Waktos Maca: 6 menit
(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 11/04/2021)

Covid-19. Éta sadayana sigana urang tiasa nyarios perkawis, jeung alesan alus. virus ieu gripped dunya tur lengkep robah cara urang mikir ngeunaan kahirupan sapopoé sarta tangtu Travel Train. Travel karéta téh modeu angkutan loba pamakéan mah sakadar for geus lebaran pelesir, tapi pikeun commutes gawé ogé.

 

janten, Naon Dupi The Train Travel Industri mamatahan Dina iinditan?

Hayu urang ngabahas naon industri karéta ieu lakukeun tetep maneh aman. Seuseueurna stasiun karéta ngalangkungan protokol beberesih na pikeun karéta sareng stasiun. Di sagigireun intensifying beberesih, frékuénsi dina karéta na di stasiun oge geus ngaronjat. Diberesihkeun lumangsung unggal jam sareng kalebet panggunaan disinféktan pikeun ngusap kétang, doorknobs, gagangna, sareng jamban. produk antibakteri tambahan, kaasup sanitizers na wipes, ayeuna keur disadiakeun di stasion, dina karéta, sareng di daérah padamelan pagawé.

 

Karéta Travel Industri mamatahan Dina Tip iinditan 1: pamayaran online

Urang nganjurkeun bade 100% contactless lamun bisa. Upami anjeun teu acan meuli anjeun tikét karéta online pikeun alesan naon, bade maju kabeh pangmayaran kedah contactless lamun mungkin. kunaon? sumur, aya sababaraha seratan dicampur. Ieu naon nyebutkeun Bank of England: "Resep naon permukaan séjén yén angka nu gede ngarupakeun jalma datang kana kontak jeung, catetan bisa mawa baktéri atawa virus. Sanajan, résiko ngawarah ku nanganan catetan polimér teu leuwih gede ti noel naon umum lianna surfaces kayaning handrails, doorknobs, atanapi kartu kiridit. " Baheula bulan ieu laporan koran ngaku WHO (WHO) tadi uang ceuk mungkin jadi nyebarkeun coronavirus nu, jadi jelema kudu nyobaan ngagunakeun pangmayaran contactless gantina. Tapi ieu lajeng dilaporkeun yén WHO nampik eta sempet ngomong tunai ieu ngalirkeun coronavirus nu, na yén éta kungsi "misrepresented" - kitu balik inohong.

Sanajan, hayu urang nempatkeun dua sareng dua babarengan, hayu atuh? Paling catetan jeung koin bakal geus saméméhna geus diatur ku angka nu gede ngarupakeun jalma , jadi lamun anu hariwang, Mayar ku kartu contactless mana mungkin meureun jalan pikeun buka.

Milan ka Roma ku Karéta

Florence ka Roma ku Karéta

Pisa ka Roma ku Karéta

Naples ka Roma ku Karéta

 

tip 2: Distancing sosial!

Sosial Distancing hartina NO TOUCHY dina kaayaan naon baé. tapi, naon ngeunaan karéta crammed, tabung, sarta trams?

Saha anu geus rutin dipaké Travel Train bakal nyaho yen geus bisa teuas tetep sababaraha cm Éta jauh ti panumpang salajengna, pernah kapikiran teh dianjurkeun 1m. dina Milan, panumpang geus disarankan pikeun diuk tibalik hiji korsi kosong, hal nu panumpang di kota leuwih sibuk tiasa biasana ukur impian.

Salah sahiji Pelancongan Karéta Pangpentingna kota-kota nyaéta London. The Angkutan pikeun London diumumkeun hiji "ditingkatkeun rezim beberesih" pikeun ngaronjatkeun tingkat kasehatan dina urang Ibukota angkutan umum, tapi euweuh ngalaksanakeun distancing sosial. Ieu nepi ka anjeun. Intina nyaéta anjeun kedah nyobian nyingkahan jalma séjén. Travel di kali kirang sibuk mun mungkin, ngagem sarung lamun teu bisa ulah aya rel noel, korsi, jsb. Mawa disinféktan sorangan sareng anjeun. Ulah ngandelkeun Stasion Kereta nyadiakeun keur anjeun sepanjang waktos. Hadé aman ti punten!

Amsterdam ka Paris ku Karéta

London ka Paris ku Karéta

Rotterdam ka Paris ku Karéta

Brussel ka Paris ku Karéta

Mamatahan karéta Travel Industri on cara nyarita

 

tip 3: Ulah Paké Refillable Cups!

The Karéta Travel Industri mamatahan on iinditan ngawengku Panungtun on do di urang na ulah jeung cuppa favorit anjeun. Bari sia kana watek mawa tur ngagunakeun cangkir refillable nalika kaluar na tentang geus wanti salaku hiji move eco-sadar, kami geus sieun kieu euweuh lumaku.

