Læsetid: 7 minutter
(Senest opdateret: 13/08/2021)

Hemmelige opskrifter, forbløffende smag, og stærkt alkoholiseret, verdens bedste barer og klubber tjener disse 10 skal drikke alkohol. Fra Kina til Europa, nogle af 10 alkoholholdige drikkevarer at prøve på verdensplan er et par hundrede år gamle. Ikke desto mindre, de er så populære, og tage en drink eller 2, på din ferie er en oplevelse, du ikke må gå glip af.

 

1. Alkoholdrikke til at prøve verden over: Aperol Spritz Italien

Vinbaseret cocktail, Aperol Spritz er lækker, og dens ingredienser vil gøre lige i den rigtige mængde tipy, inden hovedretterne ankommer. Spritz er en klassisk populær aperitif i Norditalien, stammer først fra Venedig. Spritz er en blanding af Campari, prosecco, og sodavand, på is, så den er ideel til opfriskning din storbyferie.

Du vil højst sandsynligt se den orange-rødlig-farvede drink i høje vinglas, på næsten hvert restaurantbord i Italien. Aperol spritz er forfriskende og perfekt til de varme sommerdage i Middelhavet, så du skal simpelthen prøve denne alkoholholdige drink, når du spiser i Italien.

Milano til Venedig med et tog

Firenze til Venedig med et tog

Bologna til Venedig med et tog

Treviso til Venedig med et tog

 

Aperol Spritz fange i Italien

 

2. Absinthe Frankrig

Efter at have været forbudt for 100 år i Frankrig, den grønne fe vinder popularitet tilbage. Denne grønne alkoholholdige drink var en favorit blandt parisiske forfattere og kunstnere i 19-20th århundrede, mest i Montmartre. Absint er en af 10 stærkeste alkoholdrikke at prøve i hele verden.

I dag, du kan få et skud absint, men kun et skud, da denne drink er meget stærk, i mange barer i Paris. La Fee Verte, Lulu White, L’Absinthe Cafe, er et par af de bedste steder, hvor du kan prøve den stærkeste alkoholholdige drink i verden. Imidlertid, de grundlæggende ingredienser, du vil smage i alle former for absint, er anis, malurt blomster, og sød fennikel.

Amsterdam til Paris med et tog

London til Paris med et tog

Rotterdam til Paris med et tog

Bruxelles til Paris med et tog

 

Absint i brand i Frankrig

 

3. Sangria Spanien

Du vidste sandsynligvis ikke, at "Sangria" stammer fra ordet "Sangre", blod, på spansk. Intet at være bekymret for med hensyn til denne alkoholholdige drinks ingredienser, dette særlige navn hentyder kun til den stærke røde farve. Der er ikke noget bedre end en kop Sangria om eftermiddagen med et fad Paella.

Romerne var de første til at skabe Sangria af druer i middelalderen. Druedrikken blev en berømt alkoholholdig drink efter lidt alkohol for at holde bakterier væk. Den traditionelle sangria blev fremstillet af Tempranillo -druer, vokset i Rioja -regionen, Spanien. Imidlertid, du kan prøve denne lækre alkoholholdige drink overalt i Spanien og Portugal.

Et par anbefalede steder med den bedste Sangria i Barcelona: cava og rød Sangria i Arcano, vandmelon med Sangria i billetter.

 

Sangria & Vandmelon i Spanien

 

4. Gin England

Ginen ankom først til Storbritannien fra Holland i det 18. århundrede. Årsagen er, at Gin er fremstillet af vilde bær, Gin er således en bær baseret på bær blandet med sodavand, vand, og nogle gange sødemiddel. Ginen var den første drink, der bragte kvinder og mænd sammen i pubber i hele England. Årsagen er det høje alkoholindhold, at få alle hæmninger til at forsvinde.

I dag, Gin blandes med forskellige ingredienser: mynte, grillede citronskiver, peberkorn, og saftig rød-orange. Da Gin er stærkt alkoholiseret, du vil blive fuld hurtigere end lysets hastighed. Dermed, det er altid tilrådeligt at deltage i barer i en gruppe. På denne måde er du sikker fra en større rejsesvindel for at undgå på verdensplan, som den venlige lokale i forklædning.

