Wacan Maca: 3 menit(Paling Keri Dianyari On: 18/04/2020)

Dhaptar kutha paling apik ing Eropah kanggo vegetarians wis miwiti kanggo pungkasanipun njaluk maneh. Sampeyan bisa uga wis rada alon kanggo njaluk arep nanging vegetarian scene is finally taking off. Kita ngerti iku meat ne-sentris dominasi menu ing akèh negara Eropah. Nanging iku wis diganti. iki dina, sampeyan ora kudu luwe yen sampeyan vegetarian lelungan. Nor kudu ngebaki istimewa kanggo dhewe.

 

Kene sawetara Kutha paling apik ing Eropah kanggo vegetarians lan carane njaluk ana dening Sepur.

 

Kutha paling apik ing Eropah kanggo vegetarians

kutha paling apik ing Eropah kanggo vegetarians: Berlin, Jerman

Jujur, arep daging-free wis sawetara saka restauranteers liyane patriotik swoling ing pikiraken, nanging kanggo restoran sing wis isin iku, kita njupuk kita topi mati kanggo sampeyan! Berlin saiki nawakake Uploaded luar biasa saka restoran vegetarian. Kita lagi ngomong vegan es krim kanggo burger vegetarian nyengsemaken. Paling restoran vegetarian ing Berlin iku kualitas dhuwur lan uga super trendy. Berlin iki malah dijenengi The New Vegetarian Capital donya dening Saveur ing 2015. Lan malah ing restoran paling tradisional, ana opsi cocok kanggo pamangan vegetarian ana ing antara kita.

Munich kanggo Berlin Trains

Frankfurt to Berlin Trains

Hanover kanggo Berlin Trains

Hamburg kanggo Berlin Trains

 

kutha paling apik ing Eropah kanggo vegetarians: Barcelona, bongso Spanyol

We pancen tresna Sain lan carane wis isin pangan Vegetarian lan Vegan! Barcelona, ing tartamtu, dadi ngengkel dadi sambutan, iku ngumumaké dhewe '-veg loropaken, kanca saka vegan lan vegetarian budaya 'ing Maret 2017. City Hall malah diprodhuksi guide vegetarian dhewe kanggo kutha lan wis diwanti-wanti warga kanggo nyoba metu Senin daging-free. Kaya paling panggonan, sampeyan bakal nemokake campuran prasaja panggonan-loropaken veg lan restoran sejatine sifate vegan kaya BioBento lan jumbuh-jenenge vegetarian Garden. cake pacangan? Sampeyan kudu ngunjungi Santoni Cafe, kang serves vegan pizza, muffins vegan, lan croissants vegan, antarane ngruwat liyane éca.

 

kutha paling apik ing Eropah kanggo vegetarians: Stockholm, Swedia

Yen sampeyan lagi looking kanggo dining nggoleki vegetarian-beya banjur katon ora luwih saka Stockholm. This popular Scandinavian city definitely makes our list for Kutha paling apik ing Eropah kanggo vegetarians. Iku uga super gampang kanggo njaluk bantuan kanggo numpak sepur! Salah restaurant vegetarian ora kanggo kantun: Akeh mikir Hermans (www.hermans.se) punika restaurant vegetarian paling apik ing Eropah. Padha kurban kabeh-sampeyan-bisa-mangan prasmanan vegetarian karo tampilan luar biasa saka kutha.

 

kutha paling apik ing Eropah kanggo vegetarians: London, Inggris

kaget? Kita ora mikir supaya! London tenan wis dadi kabeh! Kalebu jumlah nggumunke saka opsi Vegan. Soho pamer pisanan kabeh-veg pub negara kang - Coach ing & jaran iku London (lan Mungkin Inggris kang) paling misuwur restaurant vegetarian. Nawakake vegan lan vegetarian slants ing British pub klasik. Yen sampeyan lagi kroso petualang banjur vanilla Black pundi sampeyan kudu! Disaranake ing avocado iced karo crumb zaitun lan Yerusalem artichoke cake karo susu kacang brazil lan Gobis. Muni menginake kanggo sapa, ora mung vegetarians.

Trains Amsterdam Kanggo London

Paris kanggo London Trains

Berlin kanggo London Trains

Brussels kanggo London Trains

 

kutha paling apik ing Eropah kanggo vegetarians: Glasgow, Skotlandia

Glasgow – Boten punapa-punapa mung vegetarian, iku salah siji negara kang paling Kota Layak vegan, lan Surgo tau-tambah kanggo kabeh iku vegetarian.

Iku misale jek kaya ana sing vegetarian anyar utawa vegan hotspot opening meh saben minggu, lan dikarepake iku temtunipun ana. Wektu sawise wektu iku wis milih panggonan paling-vegan loropaken ing UK. VegFest (Festival vegan Eropah paling) uga wis ditambahaké Glasgow kanggo daptar tugas sawijining.

 

Ana iku wis ora ana wektu luwih saka saiki Book Sepur kulo kanggo ngendi wae ing Eropah karo SaveaTrain yen sampeyan vegetarian utawa vegan!

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita dhateng situs, banjur klik kene: http://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/cities-europe-vegetarians/ - (Gulung mudhun kanggo ndeleng Embed Code)