Læsetid: 7 minutter
(Senest opdateret: 02/08/2021)

Det er mine spekulationer på de bedste lokale retter jeg nogensinde har haft, i løbet af min ophold i Østrig. Jeg var der i sommer 2016 for min 4 måneders praktik på en lille størrelse lokal NGO. Praktikken erfaring var så stor, at jeg fik at opfylde talentfulde unge individer, hvem jeg holde kontakten med indtil nu, og jeg har været i stand til at gennemføre de færdigheder, der undervises i min praktik i min nuværende rolle i Singapore.

Maden var også god i Østrig. Mens det er ikke let for mig at kopiere smagen af ​​Østrig i Singapore på grund af højere omkostninger ingrediens (her, det meste af maden er importeret fra udlandet, som Singapore producerer meget lidt på grund af sine små jord størrelser), nogle gange er det godt at bare huske om de gamle østrigske dage at gøre mig glad i mit hektiske hverdag i Singapore. Disse gode minder er stadig frisk i mit sind.

Før hoppe lige ind i specifikke fødevare- og mine historier på det, Jeg vil gerne fortælle lidt af baggrundshistorie af maden. Som det habsburgske rige havde regeret et bredere område (nu nutidens Italien, Tjekkiet, Slovakiet, Rumænien, Ukraine, Polen, Slovenien, Kroatien, og Bosnien) I Europa, den moderne østrigske køkken har en masse indflydelse fra de tidligere dele af imperiet og lokaliserede de importerede retter til de lokale østrigere smag. Jeg håber, du vil udforske denne kalejdoskop af retter og oplever dem som jeg plejede at spise i løbet af min tid i Østrig.

 

Käsespätzle (hjemmelavet østrigske pasta garneret med smeltet ost)

Oprindelsen af ​​disse retter er meget diskutabel - nogle hævder, at dette hyldes fra Schwaben-regionen, og nogle andre tilkendegiver, at den ældste optegnelse af Käsespätzle dateres tilbage til håndskrevne kogebog i begyndelsen af ​​det 17. århundrede. Navnet kunne være kommet fra bevægelsen æltning dej i en bid-størrelse stykke, men der er ingen historisk dokumentation for det. I moderne tid, denne skål er kendt for en del af trøstemad efter en lang vandretur i den sprøde Alpine luften. Ellers, du kan finde det i de fleste lokale restauranter. Serveres i mange dele af tysktalende lande, Vorarlberg Käsespätzle (Vorarlberg er i den vestlige del af Østrig) er meget populære i Østrig. Pastaen er lavet af fint mel, som nævnt i navnet oprindelse, færdig i små bidder sunket i grillet ost. Teksturen er virkelig himmelske, smeltning i munden. Stegte løg og forårsløg tilføje krydderier til denne cremet himlen parabol (de rent faktisk gør et stort stykke arbejde!).

Salzburg til Wien Tog

München til Wien Tog

Zürich til Wien Tog

Prag til Wien Tog

 

ost nudler

 

Manner wafer pakker

Tag mig tilbage til Østrig - jeg altid udbryde, når jeg finder dette i Candy Empire forretninger (en Singapores førende importører for internationale konditorier, dette er det eneste sted jeg kan købe Manner produkter). Manner er en traditionel østrigsk familievirksomhed virksomhed, der blev grundlagt i slutningen af ​​det 19. århundrede. Bevæbnet med en streng kvalitetskontrol, omhyggeligt udvalgte ingredienser, og ikoniske lyserøde pakker, dette mærke er berømt for at være en signatur souvenir i Østrig. Mannerschnitten (en pakke af hasselnød chokolade wafers) er et must-prøve; ikke så sød og heller ikke så smagløse, dette aldrig synes at undlade at imponere min søde tand. Den hasselnød altid transporterer mig tilbage til min fantastiske dage i Wien. Lige nu prøver jeg altid Manner chokoladeplader til mellemtiden eller når jeg har lyst til det. Jeg har tænkt, at Manner er tilgængelig i butikkerne i Centraleuropa kun. Imidlertid, Jeg er naturligvis forkert som Mannar slik er tilgængelige i Singapore også.

Graz til Innsbruck Tog

Wien til Graz Tog

Wien til Salzburg Tog

 

måde wafer pack

 

Schlutzkrapfen (halvmånepasta fyldt med ricottaost og spinat)

Jeg stødte på denne skål, da jeg udforskede Innsbruck i det vestlige Østrig, som er kendt for sin milepæl, Det gyldne tag. Jeg hoppede ind i en café og var på udkig efter noget vegetarisk. Læsning menuen, pasta med vegetabilske fyldninger lød rart for mig, så jeg bestilte det. Jeg tænkte på den lange pasta med hakkede grøntsager, men det viste sig, at det blev groft pasta med noget inde i den og var garneret med et drys af ost og hakkede forårsløg. Den smeltede smør arbejdede et ton at gøre denne parabol glat i min mund. Vigtigere, Jeg husker stadig en servitrice kommer til mit bord og spørger, om det var godt. Jeg fortalte hende, det var så velsmagende - jeg var så rørt over hendes omsorg om kundernes tilfredshed og mit hjerte var fyldt med varme. Stammer fra Syd Tyrol (nu en del af Italien), det er overvejende en fælles mad i nabolandet Tyrol samt. En enorm mængde af arbejdskraft er involveret for at gøre dette til trods for, at det ser så let at lave.

