(Last Updated On: 21/09/2019)

Italia arguably boga budaya kopi greatest di bumi. Nagara Éropa munggaran pikeun ngimpor kopi ti Mesir, Italia geus miboga kafe suksés ti 16th abad, tur kiwari urang mamatahan anjeun dina 5 warung kopi endah deukeut stasion karéta di Italia.

 

Lamun Anjeun keur pilari kopi deukeut stasion karéta di Italia anjeun di tuah. Italians jiga coffees maranéhna brewed kuat sarta gancang. Mangkana leuwih sering dipake tinimbang maranéhanana pikeun espresso urang jeung Italians oge jawab ngembang dumasar susu-inuman kopi kawas cappuccino na latte.

Kanyataanna, ampir kabéh budaya kopi di Éropa jeung dunya barat asalna ti Italia. Ieu naha sakabeh jenis standar béda tina kopi kami inuman boga ngaran Italia.

janten, sakuduna datangna saperti euweuh kejutan yen milano Centrale, stasiun karéta pangsibukna jeung pangkolotna Italia di Italia, should boast some amazing choices for getting caffeinated drinks. 330,000 people use Milano Centrale per day. karéta cross-wates ti milano Centrale nyandak panumpang ka utama maksud Éropa siga Paris, Munich, jeung Wina.

Strasbourg ka Paris Kareta

Zurich ka Paris Kareta

Frankfurt ka Paris Kareta

Jenéwa jeung Paris Kareta

 

Di dieu luhureun kami 5 nyokot keur warung kopi unmissable deukeut stasion karéta di Italia

  • Gélo Cat Cafe

gélo ucing warnet deukeut stasion karéta di Italia

Lokasina sababaraha menit 'walks ti stasiun karéta Milan di Italia Cafe ieu akurat digambarkeun ku ngaranna. Aya ucing leumpang sabudeureun warnet ieu cozy whilst dahar jeung inuman. kafé funky Ieu notorious pikeun ngabogaan tea unggulan dilayanan dina bodo ucing ngawangun jeung ngabogaan nikmat muih. staf anu super ramah tur lolobana ucing sok saré, ieu téh naon maranéhna resep ngalakukeun.

website

alamat: Via Napo Torriani 5 | Sudut via Cappellini, 20124 Milan

Genoa kana Kareta Milan

Roma pikeun Kareta Milan

Bologna kana Kareta Milan

Siena kana Kareta Milan

 

  • Caffe Panzera 1931

warnet ieu katuhu gigireun stasiun jeung geus muka saacan 3 AM. Pikeun tukang 87 taun, jalma geus datang ka tempat kulawarga-ngajalankeun ieu pikeun meunangkeun kopi gancang jeung sandwich a saméméh kosan karéta maranéhna. warnet ieu boasts pamilih badag tina hidangan lampu nu sadia di bagian cafe sarta pikeun maranéhanana néangan hiji pangalaman leuwih elegan, aya hiji bagian réstoran anu boga fungsi nikmat pizzas jeung pasta. warnet pisan sibuk salila lunchtime, Tapi di luar ieu, éta layanan gancang kalayan seuri.

website

alamat: Piazza Duca d'Aosta 10 | éta.

via Vitruvio, 20124 Milan

Rimini kana Kareta Milan

Roma pikeun Kareta Milan

Bekasi kana Kareta Milan

Venice kana Kareta Milan

 

  • kopi Bar

Upami Anjeun keur néangan ningali naon jadi pinunjul ngeunaan kopi Italia, ieu tempat nepi ka didatangan ku. The rupa-rupa coffees na snacks homemade nikmat ngadamel ieu kopi titik populér pikeun duanana wisatawan jeung locals. Ieu tempat hébat geus sarapan tur sells sababaraha coffees pikeun Euro atanapi kirang. warung kopi Ieu korsi roda diaksés, boga WiFi, mangrupa piaraan-friendly tur miboga watang alkohol ogé-bisi. A tujuh menit leumpang ti stasion.

alamat: via Vitruvio 40 | Stasion karéta Dina Italia | Milan Lombardy

Florence kana Kareta Milan

Naples kana Kareta Milan

Bergamo kana Kareta Milan

Bari kana Kareta Milan

 

stasiun Roma Termini

Mun anjeun ogé iinditan ngaliwatan Roma Termini stasion karéta di Italia, dieu sababaraha langkung warung kopi kedah-mangga buka.

  • bar dana

Lamun Anjeun keur pilari kopi luar biasa kalawan harga hébat, lajeng Bar Fondi témbal téh. cafe tiis kieu nawarkeun musik live hébat, dipirig ku dahareun lampu alus teuing. Travelers nyarankeun nyobian nu pastries. Susunan dahareun jeung inuman di dieu mangrupakeun proses saum sareng pikaresepeun, na warnet nyaéta populér kalayan duanana travelers na locals. (Harga warnet ieu téh nawar masif dibandingkeun warung kopi séjénna di Roma)

alamat: via Milazzo 16, 00185 Roma, Itali

Milan ka Roma Kareta

Florence ka Roma Kareta

Pisa pikeun Roma Kareta

Naples ka Roma Kareta

 

  • Moka Cafe

bar Espresso Ieu bar kopi sejen dina lokasi pohara merenah pikeun jalma maké Roma Termini setasion sarta nawarkeun layanan gancang. The cappuccinos anu ketuhanan sarta aya loba pilihan pikeun kopi, jeung muffins buah beri biru oge a hit badag. Mun anjeun ngajalankeun telat pikeun karéta a na kudu kopi gancang, teu meunang gancang ti Moka.

alamat: Piazza dei Cinquecento | Stasion karéta Dina Italia | Roma Termini, Roma

Terni ka Roma Kareta

Foggia ka Roma Kareta

Grosseto ka Roma Kareta

Arezzo ka Roma Kareta

 

Jadi waktos salajengna basa Anjeun sumping di hiji kota di Italia naha henteu lungsur kana salah sahiji warung kopi nu endah deukeut stasion karéta di Italia teuing.

 

Book your next train journey using Save a Train and see many train stations in Italy

Anjeun perencanaan lalampahan ka Milan atanapi Roma dina mangsa nu bakal datang? Naha teu nyandak 3 menit sarta manggihan tiket karéta langkung mirah dina Simpen A Train. Eusian tempat jeung titimangsa jeung nu stasion di Italia karéta Anjeun hoyong ngarambat sarta kami bakal nyadiakeun anjeun jeung harga pangalusna pikeun lalampahan anjeun, nu tiasa mayar dina sababaraha cara.

 

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang onto situs anjeun, lajeng klik di dieu: HTTPS://embed.ly/code?url = HTTPS://www.saveatrain.com/blog/coffee-shops-train-stations-in-italy/ - (Gulung ka handap pikeun ningali Code Lebetkeun)

  • Lamun hayang jadi nanaon jeung pamaké anjeun, anjeun bisa pituduh aranjeunna langsung kana kaca pilarian kami, dina link ieu anjeun bakal manggihan nu pang populerna karéta ruteu urang – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml – jero anjeun boga tumbu kami kalawan / en / tapi anjeun bisa ngarobahna ka / fr / atawa / de / atawa / eta / na basa leuwih