(Paling Keri Dianyari On: 02/10/2020)

Taman ijo, tilase ing gunung, lan cuaca sing nyaman iku cocog kanggo nyenengake ing njobo. Kutha kosmopolitan Eropa duwe kabeh supaya sampeyan bisa nyoba kabeh kegiatan ruangan Eropa sing kudu ditawakake. Saka muter ing Amsterdam kanggo surfing ing Munich, iki 7 kutha paling apik kanggo kegiyatan ruangan ing Eropa yaiku tujuan liburan sing ideal.

 

1. Kutha paling apik kanggo kegiyatan ruangan ing Eropa: Amsterdam, Walanda

Nalika kutha kasebut dibangun ngubengi terusan kali, sampeyan bakal nglampahi liburan ing njaba. Amsterdam dikenal minangka kutha sing paling grapyak ing Eropa. Nunggang sepedha ora mung sarana transportasi nanging cara urip kanggo warga masarakat.

Muter iku kegiatan ruangan gedhe ing Eropa, kanggo lelungan lan plancongan. Pilihan liyane yaiku njelajah kutha ing prau, miturut jembatan sing apik lan arsitektur Walanda. Ing perjalanan, sampeyan bisa melu ngombe ing cafe boa liyane utawa restoran sing apik ing pinggir kali Amstel.

Udhara seger, langit biru, lan ngganti malang nggawe setelan sing sampurna supaya tetep aktif lan sehat nalika plancongan.

Bremen menyang Amsterdam kanthi Sepur

Hannover menyang Amsterdam kanthi Sepur

Bielefeld menyang Amsterdam kanthi Sepur

Hamburg menyang Amsterdam kanthi Sepur

 

Amsterdam canals outdoor activity

 

2. Geneva, Swiss

Swiss duwe paling tampilan apik ing Eropah, lan Geneva diubengi dening alam sing nggumunke. Mangkono, warga setempat nggawe paling akeh tampilan lan tanah ing saubengé, tetep ruangan lan aktif. Tuladhane, Lake Geneva, uga dikenal minangka Lake Leman sing disenengi kanggo olahraga banyu.

Nitih kapal, fishing, kayaking, renang utawa rafting, mung sawetara kegiatan ruangan sing kudu ditindakake ing Lake Geneva. Sampeyan bisa nyewa kapal utawa njupuk terjangkau lelayaran.

Yen sampeyan wong gunung, banjur Swiss Alps 'tunggangan adoh saka kutha. Gunung biking, hiking, camping, lan ski ing mangsa adhem minangka kegiatan ruangan sing nyenengake kanggo Geneva.

Lyon menyang Geneva kanthi Sepur

Zurich menyang Geneva kanthi Sepur

Paris nganti Geneva kanthi Sepur

Bern menyang Geneva kanthi Sepur

 

 

3. Kutha paling apik kanggo kegiyatan ruangan ing Eropa: Munich, Jerman

Munich minangka salah sawijining sing paling gedhe taman kutha ing donya, Taman Inggris. Lemah sing ijo lan ijo cocog kanggo kegiatan ruangan, mangkono manggonake Munich ing sisih ndhuwur 7 kutha paling apik kanggo kegiatan ruangan ing Eropa.

Ing taman Inggris, sampeyan bisa tetep aktif, kanthi mlaku utawa hawa anyep, ing a piknik dening banyu, adus srengenge, lan nglangi. Papan sing apik kanggo kegiatan ruangan ing Munich yaiku kali Eisbach sing digawe saka wong, ing taman Inggris. Iki minangka papan sing paling disenengi kanggo para peselancar kanggo njupuk ombak lan praktik babagan pamindhahan kasebut.

Dusseldorf menyang Munich kanthi Sepur

Dresden menyang Munich kanthi Sepur

Nuremberg menyang Munich kanthi Sepur

Bonn menyang Munich kanthi Sepur

 

Munich Germany river surfing

 

4. Vienna, Austria

Tetep ing kutha utawa pindhah menyang deso, Wina minangka kutha sing apik banget kanggo kegiatan ruangan ing Eropa. Pelayaran ing Danube, utawa menyang njaba pusat sing sibuk menyang Lainzer Tiergarten cadangan alam, Wina duwe akeh kegiatan ruangan sing bisa ditawakake kanggo jinis lelungan.

Yen sampeyan arep nginep ing tengah kasebut, salah sawijining cara sing paling apik kanggo ngunjungi yaiku wisata Segway utawa njelajah ing kali Danube. nanging, yen luwih seneng njelajah Wina kaya lokal, lan nemokake permata sing didhelikake, mula saka cadangan alam iku sampurna.

25 km persil saka alas lan satwa liar sing nunggu sampeyan ing taman kutha paling gedhe ing Wina. Mlaku-mlaku, jog, utawa duwe piknik ing oasis ijo iki, bakal nggawe sampeyan Wina preinan lengkap.