Nürnberg til Vienna Tog

Leipzig til Vienna Tog

Innsbruck til Vienna Tog

Stuttgart til Wien Tog

 

Halvmåne pasta

 

Sachertorte (en bitter chokolade kage med abrikos marmelade basen)

En af de "must-eat" i Wien, Østrig. Det er en virkelig lokal specialitet skabt i slutningen af ​​det habsburgske periode. Vidste du, at der var en absurd, men vigtig kamp bag denne kage? De to wiener wienerbrød giganter, Demel og Sacher havde været i en ”sød” krig tilstand i lang tid, at selv førte til en latterlig retssag; hvem der skal kalde sig en ”original Sachertorte”? Hvor meget abrikos bør anvendes til perfekt kagen? Hvad er den passende temperatur for flydende chokolade? Helt seriøst, de har argumenteret alt dette i staten retten, ikke i madlavning klasse eller en hvilken som helst af den slags. Til sidst, Sacher vandt slaget, og nu bryster sig af at være ”en original Sachertorte.” Udover historien, Jeg personligt foretrak Demel ene, da det er mere sød og fluffy end Sacher. Hvad er forskellen på Sacher ”Sachertorte” og Demel modstykke? Den tidligere fik lidt højere priser og flere kage lag og øget abrikos inde i kagen. Sidstnævnte er en smule billigere og meget mere cremet.

Frankfurt til Salzburg Tog

Berlin til Salzburg Tog

Köln til Salzburg Tog

Dresden til Salzburg Tog

 

sachertorte i Østrig

 

Falafel

En repræsentant for Wiens kosmopolitisme. I Wien, der er masser af markeder, der sælger ”eksotiske”’ingredienser kommer fra næsten hele verden. Du kan finde køkkener og ingredienser fra Rusland, Kalkun, Japan, Indien, og mere. Oprindeligt fra Mellemøsten, dette er en af ​​Wiens finger mad muligheder, der findes i de internationale markeder. Fremstillet af mosede kikærter, falafel bolde kan spises i form af Falafel wraps eller akkompagnement med udfladning brød. På den ene eller anden måde, Falafel kommer med en masse klip grøntsager og yoghurt inden i hele havre wrap eller pitabrød. At være en perfekt veganer hæftning, dette er fadet mine venner bruges til at tilbyde mig, som de vidste, at jeg har kun begrænset fødevarer valg som vegetar. Der er et ton af Falafel boder over hele Wien, men min favorit Falafel støttebenet er den ene i Brunnenmarkt. Kendt som en skør billig marked, hvor alle kan få en bredere vifte af ingredienser til utroligt lavere priser, dette marked byder på en del af Falafel wrap, som også koster mindre end USD 1 eller sådan, gør det sandsynligvis den billigste i byen. Det er overflødigt at sige, smagen af ​​wrap er lige så god som smagen på ethvert andet Wien-marked.

Zürich til Innsbruck Tog

Salzburg til Innsbruck Tog

Wien til Innsbruck Tog

Köln til Innsbruck Tog

 

falafel

 

Apfelstrudel

Min favorit østrigske dessert! Buttery wienerbrød og et par æbleskiver og en flok rosiner virker magisk og får mig til at føle mig himmelsk. Legenden siger, at Østrig importeret den søde Baklava dessert fra Mellemøsten. Baklava er lavet af fluffy wienerbrød og sukker og sirup, hvilket betyder at det synker wienerbrød i sukkerlage. At være på en mere frugtagtig side, Apfelstrudel er en lokaliseret version af Baklava- dette er et godt eksempel på østrigske retter, som mange af dem kan spore et spor fra den tidligere østrigske imperium region, som de var blevet importeret fra. Der er utallige Apfelstrudel opskrifter online, og nogle af opskriftsforfatterne er gavmilde nok til dele deres familie opskrifter med verden. Imidlertid, den universelle regel er, at dejen skal være så tynd, at den konditor kan læse en avis gennem det.

Om forfatteren: Mami arbejder i Singapore på fuld tid for omkring 2 flere år. Hun har rejst til forskellige dele af verden udførligt og absolut elsker at udforske et nyt sted, hun har aldrig set. Selvom det ikke arbejder eller rejser, hun skåner sin fritid spiller en drage båd sport eller lære et fremmedsprog.

 

apfelstrudel i Østrig

 

Er du klar til at udforske Østrig og nyde dens mad lækkerier? den bedste hjemmeside at Bestil Trains billetter er Save A Train

 

Vil du indlejre vores blogindlæg på dit websted, du kan enten tage vores billeder og tekst og bare give os en kredit med et link til dette blog-indlæg, eller du klikker her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2F6-must-try-austrian-dishes%2F%3Flang%3Dda – (Rul lidt ned for at se Koden)