(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 02/10/2020)

Taman hejo, hiking trails di gunung, sareng cuaca anu saé sampurna pikeun kasenangan di luar. Kota kosmopolitan Éropa gaduh sadayana supados anjeun tiasa nyobian sagala kagiatan luar Eropa anu ditawarkeun. Ti siklus di Amsterdam ka internetan di Munich, ieu 7 kota-kota anu pangsaéna pikeun kagiatan outdoor di Éropa nyaéta tujuan liburan idéal.

 

1. Kota Pangsaéna Kanggo Kegiatan Luar Ruangan Di Éropa: Amsterdam, Walanda

Nalika kota diwangun dina ngubaran kanal walungan, Anjeun terikat ngaluarkeun liburan ka luar. Amsterdam dipikaterang salaku kota paling ramah-sapédah di Éropa. Nyewa sapédah sanés ukur mangrupikeun sarana angkutan tapi cara hirup pikeun warga masarakat.

Ngabuburit mangrupakeun kagiatan luar anu saé di Éropa, pikeun iinditan sareng jalan-jalan. Pilihan séjén nyaéta ngajajah kota dina parahu, handapeun jembatan indah sareng arsitéktur Walanda. Nuju di jalan, anjeun tiasa angkat-minum di kafe boa anu sanés atanapi réstoran anu menawan di sisi walungan Amstel.

Hawa seger, Langit biru, sareng ngarobah bentang ngajantenkeun setting anu sampurna pikeun tetep aktip sareng bentukna nalika nuju liburan.

Bremen ka Amsterdam ku Karéta

Hannover ka Amsterdam ku Karéta

Bielefeld ka Amsterdam ku Karéta

Hamburg ka Amsterdam ku Karéta

 

Amsterdam canals outdoor activity

 

2. Jenéwa, Swiss

Swiss ngagaduhan anu paling pintonan endah di Éropa, sareng Geneva dikubeng ku alam anu matak endah. kituna, warga tempatan ngagambarkeun pandangan sareng lemah sareng tempat-tempatna, tinggal di luar sareng aktip. Salaku conto, Lake Jenéwa, ogé katelah Tasik Leman mangrupikeun kasohor pikeun olahraga cai.

Numpak parahu, fishing, kayaking, ngojay atanapi rafting, ngan ukur sababaraha kagiatan luar anu dilakukeun di Tasik Geneva. Anjeun tiasa nyéwa kapal atanapi nyandak anu mampu kursus pelayaran.

Upami anjeun jalma gunung, teras jalur Alps Swiss mangrupikeun numpak anu pondok ti kota. Gunung biking, hiking, kémping, sareng ski dina usum tiis aya kagiatan luar anu saé pikeun di Geneva.

Lyon ka Geneva ku Karéta

Zurich ka Geneva ku Karéta

Paris ka Geneva ku Karéta

Bern ka Geneva ku Karéta

 

 

3. Kota Pangsaéna Kanggo Kegiatan Luar Ruangan Di Éropa: Munich, Jérman

Munich mangrupikeun tempat salah sahiji anu pangageungna taman kota di dunya, Taman Inggris. Lemah anu lega sareng héjo cocog pikeun kagiatan luar, sahingga nempatkeun Munich di luhureun 7 kota pangsaéna pikeun kagiatan luar di Éropa.

Di kebon Inggris, anjeun bisa tetep aktip, ku jalan ngajalankeun atanapi chill, dina a piknik ku cai, mandi-sun, sareng ngojay. Tempat anu sanés pikeun kagiatan luar di Munich nyaéta walungan Eisbach buatan manusa, di kebon Inggris. Tempat anu paling dipikaresep pikeun para peselancar pikeun nangkep gelombang sareng ngalaksanakeun gerak na.

Dusseldorf ka Munich ku Train

Dresden ka Munich ku Karéta

Nuremberg ka Munich ku Karéta

Bonn pikeun Munich ku Karéta

 

Munich Germany river surfing

 

4. Wina, Austria

Tetep di kota atanapi angkat ka pilemburan, Wina mangrupikeun kota hebat pikeun kagiatan luar di Éropa. Pelayaran di Danube, atanapi nuju di luar pusat sibuk ka Lainzer Tiergarten cagar alam, Wina gaduh seueur kagiatan luar kanggo ditawarkeun pikeun jinis-jinis palancong.

Upami anjeun mutuskeun cicing di pusat, salah sahiji cara anu paling saé pikeun jalan-jalan nyaéta ku wisata Segway atanapi kapal pesiar di walungan Danube. tapi, upami langkung milih ngajelajah Wina sapertos lokal, jeung mendakan permata na anu disumputkeun, maka cagar alam na sampurna.

25 km sq tina leuweung and satwa liar ngantosan anjeun di taman kota panggedéna di Wina. Leumpang, jog, atanapi gaduh piknik di oasis héjo ieu, bakal ngajantenkeun anjeun Wina liburan lengkep.

