Læsetid: 4 minutter
(Senest opdateret: 12/11/2021)

En af de ting mest spændende om rejser i Europa er, at du kan komme dertil med tog overalt. Det er den mest udbredte gennemsnit af transportere og mange menneskers favorit til rejser kontinentet. Folk stille nogle spørgsmål, før de beslutter at tage et tog, pre-trip nødvendigheder som hvor kan jeg købe billetter? Hvordan kan jeg kontrollere tidsplaner? Kan jeg krydse fra et land til et andet? Hvad er nattog synes godt om?

 

Her er de pre-trip Essentials du skal vide:

Tidsplaner og Priserne på de europæiske Tog

Selvom hele Europa er knyttet til gennem en meget omfattende jernbanenet hvert land har sit jernbaneselskab og, derfor, sin hjemmeside med tidsplaner og priser. Hvis du ønsker at rejse med tog inden for samme land, uden at krydse nogen grænse, Det anbefales stadig du gå direkte til Gem A Train, som du ville gøre med fly til Skyscanner. Hvis du ikke ved, hvad det er, Google vil give dig svaret. Næsten alle de hjemmesider har en engelsk udgave, så det er nemt at navigere og kontrollere tidsplaner. Hvis du ønsker at rejse med tog fra et land til et andet (altid inden for Europa) bør du også søge efter ruten i en app ligesom Gem A Train.

Luxembourg til Bruxelles Tog

Antwerpen til Bruxelles Tog

Amsterdam til Bruxelles Tog

Paris til Bruxelles Tog

 

Hvordan og hvornår du skal købe billetter?

En af de pre-trip Essentials er afgjort billetter. Nogle tog passager (især dem af høj hastighed og dem, der forbinder hovedstæderne eller store byer) har tendens til at stige i pris, når afrejsedatoen tilgange; der er andre (lokale tog og dem, der forbinder nærliggende byer) at altid at holde den samme pris. Hvis du rejser fra kapital til kapital, er det bedst at købe billetten et par uger i forvejen for at få den bedste pris. Hvis du køber billetter gennem de apps (mange Europæiske togselskaber har deres egen app også), vil du modtage en elektronisk billet med en QR-kode, du kan vise chaufføren fra skærmen på din telefon, så du ikke behøver at udskrive dem.

London til Lille Tog

London til Paris Tog

Lyon til London Tog

London til Bordeaux Tog

 

Pre-Trip Essentials MAP

Sådan kommer du til stationen er nøglen til Pre-Trip Essentials

Det gode ved at rejse med tog, er, at stationerne er normalt i midten af ​​byerne og er let tilgængeligt med metro, bus eller til fods. Du behøver ikke at rejse en time til at gå til en lufthavn (medmindre du er i udkanten af ​​byen, selvom det generelt aldrig tager så lang tid). hvis du rejse med lidt bagage, du kan gå med offentlig transport. Hvis du er meget belastet, måske en taxa er den bedste løsning. Det gør ikke ondt at sige det: nogle byer har flere togstationer (for eksempel, Paris) så altid være sikker på, hvad din toget afgår fra. Nogle gange kan det ske, at du er nødt til at overføre fra en station til en anden.

Berlin til München Tog

Frankfurt til München Tog

Wien til München Tog

Stuttgart til München Tog

 

Punktlighed af Tog i Europa

Europæiske tog afgår på det nøjagtige øjeblik (medmindre der er en forsinkelse for nogle klimatiske årsag). Kom til stationen om 15-20 minutter før er altid en af ​​de pre-trip Essentials. Husk på, at der er tog, der er meget lang og nogle gange vil du nødt til at gå en masse for at komme til slutningen af ​​platformen. Det stop mellem en by og en anden varer normalt ikke mere end et par minutter.

Dette var en lille, men hjælpsom guide om det vigtigste før turen til en togtur i Europa og ting, du skal vide, før du beslutter dig for at tage en. Vi håber, at den erfaring du får, vil være uvurderlig.

Zürich til Zermatt Tog

Geneve til Zermatt Tog

Bern til Zermatt Tog

Lucerne til Zermatt Tog

 

Indtast Gem-A-Train at bestille din togbillet til enhver destination i 3 minutter, til de billigste togbilletter satser og lettet af ubehagelige reservationsgebyr!

 

Vil du indlejre vores blogindlæg på dit websted, så klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2F4-train-pre-trip-essentials-europe%2F%3Flang%3Dda– (Rul ned for at se Koden)