Læsetid: 4 minutter
(Senest opdateret: 19/06/2020)

Der er en række interessante og aktive togstationer i Spanien. Du vil finde høj hastighed, medium afstand, regional, hovedstadsområdet og hotel-tog rejse i hele landet. Fra store moderne stationer til mindre omgivet af natur, disse er 10 af Spaniens mest Fascinerende Togstationer.

 

Barcelona, Spanien (Sants Station)

Denne moderne station er en af den travleste togstation i Barcelona. Det er den vigtigste togstation for både nationalt og internationalt togforbindelser. Denne station er ret stor og beliggende i byens centrum. Det bruges af både lokale og turister og vil forbinde dig med de fleste togstationer i hele Spanien.

 

Madrid (Puerta de Atocha Station)

Denne station er den største i Madrid og har eksisteret i mange år. Det er en smukke station og en af ​​de mest fascinerende togstationerne, der huser en smuk tropisk have og skildpadde fristed inde. På marts 11, 2004, en dag nu kendt i Spanien som 11-M, 191 mennesker blev dræbt i en række bombeattentater. De fandt sted i fire S-tog både denne station og nærliggende.

 

Fascinerende togstationer i Spanien, Madrid

Sevilla (Santa Justa Station)

Santa Justa er den tredje travleste station i Spanien, med i alt tolv platforme. Det er opkaldt efter en af ​​Sevillas foretrukne helgener (søster til Santa Rufina). Bygningen er beliggende i den østlige del af Sevillas centrum. Det rene build og design er et eksempel på byens moderniseringsplaner af 1991.

 

Ronda Railway Station

Ronda siges at være en af ​​de smukkeste byer i Spanien. Denne spanske valg af Fascinerende togstationerne er tegn på dette, og helt sikkert en must-see. Stationen blev bygget tilbage i 1892, imidlertid, den er blevet opdateret og vidunderligt vedligeholdt gennem årene. Stationen har stadig den ”Anglo” eller koloniale indisk udseende selv. Træet-fringed baldakin understøttes på smedejern søjler, der spænder over den tilstødende platform.

 

Puebla de Sanabria Station

Denne station er beliggende i den smukke gamle by i Zamora. Det er en af ​​de mest berømte togstationer i Spanien på grund af sin skønhed, som skyldes den regionale og traditionelle arkitektur, med skifer rooves, kvadersten og en stor central bue Præsiderende. Denne station er også berømt for relevansen det havde på Ruta de la Plata som en forbindelse få øje på.

 

Zamora Station

Denne station er beliggende i byen Zamora i Castilla y León og anses for at være en af ​​de mest fascinerende Togstationer nogensinde er lavet. Dens konstruktion måtte stoppes i 1929 og det blev endeligt afsluttet i 1958. Det har en fængslende renæssance inspiration med nogle detaljer, der er en påmindelse om en sengotisk stil. Det er virkelig betagende.

 

Estacion del Norte Station

Denne togstationen kan findes i byen San Sebastian, et smukt sted tilbyder både utrolig hav og udsigt over bjergene. Denne station er en attraktion i sig selv som baldakin dækker platformene er designet af Gustave Eiffel, som er den selvsamme person, som har designet Eiffeltårnet i Frankrig.

 

Canfranc Estacion Station

Denne forladte pick af Fascinerende togstationerne kan findes på grænsen mellem Spanien og Frankrig. Den blev åbnet i 1928 og døbt ”Titanic af Bjerge.”Det blev bygget for at fremme handelen mellem de to lande, men efter blev ikke vedligeholdt, og er blevet opgivet siden 1970. Stationen er faldende i stykker i dag. Turister er stadig i stand til at se en lighed af hvordan grand det var i sin tid. Flere spanske turister har besøgt stedet siden 2013. Mere end antallet af mennesker, der nogensinde har besøgt stationen, mens den var åben.

 

Estació del Nord Station

Dette er den vigtigste togstation i byen Valencia. Det blev bygget i 1917 og blev et symbol på europæisk modernistisk arkitektur. Det er en stor bygning med en stor ur og en ørn skulptur i midten, der er nogle af de mest repræsentative elementer i stationen i dag. Denne pick af Fascinerende togstationerne er også betragtes som en bygning af kulturel interesse.

 

Algeciras Station

Denne station er placeret i den øverste del af Algeciras og et par kilometer fra havnen på grund af en historisk krav, at betød det skulle være uden for rækkevidde af Gibraltar 100-tons kanon. Dette tog bliver brugt af folk, der gerne vil besøge Rock of Gibraltar. Det blev først åbnet i 1982 og stadig har en old-school udseende til det.

 

Mens der er en række af dem opererer i Spanien i dag, disse er 10 af Spaniens mest fascinerende togstationer at besøge. Togrejser er en stor del af offentlig transport i landet, og kører problemfrit over hele linjen. Der er en række af smukke dagsture såvel som over-nat eventyr skal havde med tog, og det er værd at bruge tid til at gøre brug af jernbanerne, når du besøger Spanien.

 

Fascinerende togstationer i Spanien, VALENCIA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Find de bedste og billigste billet i Europa Gem A Train, Det tager 3 minutter nu at bestille en togbillet på Gem en Train. til de mest fascinerende togstationer i Spanien, Betal ved hjælp af alle populære betalingsmetoder, herunder, kreditkort og Paypal.

 

Har du lyst til at integrere vores blogindlæg på dit site, så klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2F10-fascinating-train-stations-spain%2F%3Flang%3Dda - (Rul ned for at se Koden