Læsetid: 5 minutter
(Senest opdateret: 15/07/2022)

Der er ikke noget som at fiske for første gang i et nyt sted. For enhver lystfisker, hvorvidt håbefulde eller fuld af erfaring, fiskeri er en kostbar aktivitet, der hjælper dem med at slappe af. Hvad kunne være bedre for dem end at kombinere turisme og deres foretrukne tidsfordriv?

Heldigvis for dem, der nyder fiskeri, der er store steder i Europa at funktionen en række fisk. Hvis du er planlægger at gøre din næste ferie alt om fiskeri, Vi kan hjælpe dig med at beslutte, hvor de skal gå. Lad os få et kig på vores liste over 5 bedste fiskepladser i Europa til at nyde:

 

1. Fiskeri steder i Sverige

Hvis du ønsker at fiske i Sverige, du behøver ikke kigge langt videre end Stockholm få store fiskepladser. For eksempel, Strömgatan er lige midt i byen, og det har en god udsigt. Du kan se på det svenske parlament bygningen og Den Gamle By mens fiskeri. En anden urban sted er Hammarby Sjostad på Hammarby sø, -en populært kvarter i Stockholm. Det har masser af gode fiskepladser og er let tilgængeligt fra byen.

Imidlertid, hvis du ønsker en mere klassisk karakter fiskeoplevelse, du behøver ikke at køre langt fra Stockholm. Ringsjön tilbyder nogle smukke fiskeri steder, hvor du kan fange hvidfisk og regnbueørred. Drevviken er en anden rolig sø tæt på Stockholm, ligner Ringsjön. En enorm og bæredygtig sted at fiske, Drevviken Sø vil ikke skuffe dig.

Du kunne også tage til Stockholms skærgård og øen Galo, som er en sand isoleret paradis. Du kan lejr og fisk der til dit hjerte indhold, nyder skærgård natur.

Galo Island in Sweden is the most unique out of the 5 Best Fishing Places in Europe

 

2. Fiskeri steder i Frankrig

Frankrig er et smukt land til næsten enhver aktivitet, så det er ikke underligt fiskeri i Frankrig er også stor. En af de mest fremtrædende fiske steder er Bourgetsøen, Frankrigs dybeste og største sø. Det er et imponerende sted, fordi det huser mere end 30 arter af fisk. Blandt dem, ørred, sandart, gedde, og aborre skiller sig ud. Søen er virkelig en juvel af Rhone-Alpes-regionen.

Så er der Bassin d'Arcachon på den syd-vestlige Frankrigs kyst - for dem, der nyder saltvand fiskeri. Smukke solopgange, krystalklart vand, og havabbor er blot nogle af de ting, du kan forvente på Arcachon.

Lystfiskere fra udlandet kærlighed Lake Der-Chantecoq, lige i hjertet af Champagne-regionen, relativt tæt på Paris. Det er en stor sted for begyndere, selvom garvede hyppige søen på grund af gigantiske karper. Andre bemærkelsesværdige franske steder såsom La Rance-floden og Alder. Begge er populære som store destinationer at tage din familie på fisketur.

Amsterdam til Paris Tog

London til Paris Tog

Rotterdam til Paris Tog

Bruxelles til Paris Tog

 

3. Fiskeri steder i Italien

Le Marche Italy is one of the 5 Best Fishing Places in Europe

Når i Italien, du kan lige så godt kigge efter nogle af de bedste fiskepladser i Europa. Regionen Le Marche tilbyder nogle store fiskeri, især på Cingoli, Pioraco, og Sefro. De er nogle af de smukkeste italienske søer til fiskeri, indeholdende ørred, gedde, og karper, blandt andre arter. Imidlertid, når det kommer til søer, der er også Comosøen op nord, med sin gedde og aborre.

Lad os ikke glemme den største italienske flod, Po. Det huser gigantiske havkat og store karper, der ville lokke enhver lystfisker. I Toscana, floderne er de mest fremtrædende fiskepladser. Lima og Sieve er gode steder at fiske efter ørred og stalling.

For de lystfiskere, der foretrækker fiskeri på det åbne farvande, der er to store fiskeri steder i Italien. Egadiøerne Sicilien og kyst af Sardinien vil både chokere dig med deres skønhed og kvaliteten af ​​fiskeriet, de giver. Kig efter tun og siciliansk sværdfisk i Middelhavet, og rav-jack, snapper, og Garrick i det Tyrrhenske Hav.

Milano til Comosøen Tog

Torino til Comosøen Tog

Padova til Comosøen Tog

Venedig til Comosøen Tog

 

4. Fiskeri steder i Storbritannien

Det Det Forenede Kongerige er et fantastisk sted, tilbyder nogle store fiskepladser i den uspolerede vilde skønhed øerne. Hvis du vil have en fantastisk fangst, Storbritannien kan være det rigtige sted for dig. Men hvilken plads bør du vælge?

Et af de mest fremtrædende steder i Dartmoor, er Devon. Med sådan en stemningsfuld navn, du kan ikke undgå at forestille oplevelsen af ​​fiskeri efter sulten fisk i mørke vandløb. Floden Tyne i Northumberland har en farve, der giver dig en klar fordel mod havørred bor der. Det gør denne flod perfekt til dagslys fiskeri og den største havørred fangst.

River Clettwr tæt på grænsen af England og Wales vil være den mest attraktive sted for eventyrere. Se ikke yderligere, hvis du ønsker at arbejde hårdt for din fangst i oprørte vande. Situationen er noget mere tilgængeligStrangford Lough, Amt nede. Det er Storbritanniens største hav Loch vrimler med makrel, sej, og kuller, blandt andre.

Assynt kan være den mest ærefrygtindgydende sted for alle - beliggende under store bjerge, med både saltvand og ferskvand fiskeri muligheder. Fionn Loch er et godt sted at fiske efter indfødte bækørreder.

ENmsterdam Til London Tog

Paris til London Tog

Berlin til London Tog

Bruxelles til London Tog

5. Fiskeri steder i Tyskland

Lake fishing in the Danube Germany

Tyskland bestemt fortjener sin plads på listen over de bedste fiskepladser i Europa. Med så mange store floder og søer, det ville være et under, hvis det ikke gør listen. Nogle af de mest populære steder for fiskeri i Tyskland skal omfatte Donau areal. I den 8 kilometer lange Bayern Donauområdet, du kan fange en stor mangfoldighed af fisk.

For mere flod fiskeri, Rhinen og Elben, elsker især ved Baden-Württemberg og Sachsen-Anhalt, henholdsvis, oplevelsen er fantastisk. Imidlertid, hvis du foretrækker sø fiskeri, er der altid sø Chiemsee og Lake Starnberg. Begge er ganske dybe, med masser af gedder, ørred, og brasen.

For alle lystfiskere med en kløe at rejse, Der er måder at kombinere deres to store elsker. Europa byder på masser af steder at gøre en stor fangst og nyde naturen og travle byer både.

München til Salzburg Tog

München til Passau Tog

Nürnberg til Passau Tog

Salzburg til Passau

 

Hvis du ønsker at opleve nogle store fiskeri, der er masser af let tilgængelige 5 bedste fiskepladser i Europa til at nyde. Hvis du er klar til at ramme vandet, bestille dine togbilletter nu, og se ikke tilbage!

 

 

Ønsker du at integrere vores blog-indlæg “5 Bedste fiskeri steder i Europa at nyde” på dit websted? du kan enten tage vores billeder og tekst og bare give os kredit med et link til dette blog-indlæg. Eller klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2F5-best-fishing-places-europe%2F%3Flang%3Dda– (Rul lidt ned for at se Koden)