(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 27/09/2020)

The Cologne Festival pasti patut nambahkeun kana daptar LIPI Anjeun. 1.5 Juta anu hadir ampir unggal taun, satuju! Ogé dipikawanoh salaku kalima-musim, dunya-kawentar ieu pestipal nyaeta yakin jadi pangalaman hirupna hiji. The Cologne karnaval teu ukur senang tapi ogé super gampang nepi ka ku karéta, kalayan bantuan Nyimpen Hiji Kareta di Dieu aya tips kami pikeun The Cologne Festival 2019 jeung kumaha carana meunang aya ku karéta.

 

Cologne Festival Costumes

Naon Ka Pek keur Cologne Festival:

Ieu waktu pikeun buka costume balanja. Anu teu bogoh ka pakéan hiji nepi? gaya nu geus rada béda ti carnivals Brasil. Pikir beuki "prajurit Prusia" kalayan dosis beurat tina makeup na sequins!

Cologne karnaval anu luhur kabeh festival pakéan fancy, jadi make imajinasi anjeun! The caang nu hadé.

Pikeun bal na acara indoor séjén, kostum ipis anu dianjurkeun. Lamun anjeun rék ka pangalaman festival ieu, mangka anjeun kudu balik luar! Ngan apal mun teu ngagem hal haneut underneath! The real Cologne carnival fan is not put off by the hawa! Sémah anu sumping di menit panungtungan bakal manggihan masker, kostum, sarta ngadamel-up di loba toko di pusat kota. Salaku Resort panungtungan, irung kertas beureum basajan nyaéta sakabéh nu peryogi. hoyong sababaraha pakéan info.

Munich ka Kareta Cologne

Brussel kana Kareta Cologne

Wina ka Kareta Cologne

Hanover jeung Kareta Cologne

 

Kumaha Ka Cokot ka Cologne Festival:

Nu nuju akang mah rek nyekel hiji karéta keur Cologne urang stasiun utama. Ieu ogé salah sahiji hubs kareta pangpentingna Éropa urang, jadi maneh moal ngarangna pikeun manggihan hiji waktos nu cocog anjeun kalawan SaveATrain.

Anjeun bisa ngarambat ka Festival Cologne gancang sarta comfortably ti dayeuh utama di Jerman jeung nagara Éropa lianna: Unggal dinten, langkung ti 1,300 karéta ngajalankeun antara Cologne na maksud sakuliah Jerman sarta mancanagara. Highlights sahiji layanan nu kaasup karéta-speed tinggi internasional anu nyambungkeun Cologne kalawan London, Paris, Amsterdam, sarta Brussel. Jeung jasa rail-speed tinggi mun Frankfurt, stasiun karéta Koln-Deutz - terminal kadua pikeun karéta ICE gancang-gancang di Cologne - sareng Cologne / Bonn palabuan udara setasion, Cologne geus satuluyna ditingkatkeun kamampuhna peran penting na salaku hub sentral pikeun kareta api ngangkut.

Ladenan angkutan umum lokal di Cologne sarta wewengkon sakurilingna oge alus teuing, featuring jero taneuh, trem, jeung jasa beus anu bakal nyadiakeun Anjeun sareng mobilitas optimal salila tetep anjeun dina Cologne.

Informasi disadiakeun ku Jerman Kareta api Railway parusahaan ngawengku teu ukur karéta jadwal, tapi ogé kumaha nyambungkeun tram na beus jadwal ditambah waktu diperlukeun pikeun ngahontal eureun pangcaketna atanapi stasiun on kaki.

Amsterdam kana Kareta Cologne

Rotterdam ka Cologne Kareta

Antwerp ka Cologne Kareta

Paris keur Kareta Cologne

 

karéta kareta Jerman dina hbf stasiun karéta

 

Kolsch dialek di Cologne karnaval

Neuleuman “aneh” budaya Cologne karnaval, Anjeun gé kudu diajar sababaraha ungkapan has ti dialek Kolsch. Mun aranjeunna geus anyar ka anjeun, ulah ngamimitian doubting kaahlian Jerman Anjeun – paling Germans teu nyaho aranjeunna boh.

Fastelovend, atawa: Fasteleer

paway, ogé dipikawanoh salaku “Usum kalima,” nahan misalna hiji tempat husus di hate kalolobaan Cologne warga yen aranjeunna geus loba kecap pikeun eta. sanajan karnaval, atawa “Fastelovend,” disebut ngawitan on November 11 unggal taun, nu bener “poé hébat” mimitian ku Ladies’ wengi, atawa “Weiberfastnacht” on Kemis sateuacan na ngalir nepi dugi ka subuh Ash Rebo.