Salzburg menyang Wina kanthi Sepur

Munich menyang Wina kanthi Sepur

Graz menyang Wina kanthi Sepur

Prague menyang Wina kanthi Sepur

 

Walking in the woods Outdoor Activities in Vienna

 

5. Kutha paling apik kanggo kegiyatan ruangan ing Eropa: Zurich, Swiss

Nalika puncak lan mujur nengen gunung Alpine udakara, lan tlaga sing nggumunake ing ngarep, sampeyan mesthi dadi salah sawijining kutha sing paling apik kanggo kegiatan ruangan ing Eropa. Zurich minangka kutha sing nyenengake lan sregep, ing ngendi sampeyan bisa lelungan, njupuk Sepur SZU menyang menara pengamatan. Menara pengamatan dumunung ing Uetilberg, gunung sing indah ing kutha kanthi pemandangan sing apik.

Yen seneng hiking, banjur sampeyan bisa menek mudhun menyang tengah liwat macem-macem dalan hiking saka Uetilberg. Kegiatan ruangan ruangan liyane sing apik ing Zurich yaiku nyenengake ing sisih tengen kali, ing game pantai voli pantai utawa mung ngendhokke, ing Flussbad Oberer Letten, papan hangout warga.

Yen sampeyan seneng nglakoni kaya wisata ing Zurich, banjur culake prau kanggo pelayaran ing sekitar Limmatschifffahrt sing bakal nggawa sampeyan ing kutha 7 kreteg.

Dianggo menyang Zurich kanthi Sepur

Lucerne menyang Zurich nganggo Sepur

Lugano to Zurich nganggo Sepur

Jenewa menyang Zurich kanthi Sepur

 

The observation tower view in Zurich, Switzerland

 

6. Nice, France

Mlaku utawa seneng nglangi esuk ing segara, minangka salah sawijining kegiatan sing paling nyenengake. Sanajan sampeyan lagi plancongan, tetep aktif lan saldo bentuk karo ngicipi masakan lokal lan memanjakan awakmu dhewe. Ing ndhuwur kabeh, negara sing sehat bisa ngrasakake apik nalika Riviera Prancis menehi inspirasi lan ngrampungake energi lan vitamin c.

Nice minangka kutha sing apik tenan kanggo kegiyatan ruangan ing Eropa. Nunggang jaran ing pantai, nglangi, nggolek segara laut, lan duwe piknik ing srengenge, kabeh kegiatan ruangan sing paling apik kanggo seneng-senenge Riviera Prancis.

Lyon menyang Nice dening Sepur

Paris kanggo Nice dening Sepur

Cannes menyang Paris kanthi Sepur

Cannes ke Lyon kanthi Sepur

 

Horseback riding Outdoor Activities in Nice, France

 

7. Kutha paling apik kanggo kegiyatan ruangan ing Eropa: Florence, Italia

Florence minangka salah sawijining kutha sing paling apik ing Italia. Sampeyan bisa nemokake kutha kaya kabeh turis, utawa kanthi cara sing khusus lan ora iso dilalekake. Lumaku utawa muter ing landmark lan sudut pandang ana rong kegiatan ruangan sing luar biasa ing Florence.

Nanging, yen pengin nyoba rong kegiatan ruangan luar biasa, lan sawetara kegiatan ruangan paling apik ing Eropa, banjur coba mabur balon udhara panas lan skydiving. Arsitektur lan taman Florence nggumunake lan tampilan saka ndhuwur bakal nggawe ambegan.

Yen sampeyan pengin ngalahake akeh turis lan nyoba kegiatan ruangan anyar, banjur Florence minangka kutha sing luar biasa kanggo kegiatan ruangan ing Eropa.

Genoa menyang Florence nganggo Sepur

Parma to Florence nganggo Sepur

Milan menyang Florence nganggo Sepur

Venesia menyang Florence nganggo Sepur

 

Air baloons in Florence Italy

 

Aktivitas Luar Ruangan Ing Eropa

Eropa kebak kejutan. Preduli saka nomer kaping sampeyan wis lelungan menyang Eropa, mesthi ana petualangan anyar. kita 7 kutha paling apik kanggo kegiatan ruangan ing Eropa cocog kanggo para petualang lan pengembara sing seneng banget. Saliyane, kanggo sampeyan sing mung pengin njelajah ruangan sing apik lan mujur nengen.

 

Punika ing Simpen A Train, kita bakal seneng mbantu sampeyan golek karcis sepur paling murah kanggo kegiyatan njobo kasebut.

 

 

Apa sampeyan pengin masang postingan blog "7 Kutha Paling Apik Kanggo Kegiatan Luar Ruangan ing Eropa" ing situs sampeyan? Sampeyan salah siji bisa njupuk foto lan teks kita lan maringi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki. Utawa klik kene: https://embed.ly/code?url = https://www.saveatrain.com/blog/cities-outdoor-activities-europe/ Nyawang- (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)