(Paling Keri Dianyari On: 27/09/2020)

The Cologne Festival punika temtunipun worth ngembangaken dhaftar ember Panjenengan. 1.5 Yuta sing rawuh meh saben taun, setuju! Uga dikenal minangka kalima-mangsa, donya-misuwur iki Festival iku manawa dadi pengalaman saka umur. The Cologne karnaval ora mung seneng-seneng nanging uga super gampang kanggo njaluk bantuan kanggo numpak sepur, karo bantuan saka Simpen A Train Kene tips kita for Cologne Festival 2019 lan carane njaluk ana dening Sepur.

 

Cologne Festival Costumes

Apa Pack kanggo Cologne Festival:

Nanging wektu kanggo pindhah paketan shopping. Sapa sing ora tresna sugih munggah? Gaya rodok beda saka carnivals Brasil. Mikir liyane "Prajurit Prussian" karo dosis abot saka dandanan lan sequins!

Cologne Carnival iku ngungkuli sakabehe Festival of apik sugih, supaya nggunakake bayangan! Ing padhang luwih.

Kanggo bal lan acara njero ruangan liyane, rasukan lancip sing dianjurake. Yen pancene pengin pengalaman Festival iki, sampeyan kudu metu! Cukup elinga kanggo nyandhang soko anget ngisor! The real Cologne carnival fan is not put off by the weather! Tamu sing teka ing menit pungkasan bakal nemokake tutup, rasukan, lan make-up ing akeh toko ing pusat kutha. Minangka Resor pungkasan, irung kertas abang prasaja iku kabeh sing perlu. pengin sawetara sugih info.

Munich kanggo Trains Cologne

Brussels kanggo Trains Cologne

Wina kanggo Trains Cologne

Hanover kanggo Trains Cologne

 

Cara Get kanggo Cologne Festival:

Sampeyan lagi arep nyekel Sepur kanggo Cologne kang stasiun utama. Iki uga salah siji pusat railway paling penting Eropah, supaya sampeyan ora bakal perang kanggo golek wektu sing cocog karo sampeyan karo SaveATrain.

Sampeyan bisa lelungan menyang Festival Cologne cepet lan mulyo saka kutha-kutha utama ing Jerman lan Eropa negara: Saben dina, luwih saka 1,300 sepur mbukak antarane Cologne lan tujuan saindhenging Jerman lan luar negeri. Tambahan saka layanan yaiku dhuwur-kacepetan sepur internasional sing nyambung Cologne karo London, Paris, Amsterdam, lan Brussels. kanthi layanan alur dhuwur-kacepetan Frankfurt, stasiun sepur Koln-Deutz - terminal nomer loro kanggo sepur ICE cepet-cepet ing Cologne - lan Cologne / Bonn Airport stasiun, Cologne wis luwih meningkat peran penting minangka dibutuhake kanggo railway Tumpaan.

Layanan transportasi umum lokal ing Cologne lan saubengé uga banget, nampilaken lemah, tram, lan layanan bus sing nyedhiyani sampeyan karo mobilitas optimal sak Tetep ing Cologne.

Informasi sing diwenehake dening German Railways Railway perusahaan kalebu ora mung Sepur jadwal, nanging uga nyambungake tram lan bis jadwal plus wektu perlu kanggo nggayuh titik paling cedhak utawa stasiun ing sikil.

Amsterdam kanggo Trains Cologne

Rotterdam kanggo Trains Cologne

Antwerp kanggo Trains Cologne

Paris kanggo Trains Cologne

 

sepur sepur Jerman ing hbf stasiun Sepur

 

Kölsch dialect ing Cologne Carnival

Mangertos “aneh” budaya Cologne Carnival, sampeyan bakal kudu sinau sawetara ungkapan khas saka dhialèk Kölsch. Yen wong lagi anyar kanggo sampeyan, ora miwiti aja mangu-mangu skills Jerman Panjenengan – paling Jerman ora ngerti wong salah siji.

Fastelovend, utawa: Fasteleer

Carnival, uga dikenal minangka “Mangsa kalima,” ngemu kuwi panggonan khusus ing ati paling Cologne residents sing padha duwe akeh tembung iku. Senajan Carnival, utawa “Fastelovend,” wis ngandika kanggo miwiti ing November 11 saben taun, tenan “dina gedhe” miwiti karo Ladies’ Night, utawa “Weiberfastnacht” ana sadurunge lan nganggo nganti esuke Ash Wednesday.