Luxembourg ka Cologne Kareta

Liege ka Cologne Kareta

Zurich ka Cologne Kareta

Jenéwa ka Cologne Kareta

 

 

Kolsch

Kolsch: Ieu hiji-hijina basa anjeun tiasa inuman. Éta nu maok ngajalankeun di Cologne, dimana dialék jeung kampung halaman brew bagikeun nami sami. Biasana dilayanan dina jangkung, gelas ramping, salila Cologne karnaval éta cangkir plastik ngan sakumaha euweuh gelas gampang peupeus nu diwenangkeun dina jalan. Kudu grab Kolsch di Brauhaus a, sanajan, ngelingan: bawa tunai. Ieu hiji-hijina cara keur meuli tiket inuman di dipak pubs.

Berlin ka Cologne Kareta

Nuremberg ka Cologne Kareta

Bonn ka Cologne Kareta

Stuttgart kana Kareta Cologne

 

Butzcher

A “Butzcher” mangrupakeun smooch badag. Salila festivities Cologne karnaval, nyangka meunang dicium (“gebutzt,” atanapi janten bener: “jebutz”) langkung ti biasa. kumplit strangers ngadistribusikaeun pecks bahya on strangers’ pipi, sanajan sababaraha Butzcher baseuh (dina standar Kolsch, “Butz”) ogé bisa smudge karnaval makeup sakuliah ramo Anjeun.

Frankfurt kana Kareta Cologne

Dresden kana Kareta Cologne

Aachen kana Kareta Cologne

 

Weetschaff

Kecap ieu nujul kana pubs, bar atanapi réstoran. Ampir sakabéh éta nyokot bagian dina celebrating Cologne karnaval. Aranjeunna mupus kaluar jati ka nyieun hiji lantai tarian badag tur ngahias sagalana colorfully salila genep poé di hajatan sakaligus. Dina loba pubs lokal, ngan Kölsche musik dimaénkeun (lagu dina dialek Kölsch). Anjeun bakal mindeng manggihan nepi ka antrian panjang 300-méteran di hareup pubs tradisional.

 

Naon Weiberfastnacht?

Mimiti isuk-isuk, jalan ngeusian nepi ka fools Cologne Festival di kostum. dina kahayang 11:11 a.m., éta jalan karnaval ieu resmi dibuka ku walikota Cologne na Cologne urang karnaval triumvirate.

Fact metot: awéwé (awéwé)

Di 1824 di Beuel, bagian tina Bonn, grup awéwé washer dibentuk panitia Karneval sorangan. Sigana éta capé seja laundry bari everyone sejenna éta celebrating Karneval. Aranjeunna stormed Galéri Town na ngambil alih pamaréntah kota. (Ayeuna inget ... Karneval mangrupakeun hiji waktu pejabat pamaréntah téh kabuka caricatured, sarta pamaréntah bohongan dipilih. Dinten, ieu "storming teh Aula Town Beuel" ku awéwé anu ditémbongkeun live on Télévisi. gadis daya!

 

 

Cologne Jadwal karnaval:

  • Maret 1: karnaval Jumaah

    • dinten ieu téh sabenerna hari sésana. Tapi kami henteu bakal nyandak ieu teuing serius. Sababaraha sesi jeung bal lumangsung magrib dina poe ieu. Ku kituna lamun nuju wanting pihak anu, Anjeun gé pastikeun pikeun manggihan hiji.
  • Maret 2: karnaval sabtu

    • Sanggeus brunch karnaval kalawan Kölsch bir, aya hiji pagelaran di bivouac sahiji masyarakat karnaval ku tradisi militer di Neumarkt. In the evening you can go to the Ghost Parade.
  • Maret 3: karnaval Minggu

    • dimimitian di 11:11 a.m., nu parades sakola sarta lingkungan Maret ngaliwatan puseur dayeuh, featuring Grup sakola costumed na masquerades aslina staged ku klub lingkungan.
  • Maret 4: Rose Senén

    • Titik luhur rintakan teh parade badag dina Rose Senén. The floats ngawitan parade ngaliwatan kota di 10 a.m. Pamilon niup kisses ka panongton costumed pinding jalur parade.
  • Maret 5: karnaval Salasa

    • Di beurang aya parades kalayan golongan revelers costumed dina sub urban. Saatos éta, celebrations buka on dugi tengah wengi, lamun sosok jarami disebut "Nubbel" dimakamkan atanapi dibeuleum.
  • Maret 6: Ash Rebo

    • Di isuk-isuk, Indit ka garéja katolik pikeun nampa hiji cross of ashes dina foreheads maranéhanana salaku tanda tobat. Atang anu, taun urang musim karnaval ieu tradisional menyimpulkan dina dinner lauk.

 

Have we convinced you to attend Cologne Festival 2019, acan? Grab tiket karéta anjeun ti Sava A Train in minutes with no extra, waragad pesky! Which means more money for Weetschaff 🍻

 

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang onto situs anjeun, anjeun bisa boh motrét téks urang na ngan masihan kami kiridit sareng link mun pos blog ieu, atawa anjeun klik di dieu: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/cologne-festival/ - (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)