(Paling Keri Dianyari On: 17/04/2020)

Dhuwur-kacepetan New, sepur salib tapel wates terus mbukak garis ing donya. Salajengipun, meh padha tansah ngalahake travel online bab comfort, untung, lan kacepetan travel. Ing jalur iki, ana liyane lan liyane Sepur jaringan ing saindhenging donya! Everyone sing menyang sepur salib tapel wates tresna!

Traveling liwat Eropah ing Sepur luwih bab sing ndadeake munggah nganthi saka kacepetan. As you pass sceneries ayu ing dalan kanggo panggonan final, you feel serene and wonderful. Akibaté, going on cross border trains becomes a time to relax, duwe sawetara wektu ing dhewe lan malah tapa.

dadi, ayo kang mriksa metu sawetara sing paling sepur salib tapel wates ing Eropah bebarengan:

 

Trains Eurostar Cross Border

Nyambungake London karo Amsterdam, Avignon, Brussels, cilik, Lyon, Marseille, Paris lan Rotterdam, Eurostar mbokmenawa paling populer dhuwur-kacepetan layanan sepur ing Eropah. uga, Getlink dhewe makaryakke lan ndarbeni sepur. Padha ngliwati Channel Tunnel antarane Britania Raya lan Prancis. Mlaku ing jaringan Dhuwur-kacepetan garis, Eurostar sepur count wolulas-mobil kelas 373/1 sepur lan kelas nembelas mobil 374 sepur. Padha mbukak nganti 186 mph (300 kilometer per jam). Salajengipun, Eurostar kaleksanane kursi saka kabeh Airlines digabungake. Iki nggawe Eurostar operator alur dominan ing makaryakke rute.

Eurostar sepur salib tapel wates bakal nggawa sampeyan ing Inggris, France, Belgium, lan Walanda. Plus, iku bakal ngidini sampeyan kanggo seneng sesawangan apik banget saka iki rute sadawane dalan.

Hanover kanggo Trains Rotterdam

London kanggo Trains Rotterdam

Hamburg kanggo Trains Rotterdam

Cologne to Trains Rotterdam

 

Trains Border Cross saka Spanyol menyang Prancis

Trains Thalys Cross Border (French: [kaya])

Wiwitane dibangun sak LGV Nord line-kacepetan dhuwur antarane Paris lan Brussels, Thalys punika operator Sepur dhuwur-kacepetan Perancis-Belgia. Eurostar rel mobil nuduhake trek iki, nggawe wong salah siji sing paling sepur salib tapel wates. Thalys dadi saka Paris, Brussels utawa Amsterdam kanggo London liwat Lille lan trowongan Channel lan karo sepur TGV domestik Perancis. Plus, Thalys serves Amsterdam lan Cologne, banget! Iki warta Fantastic kanggo wong sing seneng duwe kathah pilihan kanggo trip sing. Thalys International, NMBS / SNCB, lan railway Jerman ngatur sistem sawijining nalika THI Factory lan NMBS / SNCB operate. Akibaté – karo Thalys – olahraga lelungan ing Eropah mesthi Fantastic!

Amsterdam kanggo Trains Cologne

Brussels kanggo Trains Cologne

Cologne to Trains Antwerp

Paris kanggo Amsterdam Trains

 

 

NS International

Biyèné dikenal minangka NS Hispeed, NS International punika operator alur ing Walanda for everyone karo mripat ngengkel kanggo pengalaman travel sange. NS International makaryakke Trains Border Cross antar-kutha internasional lan dhuwur-kacepetan karo sambungan kanggo:

– Belgium (Intercity Direct)

– Jerman lan Swiss (Intercity-Express)

– France (Thalys)

ndhuwur kabeh, NS International saiki makaryakke loro-kacepetan dhuwur lan non-dhuwur-kacepetan layanan lan bagéyan saka Nederlandse Spoorwegen. Kajaba, NS International bisa introduce-dhuwur-kacepetan semi lan dhuwur-kacepetan layanan arang-arang ing mangsa cedhak.

Brussels kanggo Trains Leiden

Antwerp kanggo Trains Leiden

Berlin kanggo Trains Haarlem

Paris kanggo Trains Haarlem

 

Trains Border Cross – The TGV (French: A Train High Speed)

SNCF ngoperasikaken TGV kang layanan Intercity Prancis dhuwur-kacepetan alur lan paling operator alur nasional-diduweni negara. Sanajan sepisanan pusaté ing Paris, jaringan sing, liwat taun, ditambahi. Iku saiki nyambung kutha utama tengen Prancis (Marseille, cilik, Bordeaux, Strasbourg, Rennes) karo negara lingkungan. Ana bab 110 yuta penumpang sing taun ing Prancis nunggang karo TGV. Miturut data saka April 2007, TGV punika Sepur cepet roda ing, sik njongko 574.8 km / h (357.2 mph). Sampeyan bakal nemu paling internasional sambungan kanggo Brussels ing Belgia lan Luxembourg ing sisih lor karo sepur TGV, temenan.

The TGV internasional ing sisih wétan bakal nggawa sampeyan kanggo Frankfurt lan Munich. Kajaba, Panjenengan last kidul bakal nggawa sampeyan langsung kanggo Milan ing Italia utawa Barcelona ning Spanyol. Cidro ora, TGV is one of the most comfortable cross border trains! Salajengipun, iku bakal nggawa sampeyan kanggo trip romantis paling apik saka Paris kanggo gisik saka Segara Tengah. utawa, menyang Bordeaux nggantheng, Lyon lan Marseille lan Cannes donya-misuwur. Mulane, yen arep tekan Prancis lan / utawa Swiss Sepur, sampeyan bisa nindakake sing dening nunggang ing sepur wewatesan salib dilakokno dening TGV Lyria.

Zurich kanggo Paris Trains

Paris kanggo Trains Frankfurt

Geneva to Paris Trains

Paris kanggo Trains Cologne

 

Kanggo sing paling pengalaman Sepur ing gesang, ing prices Fantastic lan ngeculke Fees pesenan obnoxious, nggunakake Simpen A Train

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita dhateng situs, banjur klik kene: http://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/cross-border-trains-europe/ - (Gulung mudhun kanggo ndeleng Embed Code)