Læsetid: 4 minutter
(Senest opdateret: 30/10/2020)

Ofte skjult af den lange skygge af sin større nabo London, Luton i Bedfordshire er en skjult perle, der er et besøg værd.

Grundlagt efter erobringen af ​​amtet ved saksere i det sjette århundrede, det startede livet som en ’Tun’ (afregning) som sprang op af bredden af ​​floden Lea. Hurtigt frem et par århundreder, og ’Lea Tun’ var en mellemstor købstad nogle 800 indbyggere, der overlevede primært af landbrug og handel.

Disse dage, indfødte Lutonites og besøgende har masser af attraktioner at holde dem optaget - herunder hotspots ligesom grønne haver og fascinerende historiske artefakter fra Stockwood Discovery Center og de bølgende bakker, dale, og vandrestier af Barton Hills Naturreservat.

Og det er også en let sted at komme rundt og en strålende base for eventyr længere væk - så med det i tankerne, her er fem handy transportere hacks til Luton rejsende.

 

  1. Bus ruter

rejse Bus bringer med det mange fordele - det er hurtigt, praktisk, og kan efterlade et mindre CO2-fodaftryk end biltransport (men ikke mere end tog, togrejser betragtes stadig som den mest miljøvenlige transport).

Og i Luton, det åbner også op fantastiske muligheder for at få at vide, lokale, der vil straks gøre dig føle sig meget mere hjemme.

Luton Råds busrute info er værd at høre før din ankomst i byen.

Amsterdam til London Tog

Paris til London Tog

Berlin til London Tog

Bruxelles til London Tog

 

  1. Cykler

Hvis du er baseret i Luton i et stykke tid, at købe en cykel er en genial idé.

Der er masser af landdistrikter at udforske i nærheden og tohjulet transport gør navigere bymidten barneleg.

Cycle konge på 56-66 Dunstable Road i Luton har en bred vifte af cykler, herunder elektrisk, tandemer, og endda penny-farthings - du finder helt sikkert noget passende.

Lille til London Tog

Köln til London Tog

Lyon til London Tog

Luxembourg til London Tog

 

  1. Tog

Du kan nemt rejse til Luton i komfort i et tog fra destinationer som London, Birmingham og længere væk, så der er ingen undskyldning for ikke at overveje det til din næste familieferie.

Gennemse National Rail Luton Station webside og du vil finde et væld af oplysninger om at komme til og fra station, faciliteter såsom toiletter, og mobilitetsadgang.

Der er endda en praktisk kort at sikre, at du får din kuglelejer - strålende.

Antwerpen til London Tog

Haag til London Tog

Bordeaux til London Tog

Geneve til London Tog

 

  1. Taxier

Når du planlægger at male Luton rød, booking en taxa til at tage dig mellem vandhuller er en klog idé.

Du kan finde masser af curbside taxa muligheder, men goluton.com er en af ​​byens største operatører, og du kan spare penge ved at booking fremad online.

En anden stor ting ved taxa transport er, at der ikke er behov for en udpeget chauffør - altså hele din gruppe kan nyde forfriskninger hele natten lang.

London til Bruxelles Tog

London til Paris Tog

London til Lyon Tog

London til Amsterdam Tog

 

  1. Lufthavn parkering

Luton Airport er en awesome søsætning af fly til en række spændende destinationer - herunder Aberdeen, Malaga, og Zürich - så sol, hav, og endda sne er kun et kort hop væk.

Hvis du er mere komfortabel kørsel til lufthavnen, SkyParkSecure.com har Luton lufthavn parkering det er sikkert og overkommelige.

Med din tur stuvet forsvarligt, du kan stråle ud føler helt rolig.

Følg disse fem handy transport hacks, og du vil få mest ud af Luton - du kan takke os senere!

Det er vores liste! Del dine egne Luton-rejsetips ved at dele dette blogindlæg på Twitter.

 

For at få den bedste parkering i London brug SkyParkSecure, men for at få de bedste togbilletter til London, brug Gem A Train.

 

Har du lyst til at integrere vores blogindlæg på dit websted, du kan enten tage vores billeder og tekst og bare give os kredit med et link til dette blog-indlæg, eller klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2F5-handy-transport-hacks-for-luton-travellers%2F%3Flang%3Dda- (Rul lidt ned for at se Koden)