Loba ranté kopi badag nu mibanda rethink di respon kana wabah coronavirus, kalawan Starbucks samentara Larang pamakéan cangkir reusable - ilaharna dijieun tina plastik, gelas, atanapi bahan awi - pikeun kaamanan duanana konsumén sareng padamelna. Biasana, anjeun nampi diskon kanggo nyandak cangkir nyalira, tapi anjeun bisa jadi teu meunang respon anu sarua kiwari! Nu nuju bade kudu forfeit nu diskon leutik keur demi kaamanan urang.

Brussel ka Amsterdam ku Karéta

London ka Amsterdam ku Karéta

Berlin ka Amsterdam ku Karéta

Paris ka Amsterdam ku Karéta

 

 

tip 4: Ulah Toél!

Loba jalma nu nanyakeun mun nyokot karéta hartina resiko leuwih inféksi. Jawaban pondok nyaeta yén lamun nu linggih dina karéta sarta dina 1-2 méter tina hiji jalma kainféksi anu batuk, anjeun dina resiko inféksi.

Tapi naon urang pikir téh beuki pertinent nujul ka kaluar yén leuwih gampang resiko keur virus nu lingering pikeun 48-72 jam dina permukaan teuas, sapertos kétang. Ieu teu ngan dilarapkeun ka Kareta sanajan. Ieu Sakur ruang publik.

Upami Anjeun gaduh noél rel, tombol, tiket, teras salajengna, coba ngalakukeun hal eta kalawan ngan hiji leungeun atawa hadé, siku anjeun! Tetep telepon di séjén leungeun "bersih" jeung ngumbah duanana pas Anjeun tiasa di tujuan anjeun.

Nuremberg ka Iraha ku Karéta

Munich ka Prague ku Karéta

Berlin ka Iraha ku Karéta

Wina ka Iraha ku Karéta

 

Don't Touch! Paké siku ngomong pantun

 

tip 5: Travel Ku Train!

Lamun nuju bade perjalanan, hayu deui jadi ku karéta. Arurang beuki ningali euweuh refunds on perjalanan hawa, bari aya perjalanan karéta leuwih fleksibel. istilah jeung kaayaan normal nerapkeun sigana janten seueur Airlines réspon. "Kiwari can aya robah nepi nasehat pikeun Airlines, jadi penerbangan urang nu operasi sakumaha istilah jeung kaayaan dina tiket normal tur baku neruskeun panawaran,"Nyebutkeun easyJet.

Sababaraha Airlines rival anu keur beuki diukna. British Airways nu maturan gelar tina kalenturan on penerbangan ka kalér Italia, bari maskapai adina na Dyah Pitaloka Lingus akang salah hadé jeung jangji: "Tamu anu dijadikeun bookings on aerlingus.com jeung kahayang pikeun ngarobah kaping atawa maksud tina penerbangan upcoming maranéhanana bisa ngalakukeun kitu."

Frankfurt ka Berlin ku Karéta

Leipzig ka Berlin ku Karéta

Hanover ka Berlin ku Karéta

Hamburg ka Berlin ku Karéta

 

euweuh refunds on perjalanan hawa

 

tip 6: Pek snacks anjeun sorangan!

Pek snacks sorangan lamun keur iinditan ku karéta. Many trains have samentawis nutup Ruang Kelas Pertama na dipiceun katering dina kapal. janten, waktu pikeun meunangkeun kreatif kalayan lunchboxes Anjeun! Candak refreshments sorangan atawa meuli ti retailers dahareun stasiun sateuacan Anjeun dewan. Ukuran ieu tangtosna, dirancang ngajaga anjeun jeung ngurangan sumebarna virus COVID-19!

Milan ka Venice ku Karéta

Padua ka Venice ku Kareta

Bologna ka Venice ku Karéta

Roma ka Venice ku Karéta

 

Mamatahan karéta Travel Industri on dahareun

Urang nyaho ieu téh waktu pikasieuneun. tapi, urang ajak anjeun tetep tenang sarta logis dina pendekatan anjeun pikeun kaséhatan sarta kaamanan nalika iinditan ku karéta atawa cara nu lian. di Simpen A Train kami nu komitmen keur mastikeun sakabeh konsumén urang jeung staf anu diteundeun aman tur anu up to date jeung sagala prosedur kaamanan panganyarna na kamajuan.

 

 

Ulah anjeun hoyong pikeun embed urang post blog “Covid-19: Kumaha Train Travel Industri mamatahan Dina iinditan?” onto situs anjeun? Anjeun boh bisa motrét atawa téks kami sareng masihan kami kiridit sareng link ka pos blog ieu. Atawa klik di dieu: HTTPS://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fcovid19-train-travel-industry-advise%2F%0A%3Flang%3Dsu Nyawang- (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)