(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 18/04/2020)

Daptar nu Kota pangalusna di Éropa pikeun vegetarian geus dimimitian tungtungna meunang panjang. Ieu bisa geus rada slow mun meunang bade tapi vegetarian scene is finally taking off. Urang kabeh terang nu masakan daging-centric ngadominasi ménu di loba nagara Éropa. Tapi hal geus robah. Sababaraha dinten kapengker, anjeun teu kudu balik lapar upami anjeun hiji vegetarian iinditan. Anjeun atawa kudu cater éksklusif pikeun diri.

 

Di dieu sababaraha Kota pangalusna di Éropa pikeun vegetarian na kumaha carana meunang aya ku karéta.

 

Kota pangalusna di Éropa pikeun vegetarian

Kota pangalusna di Éropa pikeun vegetarian: Berlin, Jérman

jujur, bade daging bébas boga sababaraha restauranteers langkung patriotik swoling di dipikiran, tapi pikeun réstoran anu nganut eta, urang butuh topi urang off ka anjeun! Berlin ayeuna nawarkeun hiji Asép Sunandar Sunarya luar biasa tina réstoran vegetarian. Simkuring nuju ngawangkong vegan és krim ka burger veggie impressive. Paling réstoran vegetarian di Berlin kualitasna sarta ogé super trendi. Berlin ieu malah ngaranna The New vegetarian Capital of dunya ku Saveur dina 2015. Komo di réstoran paling tradisional, aya pilihan cocog pikeun dahar veggie diantara urang.

Munich ka Berlin Kareta

Frankfurt ka Berlin Kareta

Hanover jeung Berlin Kareta

Hamburg ka Berlin Kareta

 

Kota pangalusna di Éropa pikeun vegetarian: Barcelona, Spanyol

Simkuring leres cinta Sain jeung kumaha eta geus dirangkul dahareun vegetarian na vegan! Barcelona, khususna, nyaeta kitu getol janten welcoming, eta nyatakeun diri '-veg ramah, babaturan vegan na vegetarian budaya 'di Maret 2017. Kota Aula malah dihasilkeun pituduh vegetarian sorangan ka dayeuh sarta geus wanti warga -na pikeun nyobaan kaluar Mondays daging-gratis. Kawas paling tempat, anjeun nimu campuran basajan tempat ramah-veg sarta réstoran murni vegan kawas BioBento jeung appropriately-ngaranna Veggie Taman. jajan lover? Satuluyna anjeun perlu didatangan Santoni Cafe, nu ngagaduhan vegan pizza, muffins vegan, sarta croissants vegan, diantara Ngaruwat nikmat séjén.

 

Kota pangalusna di Éropa pikeun vegetarian: Stockholm, Swédia

Lamun ditéang makan rupa vegetarian-ongkos lajeng neuteup euweuh salajengna ti Stockholm. This popular Scandinavian city definitely makes our list for Kota pangalusna di Éropa pikeun vegetarian. Ieu ogé super gampang nepi ka ku karéta! Hiji réstoran vegetarian teu sono: Loba pikir Hermans (www.hermans.se) teh réstoran vegetarian pangalusna di Éropa. Aranjeunna nawiskeun hiji sadaya-anjeun-bisa-tuang Tambaksari vegetarian kalawan pintonan luar biasa kota.

 

Kota pangalusna di Éropa pikeun vegetarian: London, Inggris

Reuwas? Simkuring teu ngarasa jadi! London bener boga eta sadayana! Kaasup jumlah stunning tina pilihan vegan. Soho boasts mimiti sagala-veg pub nagara urang - palatih nu & kuda nyaeta London urang (sarta meureun England urang) pangalusna-dipikawanoh réstoran vegetarian. Ieu nawiskeun vegan na veggie slants on Britania pub klasik. Lamun nuju perasaan Dongeng lajeng vanili Hideung mangrupa tempat pikeun anjeun kudu jadi! Kami ngarékoméndasikeun ka alpukat iced kalawan Crumb zaitun sarta Yerusalem artichoke cake jeung susu nut Brazil sarta engkol. Hurung pikabitaeun pikeun saha, teu ngan vegetarian.

Kareta Amsterdam Pikeun London

Paris ka London Kareta

Berlin ka London Kareta

Brussel ka London Kareta

 

Kota pangalusna di Éropa pikeun vegetarian: Glasgow, Skotlandia

Glasgow – Pernah kapikiran ngan vegetarian, éta salah sahiji nagara urang paling kota ramah-vegan, sarta hiji Haven kantos-ngaronjatkeun pikeun sagala hal vegetarian.

Sigana kawas aya hiji veggie anyar atanapi vegan hotspot lawang ampir mingguan, jeung paménta pikeun eta pasti aya. Waktos sanggeus waktu eta geus milih tempat paling-vegan ramah di Inggris. VegFest (festival vegan panggedena Éropa urang) ogé geus ditambahkeun Glasgow mun roster na.

 

Aya teh geus euweuh waktu hadé ti ayeuna buku naek karéta ka mana di Éropa kalawan SaveaTrain lamun anjeun hiji vegetarian atanapi vegan!

 

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang onto situs anjeun, lajeng klik di dieu: http://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/cities-europe-vegetarians/ - (Gulung ka handap pikeun ningali Code Lebetkeun)