Læsetid: 3 minutter
(Senest opdateret: 03/12/2021)

Sydafrika er et land med spænding, mangfoldighed, og rige kulturelle betydning. Det anslås, at tæt på 17 million besøgende rejste til Sydafrika sidste år alene, og det er et tal, der vil højst sandsynligt vokse i år. Det er et sted for smuk natur, vigtig historie, vidunderlig mad, og en overflod af ting at se og gøre som turist.

Hvis du ønsker at besøge denne utrolige land, du sikkert gerne vide, hvad der er at gøre. Der er masser af ting, der spiller en rolle i at have den bedste erfaring, især da der er så mange travle turistattraktioner, men det er undertiden dejligt at gå væk fra det slagne spore lidt. Disse er fem af de mest interessante steder i Sydafrika, at du ikke kan være bekendt med.

 

1. Tembe Elephant Park

De fleste mennesker på vej til Sydafrika for en safari eventyr vil højst sandsynligt være på udkig for at gå til Kruger Nationalpark. Og der er ingen tvivl om, at det er en af ​​de vigtigste, smukkeste steder i hele landet. Men, Sydafrika tilbyder så mange unikke og betagende safari erfaringer, og på vej til Tembe Elephant Parkere er en af ​​de bedste måder at se elefanter op tæt og personligt!

 

2. Rute 72

Rute 72 ligger på den østlige Cape og er kystvejen, der forbinder Port Elizabeth med East London. Det er en af ​​de mest maleriske kørsel ruter i hele Sydafrika, og helt sikkert et sted, du bør være interesseret i. Der er en masse ting at se og opleve på denne rute - prøv at tage det hele i så meget som muligt. Sørg for du bringe dit kamera sammen med dig, også!

 

3. Pretoria

Pretoria er en unik, undervurderede by i Sydafrikas Gauteng provins. Der er masser at udforske her, såsom Union Buildings, Church Square, og Pretoria Zoo.

Imidlertid, en af ​​de mest imponerende dele om Pretoria er Pretoria til Cape Town togrejse. Det kører for 1,600 km og tager 27 timer at gennemføre - og det bedste er, at du kommer til at rejse på den ikoniske Blue Train selskab. Med deres menu Cordon Bleu, virksomheden tilbyder nogle af de bedste tog måltider på verdensplan. Dette er den ultimative væk fra den slagne (jernbane) track oplevelse, der vil hjælpe dig med at se Sydafrika i en helt nyt lys.

 

4. amatola Mountains

Amatola Mountains fortsat en af ​​de mest fantastiske steder i hele Sydafrika. Der er så meget naturlig skønhed at tage i, at denne lille by beliggende i bjergene er som at træde ind i en helt ny verden.

Der er en masse ting at gøre her, såsom vandreture og vandrestier. amatola Skov i Hogsback hævdes at have været inspirationen til Dunkelskov fra J.R.R. Tolkiens roste børns fantasi klassiker Hobbitten! Dette er den perfekte oplevelse for solo rejsende, par, og familier både. Hvem ville ikke ønsker at trek gennem Dunkelskov?

 

https://c1.staticflickr.com/4/3078/2417712865_8efff11b36_b.jpg

5. Sun City Resort

Sun City Resort er kendt som Kongeriget Pleasure regionalt og kan nås med en to timers kørsel fra Joburg. Denne luksus ty og casino er det perfekte sted for enhver, der er på udkig efter en lidt af overflod med deres sydafrikanske eventyr. Der er nogle dejlige hoteller her, samt to prisvindende golfbaner, og en 7.000-stærk krokodille fristed.

Som du kan se, Der er masser af dejlige oplevelser at hente hele Sydafrika. Så mange mennesker besøger de bedre kendte dele, men disse er nogle af de mest usædvanlige. Hvis du kan tænke på noget vi har savnet, så send os en linje i kommentarfeltet.

 

Besøg os på Saveatrain.com if you ever need train tickets.

 

Har du lyst til at integrere vores blogindlæg på dit site, så klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2F5-spots-of-interest-you-may-not-know-about-in-south-africa%2F%3Flang%3Dda – (Rul ned for at se Koden)