Læsetid: 4 minutter
(Senest opdateret: 04/11/2022)

Se og erfaring så meget mere ved at indlede en europæisk tog eventyr. At rejse med tog i Europa er indbegrebet af metode til touring Europa og det er ikke noget mysterium, hvorfor. Det jernbanenet er ekstremt udviklet så rejsende kan erobre flere lande og kulturer i en episk tur. Som med enhver form for rejse, det er godt at forberede dig til at sikre, at du har den nemmeste og mest behageligt mulige rejse. Her er vores 5 tips til at rejse med tog i Europa.

 

Hvis Du Rejser Over 14 Dage – Forskning de forskellige jernbane passerer

Hvis du planlægger at se en lang række lande mens de rejser med tog i Europa, kan det være klogt at overveje at investere i en Interrail Pass, eller hvad der ikke er EU-borgere kalder eurail. En Interrail Pass vil gøre din togrejser nemmere. Imidlertid, hvis du er på en strammere budget, individuelle billetter kan arbejde ud billigere (især hvis du hovedsageligt rejser øst for Tyskland). Overvej dit budget og gøre nogle forskning, før du bestiller din togkort. Vores hjemmeside saveatrain.com er det perfekte sted at starte for at hjælpe med at planlægge din rejse i hele Europa.

Frankfurt til Köln Tog

Bruxelles til Köln Tog

Wien til Køln Tog

Hannover til Köln Tog

 

rejser med tog i Europa

Prøv at reservere din sæder

Togbilletter og pladsbilletter er to forskellige ting. En billet giver dig mulighed for at komme om bord et tog, og en reservation garanterer dig en plads på et bestemt tog. Før din rejse sørg for at forstå, om dit tog kræver, anbefaler, eller ikke accepterer pladsreservationer.

Hvis det er muligt, forsøge at reservere din plads, især hvis du rejser i uber populære lande som Frankrig, Italien, eller Spanien. For de fleste rejser med tog i Europa, du er ikke forpligtet til at reservere din plads, imidlertid, ombord på toget og håber på det bedste er ikke en god idé. Du kan blive bedt om at komme ud af dit sæde mid rejse hvis en anden har reserveret det. Ved at reservere plads, du kan vælge, om du vil have en midtergang eller vinduesplads. Du kan læne dig tilbage og nyde Togtur vide, du vil ikke blive afbrudt for at flytte.

Milano til Rom Tog

Firenze til Rom Tog

Bologna til Rom Tog

Napoli til Rom Tog


Hold dine ejendele sikkert

At rejse med tog i Europa er kendt som en af ​​de sikreste måder at rejse. Imidlertid, det er vigtigt at holde øje med pickpocketers, især med tog, der stopper i større byer. Lad ikke din bagage ubevogtet i toget eller på station. På nattog, hvis du agter at sove, sørg for at fastgøre bagage til rack med en lille cykellås. At have fred i sindet, bære en talje pakke under dit tøj til at holde dit pas, telefon, og eventuelle vigtige dokumenter beskyttet mod eventuelle tyve.

Luxembourg til Bruxelles Tog

Antwerpen til Bruxelles Tog

Amsterdam til Bruxelles Tog

Paris til Bruxelles Tog

 

rejser med tog i Europa

Mindre er mere – tips til at rejse med tog i Europa

går fra land til land eller by til by er en sjov og spændende rejse. Imidlertid, turen kan blive trættende, hvis du bærer en tung belastning. Pak det essentielle og gå eventuelle varer eller produkter, der ikke er nødvendige bagved.

Afhængigt af toget du rejser på, Der kan være begrænset lagerplads i løbet sæde stativer og hylder, når de rejser med tog i Europa. I stedet for bærer en stor og tung kuffert, en kvalitet letvægts rygsæk er en anden måde at lette din belastning.

Interlaken til Zürich Tog

Lucerne til Zürich Tog

Bern til Zürich Tog

Geneve til Zürich Tog

 

Pak de rigtige forsyninger til rejsen til rejser med tog i Europa

At rejse med tog i Europa giver sensationelle udsigt; imidlertid, det er en god ide at medbringe et par vigtige elementer til at hjælpe dig med at fordrive tiden, især hvis du er i gang med en rejse på mere end 2 timer. Læs en bog, se en film på din tablet, skrive i din rejse tidsskrift eller finde en samtale med en anden passager, og før du ved af det, vil du være på din næste destination.

Bruxelles til Antwerpen Tog

Amsterdam til Antwerpen Tog

Lille til Antwerpen Tog

Paris til Antwerpen Tog

 

 

De fleste tog har enten en restaurant, cafevogne, eller snackvogne, der kommer ved at sælge sandwich, sodavand og mere. Men hvis du er på et stramt omrejsende budget eller du har specifikke kostbehov, er det klogt at bringe nogle snacks med dig på din rejse.

 

Tænker på at rejse med tog i Europa? Gå til Gem A Train online for at tjekke alle vores eksklusive priser og begynde at planlægge dit næste eventyr!

 

Vil du indlejre vores blogindlæg på dit websted, så klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2F5-tips-for-traveling-by-train-in-europe%2F%3Flang%3Dda – (Rul ned for at se Koden)