Salzburg ka Wina ku Train

Munich ka Wina ku Karéta

Graz ka Wina ku Train

Iraha ka Wina ku Karéta

 

Walking in the woods Outdoor Activities in Vienna

 

5. Kota Pangsaéna Kanggo Kegiatan Luar Ruangan Di Éropa: Zurich, Swiss

Nalika puncak sareng mujur gunung pagunungan Alpine aya di sekitar, sarta danau anu menak anu payun, Anjeun terikat janten salah sahiji kota anu pangsaéna pikeun kagiatan luar di Éropa. Zurich mangrupikeun kota anu lucu sareng santai, dimana anjeun tiasa ngarambat nyandak karéta SZU ka menara pengamatan. Menara pengamatan perenahna di Uetilberg, gunung éndah kota ieu sareng pintonan anu énggal.

Mun anjeun resep hiking, teras anjeun tiasa naek ka tengah ngalangkungan rupa-rupa tilase hiking ti Uetilberg. Aktivitas luar anu sanés di Zurich anu ngaraosan pikaresepeun di sisi katuhu walungan, di buruan pantai voli atanapi mung reureuhan, dina Flussbad Oberer Letten, tempat gantung lokal.

Upami anjeun resep ngalakukeunana sapertos wisata di Zurich, teras lumpatna parahu pikeun pelayaran sekitar Limmatschifffahrt anu bakal nyandak anjeun ka jero kota 7 sasak.

Dianteur ka Zurich ku Train

Lucerne ka Zurich ku Train

Lugano ka Zurich ku Train

Jenéwa ka Zurich ku Train

 

The observation tower view in Zurich, Switzerland

 

6. Alus, Perancis

Ngajalankeun atanapi ngaraosan ngojay isuk di laut, mangrupikeun salah sahiji kagiatan anu paling loba. Malah nalika anjeun nuju liburan, tetep aktip sareng saimbang bentuk sareng ngeunah asakan lokal sareng manja diri. Di luhureun sadayana ieu, kaayaan pikiran anu écés karasaeun saé nalika Riviera Perancis masihan inspirasi anjeun sareng nyusiran énergi sareng vitamin c.

Nice mangrupakeun kota anu endah pikeun kagiatan outdoor di Éropa. Nunggang kuda di pantai, ngojay, milarian kacapi, sareng gaduh piknik di Panonpoé Tilelep mangrupikeun kagiatan luar anu saé pikeun ngaraosan anu saé tina Riviera Perancis.

Lyon ka Nice ku Train

Paris ka Nice ku Train

Cannes ka Paris ku Karéta

Cannes ka Lyon ku Karéta

 

Horseback riding Outdoor Activities in Nice, France

 

7. Kota Pangsaéna Kanggo Kegiatan Luar Ruangan Di Éropa: Florence, Itali

Florence mangrupikeun salah sahiji kota anu paling indah di Italia. Anjeun tiasa mendakan kota sapertos kabéh wisatawan, atanapi dina cara anu lengkep khusus sareng teu acan hilap. Leumpang atanapi ngulubuh sareng landmark sareng sudut pandang aya dua kagiatan luar biasa di Florence.

Sanajan, upami anjeun hoyong nyobian dua kagiatan luar anu luar biasa, sareng sababaraha kagiatan luar pangalusna di Éropa, teras cobian hiber balon hawa panas sareng skydiving. Arsitéktur sareng taman Florence luar biasa sareng pamandangan ti luhur sacara leres bakal ngambekan napas anjeun.

Upami anjeun badé neunggeulan ku seueur turis sareng nyobian kagiatan luar, teras Florence mangrupikeun kota anu saé pikeun kagiatan luar di Éropa.

Genoa ka Florence ku Karéta

Parma ka Florence ku Karéta

Milan ka Florence ku Karéta

Venice ka Florence ku Karéta

 

Air baloons in Florence Italy

 

Kegiatan Luar Ruangan Di Éropa

Éropa pinuh ku kejutan. Paduli tina sabaraha kali anjeun parantos ngumbara ka Eropa, sok aya petualangan anyar. Kami 7 kota pangsaéna pikeun kagiatan luar di Éropa idéal pikeun petualang sareng wisatawan anu ditéang. Salaku tambahan, kanggo anjeun anu ngan saukur hoyong ngajajah ker sareng bentang anu saé.

 

di dieu di Simpen A Train, kami bakal senang ngabantosan anjeun milari tikét karéta anu paling murah pikeun kagiatan outdoor ieu.

 

 

Naha anjeun badé ngalebetkeun tulisan blog kami "7 Kota Pangsaéna Kanggo Kegiatan Luar Ruangan Di Éropa" kana situs anjeun? Anjeun boh bisa nyokot poto urang jeung téks jeung méré kiridit us jeung link ka pos blog ieu. Atawa klik di dieu: HTTPS://embed.ly/code?url = HTTPS://www.saveatrain.com/blog/cities-outdoor-activities-europe/ Nyawang- (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)