Læsetid: 4 minutter
(Senest opdateret: 03/09/2021)

Lokale slik kommer i mange varianter over hele Europa. Hvert land og region har sin egen lille godbid, de er stolte af at tilbyde. For turister med en sød tand, der er ikke noget mere tillokkende om at rejse end nye smag. Her er vores top 5 bedste lokale slik til at prøve i Europa.

 

1. En lokal Søde – Mozartkugel, Salzburg, Østrig

En af de mest populære og berømte lokale slik i Europa er Mozartkugel. Som vi ved, Paul Furst skabte den originale opskrift i Salzburg over et århundrede siden. Det er en lagdelt chokolade godbid med grøn pistacie og nougat.

Der er flere industrielle-made budget versioner, og du kan finde dem i supermarkeder. Imidlertid, den originale version er ikke for dyrt, og det er værd at forskellen i pris. samlet set, de er en af ​​de bedste lokale slik at bringe hjem fra din østrigske tur.

München til Salzburg Tog

Salzburg til Passau

Wien til Salzburg Tog

Salzburg til Wien Tog

 

2. En lokal Søde – donuts, Berlin, Tyskland

Berliner Pfannkuchen Sufganiot

Du behøver ikke at binde din tunge i en knude til at sige navnet på denne lokale søde. Folk forkorte dem til Berliner uden for Berlin, og pandekager i Berlin. I modsætning til amerikanske donuts, de ikke har et hul i midten. Når du følger den traditionelle opskrift, du får en lækker kugle af sødme, fyldt med syltetøj eller marmelade, med sukker glasur.

Berlin til Potsdam Tog

Berlin til Hamburg Tog

Frankfurt til Berlin Tog

Berlin til München Tog

 

3. stroopwafel, Amsterdam, Holland

Stroopwafel is one of the Best Local Sweets to Try in Europe

stroopwafel er en af ​​de mest vanedannende lokale slik man kan finde i Europa. I modsætning til mange andre søde sager, der er ingen debat om hvem stammer opskriften og hvor. Bagere i den hollandske by Gouda gjort dem først. Fordi de pakke og rejse godt, de laver fremragende minder.

To tynde flager bragt sammen med en karamel ”lim” gøre en stroopwafel. Selvom det lyder ikke særlig, den universelle appel gør dem til en af ​​de bedste lokale slik. Disse slik gør en perfekt snack efter en lang dag med tog-hopping, handle ind, og cyklist dodging - alle typiske Amsterdam aktiviteter.

Bruxelles til Amsterdam Tog

London til Amsterdam Tog

Berlin til Amsterdam Tog

Paris til Amsterdam Tog

 

4. dansk Pastry, København, Danmark

Selvom Danmark er lille, legender af sine bedste lokale slik rejse langt og bredt. dansk wienerbrød rejste til Danmark med en gruppe østrigske bagere. Selvfølgelig, de ændret opskriften i årenes løb, og mange skandinaviske immigranter bragte den til Amerika. Imidlertid, du vil nyde det mest i det land, hvor de dedikerede bagere perfektioneret det.

Denne lokale danske søde er en af ​​de letteste ting, du vil smage. De bagere top det med syltetøj, ost, eller creme til at indgyde det perfekte skandinavisk flair. Selvom det er rig på smag og kalorier, efter en dag med at udforske København i sneen, du vil nyde begge disse kvaliteter.

 

 

5. Cuberdon, Belgien

Cuberdon is among the Best Local Sweets to Try in Europe

Cuberdon er en af ​​de bedste og mest obskure lokale slik i Europa. Det er hat-formet, ofte lilla, og fyldt med hindbærfyldning. Når du bide i én, tænderne synke ned i den bløde midten påfyldning med lethed. De kalder det ofte Belgiens bedst bevarede hemmelighed. Fordi det er svært at bevare det efter et par uger, de eksporterer det ikke ofte. Imidlertid, for en turist, der ønsker at prøve noget unikt og bringe det hjem, den Cuberdon er perfekt.

Luxembourg til Bruxelles Tog

Antwerpen til Bruxelles Tog

Amsterdam til Bruxelles Tog

Paris til Bruxelles Tog

 

Ønsker du at tilføje nogle sukker og krydderier ind i dit liv og tage et tog fødevarer tour gennem Europa? Bestil dine billetter i dag!

 

 

Ønsker du at integrere vores blog-indlæg “5 Bedste lokale Slik At Prøv I Europa” på dit websted? du kan enten tage vores billeder og tekst og bare give os kredit med et link til dette blog-indlæg. Eller klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2F5-best-local-sweets-europe%2F%3Flang%3Dda– (Rul lidt ned for at se Koden)