(Paling Keri Dianyari On: 19/06/2020)

Covid-19. Kabeh mau kayane kita bisa ngomong, lan apik Alasan. virus iki wis gripped donya lan rampung diganti cara kita mikir bab urip saben dina lan mesthi Travel Train. Travel Train punika mode transportasi akeh nggunakake ora mung kanggo liburan kesenengan, nanging kanggo commutes karya uga.

 

dadi, Apa The Train Travel Industry maringi pitutur Traveling?

Supaya kang ngrembuk apa industri Sepur wis dilakoni supaya sampeyan aman. Mayoritas stasiun sepur sing mromosiaken protokol cleaning sawijining sepur lan stasiun. Kejabi mromosiaken cleaning, frekuensi ing sepur lan ing stasiun uga wis tambah. Cleaning ana ing basis saben jam, lan kalebu nggunakake disinfectant kanggo ngilangke mudhun dijangkepi pipi andha, gagang lawang, Ngalahake lan toilèt. produk antibacterial tambahan, kalebu sanitizers lan wipes, kang kasedhiya ing stasiun, ing sepur lan ing wilayah karya pegawe.

 

Train Travel Industry maringi pitutur Tip Traveling 1: Pembayaran online

Disaranake arep 100% contactless yen sampeyan bisa. Yen sampeyan wis ora tuku Panjenengan tiket Sepur online kanggo alesan apa wae, arep maju kabeh pembayaran kudu contactless yen bisa. Apa? Inggih, ana sawetara pesen mixed. Mangkene pangandikane Bank of England: "Kaya lumahing sing nomer akeh wong teka menyang kontak karo, cathetan bisa nindakake bakteri utawa virus. Nanging, resiko nuduhke dening nangani cathetan Polymer ora luwih saka nutul sembarang umum liyane lumahan kayata dijangkepi pipi andha, gagang lawang utawa kredit SIM. " Sadurungé sasi iki laporan koran nyariosaken World Health Organization (WHO) wis dhuwit kertas ngandika uga nyebar coronavirus ing, supaya wong kudu nyoba kanggo nggunakake pembayaran contactless tinimbang. Nanging iki banjur dilapurake sing WHO rek wis ngandika awis iki ngirim coronavirus ing, lan sing wis "misrepresented" - supaya pindhah tokoh.

Nanging, ayo kang sijine loro lan loro bebarengan, bakal kita? Paling cathetan lan dhuwit recehan bakal wis sadurunge wis ditangani dening nomer akeh wong , supaya yen sampeyan kuwatir, mbayar nganggo kertu contactless ngendi bisa mbokmenawa cara kanggo pindhah.

Milan ke Roma dening Sepur

Florence menyang Roma dening Sepur

Pisa menyang Roma dening Trains

Naples menyang Roma dening Sepur

 

tip 2: ngadohi Social!

Social ngadohi tegese ora ana touchy ing kahanan apa wae. nanging, apa bab sepur crammed, tabung, lan trem?

Sapa sing wis ajeg digunakake Travel Train bakal ngerti sing bisa hard kanggo tetep sawetara cm iku adoh saka penumpang sabanjuré, boten punapa-punapa dianjurake 1M. ing Milan, penumpang wis menehi saran kanggo njagong ngelawan lan jog kosong, soko kang penumpang ing kutha-kutha liyane sibuk biasané mung ngimpi.

Salah Wisata Sepur Paling sibuk kutha-kutha yaiku London. Transport kanggo London dipunagem lan "meningkat regime cleaning" kanggo nambah tingkat kesehatan ing kang ibukutha Transportasi umum, nanging boten dilakokaké ngadohi sosial. Iki nganti sampeyan. Ngisor baris iku sing perlu kanggo nyoba supaya nutup wong liya. Travel ing kaping kurang sibuk yen bisa, nganggo sarung tangan yen sampeyan ora bisa supaya ril nrenyuhake, jog etc. Nindakake disinfectant dhewe karo sampeyan. Aja ora gumantung ing Stations Train kanggo nyedhiyani kanggo sampeyan ing kabeh kaping. Luwih aman saka sewu!

Amsterdam menyang Paris dening Sepur

London menyang Paris dening Trains

Rotterdam menyang Paris dening Trains

Brussels menyang Paris dening Sepur

Train Travel Industry Advise on how to speak

 

tip 3: Apa ora Gunakake Refillable Cups!

ing Train Travel Industry maringi pitutur ing Traveling kalebu Panuntun ing do ing kang lan ora lan cuppa favorit. Nalika njupuk menyang pakulinan kang mbeta lan nggunakake cangkir refillable nalika metu lan wis diwanti-wanti kaya pamindhahan Eco-eling, kita padha wedi maneh ditrapake.

