schonbrunn Palace (lagi Absolute kudu-ndeleng!). Gumantung ing rute Sepur sampeyan pengin njupuk, salah siji menyang Salzburg lan Hallstatt terus utawa sirah menyang Graz.

Salzburg kanggo Trains Vienna

Munich kanggo Trains Vienna

Graz to Trains Vienna

Prague kanggo Trains Vienna

 

 

Menyang Graz

Wiwit Wina-Graz wis baris alur langsung, mungkasi ing Graz lan Klagenfurt ing dalan saka Wina kanggo Venice. Aja ninggalake Graz tanpa ngunjungi Schlossberg. Iki sawijining bukit ing tengah kutha dikenal kanggo menara jam misuwur lan beteng a. Yen sampeyan mlebu wujud apik, menek tangga saka Schlossbergplatz utawa mung nggunakake angkat kasebut. Mung jejere Schlossbergplatz punika sajarah Kastner und Ohler Shopping tengah - priksa cafe gendheng.

Ing dalan menyang stasiun, lumaku ing lurung-lurung ing tengah lan nyoba salah siji sing paling es-krim tau! “Ice Geissler” ing Sporgasse mrodhuksi es krim organik sing rawuh ing roso kaetung lan super éca! Austria lan Italia dening trip alur wis tumenga dening menit, iku ora?

Graz to Trains Innsbruck

Wina kanggo Trains Graz

Wina kanggo Trains Salzburg

 

Venice bisa kanggo olahraga travel nalika nggawe Austria lan Italia Miturut Rail

 

Priksa metu Venice

Our next stop in Austria and Italy By Rail is Venice, Sawise tekan Italia, sampeyan wis mlebu ing tanah gorgeousness! Accommodation in Venice cukup larang, supaya dianggo ing sih panjenengan tetep kanggo mung siji dina. Aja sampah wektu nanging apa okehe ing wektu cendhak. A gondola boat tour iku kudu! FYI, iku uga banget larang. Nyana kanggo mbayar babagan 80 EUR kanggo gondola demo 30-menit lan bab 120 EUR kanggo 45 siji menit. banjur, go mriksa metu Ponte di Rialto - salah siji sing paling Bridge ing Venice. Jembaré Grand Canal, lan iku cedhak karo Ponte di Rialto. Ing dalan menyang stasiun Sepur, relish ing Piazza San Marco stunningly ayu, aka Saint Mark Square.

Bolzano to Langkawi Trains

Vienna to Langkawi Trains

Trieste to Langkawi Trains

Udine kanggo Venice Trains

 

Lan mungkasi Austria lan Italia Miturut Rail ing Florence

On Austria lan Italia dening demo alur, sampeyan bakal kamungkinan kanggo mungkasi ing Florence. A loro utawa ing kutha iki dikempalken karo sajarah, pinunjul seni lan agama tenung murni. Iku pisanan kanggo ndeleng punika Basilika lan Cloisters Santa Maria Novella. Padha mulya lan cedhak stasiun Sepur! Ana uga Piazza ayu ana sing prakteke tansah kapenuhan wong. banjur, mindhah dhateng banget Santa Maria del Fiore lan kubah kiat sawijining. Priksa metu Basilika Santa Croce lan Basilika di San Lorenzo lan Medici chapels uga.

Ngaso saka Austria lan Italia Miturut wisata Rail lan sirah Market San Lorenzo kanggo cepet lan meal éca! pasar iki papan favorit warga ' toko lan cemilan! dadi, Mungkin tuku wong souvenir sawise ngene sante nedha awan Panjenengan? Ya! Aja ninggalake Florence tanpa ngunjungi Uffizi, Accademia, Palazzo Vecchio, lan Pitti Palace. Iki sing musium utama ing kutha. uga, mbayar riko menyang Boboli Gardens jejer, Kebon paling ayu sing bakal tau ndeleng.

Panjenengan mandeg sabanjure Roma. Inggih, ngerti apa apa ana ... lan yen sampeyan ora mriksa Italia kita Boards Pinterest.

Roma kanggo Florence Trains

Bologna kanggo Florence Trains

Livorno kanggo Florence Trains

Ravenna kanggo Florence Trains

 

Kanggo Austria lan Italia sing paling apik tenan dening pengalaman alur, Login to Simpen A Sepur kanggo cepet lan cara paling-loropaken budget kanggo njaluk karcis sepur Panjenengan!

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita ing situs, banjur klik kene: http://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/cities-austria-italy-rail/ - (Gulung mudhun kanggo ndeleng Embed Code)