Wacan Maca: 4 menit(Paling Keri Dianyari On: 19/06/2020)

Italia biso dibantah wis budaya warung paling ing bumi. Ing negara Eropa kanggo ngimpor kopi saka Mesir, Italia wis kafe sukses wiwit 16th Century, lan dina iki kita bakal maringi pitutur ing 5 warung kopi sange near stasiun sepur ing Italia.

 

Yen sampeyan are looking for warung cedhak stasiun sepur ing Italia sing ing luck. Italians seneng coffees sing brewed kuwat lan cepet. Empu pilihan kanggo Espresso kang lan Italia uga tanggung jawab kanggo ngembangaké adhedhasar susu-ombenan kopi kaya cappuccino lan latte.

Nyatane, meh kabeh budaya warung ing Eropah lan ing donya kulon asalé saka Italia. Iki kok kabeh jinis standar beda saka warung kita ngombe wis jeneng Italia.

dadi, bakal teka minangka ana surprise sing Milano Centrale, Italia paling tuwa lan stasiun sepur paling sibuk ing Italia, kudu gumunggung sawetara pilihan sing nggumunake kanggo njupuk omben-omben. 330,000 wong nggunakake Milano Centrale saben dina. sepur Cross-wewatesan saka Milano Centrale njupuk kursi kanggo utama Eropah tujuan kaya Paris, Munich, lan Vienna.

Strasbourg kanggo Paris Trains

Zurich kanggo Paris Trains

Frankfurt to Paris Trains

Geneva to Paris Trains

 

https://www.youtube.com/watch?v=yvOKBptYdg4

 

Kene kita ndhuwur 5 njupuk kanggo warung kopi unmissable near stasiun sepur ing Italia

  • Edan Kucing Cafe

edan kucing cafe near stasiun sepur ing Italia

Dumunung sawetara menit 'mlaku saka stasiun milan ing Italia Cafe iki kanthi diterangake dening jeneng sawijining. Ana kucing mlaku-mlaku mubeng cafe iki mulyo salawasé mangan lan ngombe. Kafe funky iki pancen misuwur amarga duweke teh sing apik kanggo kucing lan duwe roti sing enak. Staff sing super loropaken lan paling kucing sing tansah turu, iki apa padha kaya apa.

Situs web Crazy Cat Cafe

Address: Via Napo Torriani 5 | Corner liwat Cappellini, 20124 Milan

Genoa to Trains Milan

Roma kanggo Trains Milan

Bologna kanggo Trains Milan

Siena kanggo Trains Milan

 

  • Caffe Panzera 1931

cafe iki tengen jejere stasiun lan mbukak nganti 3 AM. Suwene 87 taun, wong wis teka kanggo ajang kulawarga-roto iki kanggo njaluk warung cepet lan roti isi sadurunge munggah pesawat sepur sing. cafe iki pamer pilihan akeh jajanan cahya kang kasedhiya ing bagean cafe lan kanggo sing looking kanggo pengalaman luwih elegan, ana bagean restaurant sing serves éca pizza lan pasta. cafe iku arang banget sibuk sak lunchtime, nanging ing sanjabane iki, iku layanan cepet karo eseman.

situs web

Address: Piazza Duca d'Aosta 10 | ing.

via Vitruvius, 20124 Milan

Rimini kanggo Trains Milan

Pisa to Trains Milan

Turin kanggo Trains Milan

Venice kanggo Trains Milan

 

  • warung Bar

Yen sampeyan are looking kanggo ndeleng apa dadi gedhe babagan warung Italia, iki panggonan kanggo ngunjungi. Ing sawetara saka sudhut coffees lan cemilan krasan éca nggawe iki warung titik populer kanggo turis lan warga. Iki panggonan kang gedhe kanggo sarapan lan sadean sawetara coffees kanggo Euro utawa kurang. toko warung iki kursi rodha diakses, wis WIFI, punika pet-loropaken lan wis bar alkohol uga-bek. A pitung menit mate saka stasiun.

Address: via Vitruvius 40 | Stations Train In Italia | Milan Lombardy

Florence kanggo Trains Milan

Naples to Trains Milan

Bergamo kanggo Trains Milan

Bari kanggo Trains Milan

 

stasiun Roma Termini

Yen sampeyan uga lelungan liwat Roma Termini stasiun sepur ing Italia, kene sawetara liyane warung kopi kudu bukak.

  • bar dana

Yen sampeyan are looking for warung luar biasa ing rega gedhe, banjur Bar Fondi iku jawaban. cafe kelangan nawakake music live gedhe, diiringi dening pangan cahya banget. Lelungan menehi rekomendasi nyoba pastries. Nindakake pangan lan ombenan punika proses cepet lan penake, lan cafe iki misuwur kanthi loro lelungan lan warga. (Rega cafe iki nyang-nyangan massive dibandhingake warung kopi ing Roma)

Address: via Milazzo 16, 00185 Roma, Italia

Milan kanggo Roma Trains

Florence kanggo Roma Trains

Pisa to Roma Trains

Naples kanggo Roma Trains

 

  • Moka Cafe

bar Espresso iki bar warung liyane ing lokasi banget trep kanggo wong nggunakake Roma Termini stasiun lan nawakake layanan cepet. The cappuccinos sing gaib lan ana akeh pilihanipun kanggo warung, lan muffins blueberry uga hit amba. Yen sampeyan mlaku pungkasan kanggo Sepur lan kudu warung cepet, iku ora njaluk luwih cepet saka Moka.

Address: Piazza dei Cinquecento | Stations Train In Italia | Roma Termini, Roma

Terni kanggo Roma Trains

Foggia to Roma Trains

District kanggo Roma Trains

Arezzo kanggo Roma Trains

 

Dadi ing wektu yen sampeyan teka ing sawijining kutha ing Italia kok ora nyelehake menyang salah siji warung kopi sange near stasiun sepur ing Italia banget.

 

Book your next train journey using Save a Train and see many train stations in Italy

Apa planning trip kanggo Milan utawa Roma ing mangsa cedhak? Apa ora njupuk 3 menit lan golek karcis sepur murah ing Simpen A Train. Isi ing tanggal lan wektu lan kang stasiun ing Italia Sepur arep kanggo lelungan lan kita bakal nyedhiyani sampeyan karo rega paling apik kanggo lelampahan, sing bisa mbayar ing macem-macem cara.

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita dhateng situs, banjur klik kene: https://embed.ly/code?url = https://www.saveatrain.com/blog/coffee-shops-train-stations-in-italy/ - (Gulung mudhun kanggo ndeleng Embed Code)