(Last Updated On: 25/09/2019)

-Speed ​​tinggi Anyar, karéta cross wates neruskeun muka garis sakuliah dunya. Saterusna, aranjeunna ampir sok ngéléhkeun perjalanan hawa ngeunaan kanyamanan, Profitability, na laju perjalanan. Dina tahap ieu, aya beuki loba karéta jaringan sakuliah dunya! Dulur anu Éta kana karéta cross wates mikanyaah eta!

Iinditan ngaliwatan Éropa dina karéta hiji langkung seueur ngeunaan deceleration ti speed. Anjeun lulus sceneries geulis di jalan Anjeun kana tujuan akhir, Anjeun ngarasa hening sarta éndah. Salaku hasilna, jalan karéta cross wates janten waktos ka bersantai, mibanda sababaraha waktos dina sorangan komo tapa.

janten, hayu urang pariksa kaluar sababaraha pangalusna karéta cross wates di Éropa bareng:

 

Kareta Eurostar Palang Border

Nyambungkeun London jeung Amsterdam, Avignon, Brussel, leutik, Lyon, Marseille, Paris tur Rotterdam, Eurostar ieu meureun nu pang populerna-speed tinggi jasa kareta di Éropa. oge, Getlink misah ngoperasikeun sarta owns kareta. Aranjeunna Plawangan nu Channel Torowongan antara Britania Raya jeung Perancis. Ngajalankeun dina jaringan gancang garis, Eurostar kareta count dalapan belas-mobil Kelas 373/1 karéta jeung Kelas genep belas-mobil 374 karéta. Aranjeunna ngajalankeun di nepi ka 186 mph (300 kilométer per jam). Saterusna, Eurostar mawa leuwih panumpang ti sadayana Airlines digabungkeun. Ieu nyieun Eurostar operator rail dominan dina eta eta ngoperasikeun rute.

Eurostar karéta cross wates baris ngajajapkeun anjeun kana Britania Raya, Perancis, Bélgia, jeung Walanda. tambah, eta bakal ngidinan Anjeun pikeun ngarasakeun tetempoan endah manan sahiji ruteu sapanjang jalan.

Hanover jeung Kareta Rotterdam

London keur Kareta Rotterdam

Hamburg kana Kareta Rotterdam

Cologne kana Kareta Rotterdam

 

Kareta Border cross ti Spanyol ka Perancis

Thalys Kareta Border cross (Perancis: [siga])

Mimitina diwangun kira-kira LGV Nord garis-speed tinggi antara Paris tur Brussel, Thalys mangrupakeun operator karéta-speed tinggi Perancis-Belgian. Eurostar mobil rail babagi hiji lagu ieu, nyieun eta salah sahiji pangalusna karéta cross wates. Thalys mana ti Paris, Brussel atanapi Amsterdam jeung London via Lille jeung Torowongan Channel sarta kalawan karéta TGV domestik Perancis. tambah, Thalys fungsi Amsterdam tur Cologne, oge! Ieu warta hebat pikeun dulur anu diaku jeung geus nyatu pilihan pikeun lalampahan maranéhanana. Thalys Internasional, NMBS / SNCB, jeung kareta api Jerman ngatur sistem na bari THI Kilang kitu na NMBS / SNCB beroperasi eta. Salaku hasilna – kalawan Thalys – ngalatih iinditan di Éropa geus pasti hebat!

Amsterdam kana Kareta Cologne

Brussel kana Kareta Cologne

Cologne kana Kareta Antwerp

Paris ka Amsterdam Kareta

 

 

NS Internasional

Baheulana kawanoh salaku NS Hispeed, NS Internasional teh operator rail di Walanda for everyone ku panon getol keur hiji pangalaman lalampahan endah. NS International ngoperasikeun Kareta Border Palang antar-kota internasional na-speed tinggi jeung sambungan kana:

– Bélgia (Intercity langsung)

– Jérman sarta Swiss (Intercity-Express)

– Perancis (Thalys)

luhureun sadaya, NS International ayeuna ngoperasikeun duanana-speed tinggi na non-tinggi-speed jasa sarta mangrupa bagian ti Nederlandse Spoorwegen. Nya kitu, NS International bisa ngenalkeun luhur-speed semi jeung-speed tinggi jasa sometime dina mangsa nu bakal datang.

Brussel kana Kareta Leiden

Antwerp kana Kareta Leiden

Berlin kana Kareta Haarlem

Paris keur Kareta Haarlem

 

Kareta Border cross – The TGV (Perancis: A Train Speed ​​High)

SNCF ngoperasikeun TGV nu layanan intercity Perancis urang-speed tinggi rail jeung pangalusna operator rail nasional-milik kaayaan. Sanajan mimitina dipuseurkeun di Paris, jaringan nu boga, leuwih taun, dimekarkeun. Ayeuna nyambungkeun dayeuh utama di sakuliah Perancis (Marseille, leutik, Bordeaux, Strasbourg, Rennes) kalawan nagara sakurilingna. Aya ngeunaan 110 juta panumpang sataun di Perancis tunggang kalawan TGV. Numutkeun data ti April 2007, TGV teh karéta panggancangna roda dina, ngahontal 574.8 km / h (357.2 mph). Anjeun bakal ngalaman sambungan internasional pangalusna pikeun Brussel di Bélgia na Luksemburg di kalér jeung karéta TGV, pastina.

The TGV internasional di wétan bakal nyandak anjeun Frankfurt na Munich. Nya kitu, Anjeun ngumbara kidul bakal mawa anjeun langsung ka Milan di Italia atawa Barcelona dina Spanyol. Jieun euweuh kasalahan, TGV mangrupakeun salah sahiji karéta wates cross paling nyaman! Saterusna, eta bakal mawa anjeun ka lalampahan romantis paling éndah ti Paris ka shores tina Tengah. atawa, ka Bordeaux anca, Lyon na Marseille jeung Cannes dunya-kawentar. kituna, lamun hayang ngahontal Perancis jeung / atawa Swiss ku karéta, Anjeun bisa ngalakukeun nu ku tunggang dina karéta wates cross dioperasikeun ku TGV Lyria.

Zurich ka Paris Kareta

Paris keur Kareta Frankfurt

Jenéwa jeung Paris Kareta

Paris keur Kareta Cologne

 

Pikeun meunangkeun pangalusna pangalaman karéta dina hirup anjeun, dina harga hebat tur lega tina waragad booking obnoxious, pamakean Simpen A Train

 

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang onto situs anjeun, lajeng klik di dieu: http://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/cross-border-trains-europe/ - (Gulung ka handap pikeun ningali Code Lebetkeun)