(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 24/07/2020)

Kalawan jadi loba propil tinggi, Nagara ngapopulérkeun kawas Perancis, Jérman, jeung Swiss, teu heran Austria teu acan meunang salaku loba perhatian! OKÉ, Italia pernah bener murag kaluar peta, tapi jalur karéta ti Austria jeung Italia pasti geus neglected. tapi, éta rék ngarobah! Austria jeung Italia ku rail mangrupakeun salah sahiji anu pang pangalaman endah Anjeun gé kantos meunang ka saksi.

Kalawan desa gunung quaint maranéhna, mesmerizing alam atraksi jeung arsitéktur kotana megah, Anjeun gé meunang hiji menak wisata Éropa. Trains in Austria are among paling canggih di sakabéh Éropa, wengi karéta téh di bentuk luhur (ngomong-ngomong, wengi karéta gaduh sakabeh rute sarua sakumaha dinten karéta ngalakukeun), paling teu merlukeun reservations canggih tur nu incredibly nyaman!

janten, teu ngantosan naon deui: ngamimitian Ngalanglang Austria jeung Italia ku rail ku ngadatangan ieu kota geulis:

 

Mimitian Austria anjeun sarta Italia ku lalampahan rail jeung Wina

Mimitian Anjeun Austria sarta Italia ku rail thrill ku mariksa kaluar ibukota megah Austria urang munggaran. Wina oozes sajarah, jampe jeung kageulisan inexplicable!

Musna soaking up museum Austria di sapoé, coba tradisional Wina kopi sarta Sachertorte nu bakal niup pikiran anjeun! Pariksa Wina Éta kabéh-waktos paporit kawas Opera Wina Propinsi na Schonbrunn Istana (aranjeunna anu mutlak kudu-tingali!). Gumantung kana jalur karéta rék nyandak, boh buka Salzburg na Hallstatt lempeng atawa sirah ka arah Graz.

Salzburg kana Kareta Wina

Munich ka Kareta Wina

Graz kana Kareta Wina

Iraha ka Kareta Wina

 

 

Buka Graz

Kusabab Wina-Graz ngabogaan garis rail langsung, eureun di Graz na Klagenfurt on cara anjeun ti Wina ka Venice. Ulah ninggalkeun Graz tanpa ngadatangan Schlossberg. Ieu pasir di tengah kota dipikawanoh keur jam munara kasohor sarta benteng a. Upami anjeun ka bentukna saé, naek tangga ti Schlossbergplatz atanapi mung nganggo angkat. Ngan sabeulah Schlossbergplatz teh bersejarah Kastner und Ohler Balanja pusat - pariksa kafe hateupna.

Di jalan anjeun ka setasion, leumpang jalan tina puseur jeung cobaan salah sahiji pangalusna és-creams kungsi! “és Geissler” di Sporgasse ngahasilkeun és krim organik anu asalna di rasa countless sarta mangrupa super nikmat! Austria anjeun sarta Italia ku lalampahan rail keur néangan up ku menit nu, teu eta?

Graz kana Kareta Innsbruck

Wina ka Kareta Graz

Wina ka Kareta Salzburg

 

Venice nyaéta dimungkinkeun pikeun ngalatih perjalanan mun anjeun ngalakukeun Austria jeung Italia Ku Rail

 

Pariksa Venice

Our next stop in Austria and Italy By Rail is Venice, Sakali anjeun ngahontal Italia, Anjeun geus diasupkeun tanah gorgeousness! Akomodasi di Venice téh rada mahal, kitu gawéna dina kahadean anjeun lamun anjeun tinggal keur ngan hiji poé. Ulah runtah waktu anjeun tapi ngalakukeun saloba mungkin dina periode pondok ieu. A gondola kapal wisata nyaeta kudu! FYI, éta ogé pohara mahal. Nyangka mayar ngeunaan 80 Eur pikeun gondola wisata 30-menit sarta ngeunaan 120 Eur pikeun 45 hiji menit. Saterusna, balik pariksa kaluar Ponte di Rialto - salah sahiji nu paling sasak kawentar di Venice. Ieu ngawengku Grand Terusan, tur éta deukeut jeung Ponte di Rialto. Di jalan anjeun ka stasiun karéta, relish di Piazza San Marco stunningly geulis, alias Saint Tandaan urang Square.

Bolzano mun Venice Kareta

Wina ka Venice Kareta

Trieste jeung Venice Kareta

Udine mun Venice Kareta

 

Teras ngarengsekeun Austria anjeun sarta Italia Ku Rail di Florence

Dina Austria anjeun sarta Italia ku wisata rail, Anjeun bakal gampang eureun di Florence. Hiji dua dinten atanapi di kota ieu dipak kalawan sajarah, Pentingna artistik sarta agama nyaeta magic murni. Hal munggaran ningali aya nu Basilica na Cloisters of Santa Maria novella. Aranjeunna glorious tur deukeut stasiun karéta! Aya ogé hiji Piazza geulis aya anu praktis salawasna ngeusi jalma. Saterusna, mindahkeun onto nu megah Santa Maria del Fiore jeung kubah gede pisan na. Pariksa Basilica tina Santa Croce na Basilica di San Lorenzo jeung Medici Chapels ogé.

Candak istirahat ti Austria sareng Italia Ku Rail tur na sirah ka Pasar San Lorenzo pikeun gancang jeung hidangan nikmat! pasar ieu teh tempat favorit locals ' mun balanja jeung snack! janten, meureun mésér batur souvenir mangrupa sanggeus anjeun kukituna ngarasakeun dahar beurang anjeun? nuhun! Ulah ninggalkeun madang tanpa ngadatangan Uffizi, nu Accademia, nu Palazzo Vecchio, jeung Pitti Istana. Di handap ieu mangrupakeun museum utama di kota. oge, mayar datangna ka Boboli Kebon meungkeut, Kebon paling geulis maneh bakal kantos ningali.

Anjeun eureun hareup téh Roma. sumur, anjeun terang naon nu kudu aya ... na lamun teu pariksa Italia kami papan Pinterest.

Roma pikeun madang Kareta

Bologna mun madang Kareta

Livorno mun madang Kareta

Ravenna mun madang Kareta

 

Pikeun Austria jeung Italia paling endah ku pangalaman rail, Login to Simpen A karéta keur quickest jeung cara paling ramah-anggaran keur meunang tiket karéta Anjeun!

 

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang dina situs anjeun, lajeng klik di dieu: http://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/cities-austria-italy-rail/ - (Gulung ka handap pikeun ningali Code Lebetkeun)