Luksemburg Trains Cologne

Liège kanggo Trains Cologne

Zurich kanggo Trains Cologne

Geneva to Trains Cologne

 

 

Kölsch

Kölsch: Iku mung basa sing bisa ngombe. Sing lelucon mlaku ing Cologne, endi dialect lan kutha klairanipun, masakan nuduhake jeneng sing padha. Biasane dadi ing dhuwur, kaca tingal langsing, sak Cologne Carnival iku cangkir plastik mung minangka ora kaca gampang pecah wis diijini ing werna. Apa sampeyan njupuk Kölsch ing Brauhaus a, sanadyan, elinga: nggawa awis. Iku mung cara kanggo tuku karcis ngombe ing dikempalken pub.

Berlin kanggo Trains Cologne

Nuremberg menyang Sepur Cologne

Bonn kanggo Trains Cologne

Stuttgart kanggo Trains Cologne

 

Butzcher

A “Butzcher” punika smooch amba. Sak perayaan Cologne Carnival, nyana kanggo njaluk ngambong (“gebutzt,” utawa dadi bener: “jebutz”) luwih saka biasanipun. Complete manca disebaraké pecks aman ing manca’ pipi, sanadyan sawetara Butzcher udan (ing standar Kölsch, “Butz”) uga smudge Carnival dandanan kabeh liwat raimu.

Frankfurt kanggo Trains Cologne

Dresden to Trains Cologne

Aachen kanggo Trains Cologne

 

Weetschaff

Tembung iki nuduhake pub, bar utawa restoran. Meh kabeh wong njupuk bagéyan ing ngerayakno Cologne Carnival. Padha mbusak metu Furnitur kanggo nggawe lantai Karawitan gedhe lan dekorasi kabeh colorfully kanggo enem dina perayaan ing saurutan. Ing akeh pub lokal, mung Kölsche music diputer (songs ing dialect Kölsch). Sampeyan bakal kerep golek nganti queues dawa 300 meter ing ngarepe pub tradisional.

 

Apa Weiberfastnacht?

Awal ing esuk, lurung-lurung isi munggah karo wong bodho Cologne Festival ing rasukan. ing persis 11:11 a.m., werna Carnival punika dibuka dening Walikota Cologne lan Cologne kang Carnival triumvirat.

Fact menarik: wanita (Women)

ing 1824 ing Beuel, bagean Bonn, klompok wanita mesin cuci kawangun panitia Karneval dhewe. Iku misale jek padha kesel mengkono umbah-umbah nalika wong-wong liya ana ngerayakno Karneval. Padha dikebaki Hall Town lan njupuk liwat pamaréntah kutha. (Saiki elinga ... Karneval wektu nalika pejabat pemerintah sing kabuka karikatur, lan pemerintah mock wis kapilih. dina iki, iki "storming of Town Hall Beuel" dening wanita kapacak urip Television. girl Power!

 

 

Cologne Jadwal Carnival:

  • Maret 1: karnaval ana

    • dina iki bener dina liyane. Nanging kita ora bakal njupuk iki banget akeh. Akeh mau lan bal njupuk Panggonan ing wayah sore ing dina iki. Dadi yen sampeyan lagi kepingin partai, sampeyan bakal manawa kanggo nemokake siji.
  • Maret 2: karnaval ana

    • Sawise madhang Carnival karo Kölsch bir, ana kinerja ing bivouac saka masyarakat Carnival karo tradisi militèr ing Neumarkt. In the evening you can go to the Ghost Parade.
  • Maret 3: karnaval Sunday

    • miwiti ing 11:11 a.m., ing parades sekolah lan tetanggan Maret liwat tengah kutha, nampilaken kelompok sekolah costumed lan masquerades asli gelaran dening klub tetanggan.
  • Maret 4: Rose ana

    • Titik dhuwur sesi arakan amba ing Rose ana. The pelampung wiwiti arakan liwat kutha ing 10 a.m. Peserta jotosan ambungan kanggo wong akeh costumed lining rute parade.
  • Maret 5: karnaval ana

    • Ing noon ana parades karo kelompok revelers costumed ing pinggiran. sawisé iku, hajat pindhah ing nganti tengah wengi, nalika tokoh kang dipercoyo disebut "Nubbel" wis dikuburaké utawa diobong.
  • Maret 6: Ash Wednesday

    • On esuk, Katolik menyang gereja kanggo nampa salib awu ing bathuké minangka tandha tobat. sore sing, taun kang mangsa Carnival wis tradisional rampung ing nedha bengi iwak.

 

Have we convinced you to attend Cologne Festival 2019, durung? Nyekel karcis sepur saka Sava A Train in minutes with no extra, Fees pesky! Which means more money for Weetschaff 🍻

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita dhateng situs, sampeyan bisa salah siji njupuk foto lan teks kita lan mung menehi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki, utawa klik kene: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/cologne-festival/ - (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)