Akeh rentengan warung gedhe sing gadhah rethink a nanggepi wabah coronavirus, karo Starbucks sementara banning nggunakake cangkir migunani - biasane digawe saka plastik, kaca utawa pring materi - kanggo safety saka loro pelanggan lan Staff. Biasane, sampeyan nampa diskon kanggo nggawa tuwung dhewe, nanging sampeyan bisa uga ora respon padha saiki! Sampeyan lagi arep kudu mbayar denda sing diskon cilik marga safety kang.

Brussels menyang Amsterdam dening Sepur

London menyang Amsterdam kanthi Sepur

Berlin menyang Amsterdam kanthi Sepur

Paris menyang Amsterdam kanthi Sepur

 

 

tip 4: Aja Tutul!

Akeh wong sing takon yen njupuk Sepur tegese resiko luwih saka infèksi. Jawaban short iku yen sing lungguh ing Sepur lan ing 1-2 meter saka wong sing kainfèksi watuk sing, sampeyan ana ing risiko infèksi.

Nanging apa kita mikir punika luwih pas kanggo nggawa metu sing liyane kamungkinan resiko wis virus lingering kanggo 48-72 jam ing lumahing hard, kayata alur tangan. Iki ora mung aplikasi kanggo Trains sanadyan. Iku ANY papan umum.

Yen sampeyan kudu nutul ril, tombol, karcis lan ing, nyoba kanggo nggawe karo mung tangan siji utawa luwih, sikut Panjenengan! Tansah telpon ing liyane tangan "resik" lan wisuh loro sanalika sampeyan bisa ing panggonan.

Nuremberg menyang Prague dening Sepur

Munich menyang Prague dening Sepur

Berlin menyang Prague dening Sepur

Wina menyang Prague dening Sepur

 

Don't Touch! Use elbow to say hello

 

tip 5: Travel By Train!

Yen lagi arep kanggo lelungan, jarno dening Sepur. We lagi saya ningali pembayaran maneh ing travel online, nalika iku travel Sepur luwih fleksibel. syarat lan kahanan normal koyone akeh maskapai respon. "Saiki ora ana owah-owahan kanggo saran kanggo Airlines, supaya flights kita sing operasi minangka syarat lan kahanan ing karcis normal lan standar terus aplikasi,"Ngandika EasyJet.

Sawetara Airlines saingan kang luwih accommodating. British Airways aturan jurusan keluwesan ing penerbangan lor Italia, nalika maskapai adhine sawijining Aer Lingus arep siji luwih karo janji: "Tamu sing digawe pesenan ing aerlingus.com lan pesenan kanggo ngganti tanggal utawa tujuan penerbangan mbesuk sing bisa nglakoni."

Frankfurt menyang Berlin dening Trains

Leipzig menyang Berlin dening Sepur

Hanover menyang Berlin dening Trains

Hamburg menyang Berlin dening Trains

 

no refunds on air travel

 

tip 6: Paket Snacks Piyambak!

Paket cemilan dhewe yen lagi lelungan kanthi Sepur. Many trains have sementara ditutup sing Kelas Lounge lan dibusak ing Papan catering. dadi, wektu kanggo njaluk Creative karo lunchboxes Panjenengan! Njupuk refreshments dhewe utawa tuku saka pengecer pangan stasiun sadurunge Papan. Iki ngukur sing mesthi, dirancang kanggo nglindhungi lan ngurangi panyebaran virus COVID-19!

Milan nganti Venice dening Sepur

Padua menyang Venice dening Trains

Bologna menyang Venice dening Sepur

Roma menyang Venice dening Sepur

 

Train Travel Industry Advise on food

We ngerti iki wektu medeni. nanging, kita kasurung kanggo tetep kalem lan logis ing pendekatan kanggo kesehatan lan safety nalika lelungan kanthi Sepur utawa cara liya. ing Simpen A Train kita setya kanggo njupuk kabeh kita pelanggan lan Staff katahan aman lan gaul karo kabeh tata cara safety paling anyar lan pembangunan.

 

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita “Covid-19: Carane Train Travel Industry maringi pitutur Traveling?” dhateng situs? Sampeyan salah siji bisa njupuk foto lan teks kita lan maringi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki. Utawa klik kene: https://embed.ly/code?url = https://www.saveatrain.com/blog/covid19-train-travel-industry-advise/ - (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)

  • Yen sampeyan pengin dadi apik kanggo kedhaftar, sampeyan bisa nuntun wong-wong mau langsung menyang kaca landing route Sepur kita.
  • Ing pranala ing ngisor, sampeyan bakal nemokake paling populer Sepur rute kita – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml, <- link iki kanggo Inggris rute kaca landing, nanging kita uga duwe https://www.saveatrain.com/pl_routes_sitemap.xml, lan sampeyan bisa ngganti pl kanggo fr utawa de lan basa liyane kang milih Panjenengan.