Amsterdam til London med et tog

Paris til London med et tog

Berlin til London med et tog

Bruxelles til London med et tog

 

Hældning af gin på en bar

 

5. Becherovka Tjekkiet

Tjekkiets ikoniske alkohol er øl. Øl er billigere end vand i Tjekkiet, og ikke mange ved, at den alkoholiske drink, der skal prøves, er Becherovska. Det er rigtigt, den stærkt alkoholiserede Becherovska -drink er mest populær om vinteren. Denne drink består af mere end 20 typer af urter, Kanelsmag, blandet med pære eller ananasjuice. Dette skyldes den stærke medicinske smag, og selvfølgelig 38% alkohol.

Det bedste sted at prøve Becherovska er i Becher’s Bar. Denne seje bar er opkaldt efter Josef Vitus Becher, der forvandlede spiritus fra en fordøjelsesmedicin, i den bitre spiritus, den er i dag, tilbage i 1807.

Nürnberg til Prag med et tog

München til Prag med et tog

Berlin til Prag med et tog

Wien til Prag med et tog

 

 

6. Pimm’s Cup Storbritannien

Deltager i Wimbledon eller Chelsea årlige blomsterudstilling på din engelske ferie? Du vil sandsynligvis drikke mere end 1 kop Pimm. Pimms er den ultimative sommerdrink i Englands sommerarrangementer, sød, iset, og serveret med frugt, perfekt til varme sommerdage.

Imidlertid, tag ikke fejl af denne frugtagtige drink til bare at være et godt slag, fordi den faktisk indeholder 25% alkohol. Desuden, Pimms er gin-baseret, hvilket øger dets alkoholindhold, så du bemærker måske ikke engang hvordan 1-2 drikkevarer får dig mere end tipsy på største britiske sommerarrangementer.

 

Pimm’s Cup i Storbritannien

 

7. Alkoholdrikke til at prøve verden over om vinteren: Gluhwein

Juletid er en af ​​de bedste rejsetider i Europa, og julemarkeder er den mest fantastiske attraktion. Gluhwein er en fantastisk gløgg, og du kan smage det på julemarkeder i Tyskland, Østrig, og Schweiz, følg bare de glade skarer.

I modsætning til rødvin, Gluhwein er sødere, blandet med citrus, krydderier, og kanel. Desuden, du vil købe det varmt, så giver dig en sød og trøstende pause fra at slentre rundt i den kolde europæiske vinter. I modsætning til drikkevarer i koldt vejr, Schnaps er et godt alternativ til alkoholholdige drikkevarer med smag, når du er i Europa.

Düsseldorf til München med et tog

Dresden til München med et tog

Nürnberg til München med et tog

Bonn til München med et tog

 

Alkoholdrikke til at prøve verden over om vinteren: Gluhwein nat i Tyskland

 

8. Alkoholdrikke at prøve i Kina: Maotai spiritus

Den nationale kinesiske Maotai -spiritus produceres i Guizhou -provinsen. Maotai blev først produceret under Ming -dynastiet i det 16. århundrede. Denne alkoholholdige kinesiske drink, der skal prøves, er kornfremstillet i en proces, der tager et par år, indtil denne blanding, så alkoholen kan trække vejret ordentligt.

Så, hvis du er rejser i Kina, så prøv absolut denne unikke Maotami -drink. Det er bedst at smage det til 20-25 grader temperatur, i et specielt tulipanformet glas. Dette giver dig mulighed for at smage de rige og koncentrerede aromaer af denne kinesiske spiritus med sojasovs.

 

Alkoholdrikke at prøve i Kina: Fancy Maotai spiritus

 

9. Grappa Italien

Du kan smage denne lækre pomace – drue brandy er populær i Norditalien, Schweiz, og San Marino. Mens du drikker Aperol til frokost, grappa er en drink efter middagen, for at hjælpe med at fordøje de tunge pasta- eller pizza -måltider. Derfor, i modsætning til klassisk vin vil du drikke i høje vinglas, grappa kommer i små glas 1-2 ounce.

Desuden, du kan prøve Grappa sammen med kort espresso, eller endda smage det blandet i cocktails, på den ene eller anden måde, du vil nyde at prøve denne berømte italienske alkoholdrik, og bør fastgøre det til dine mad-og drikkevarer, du skal prøve i Italien.

Milano til Rom med et tog

Firenze til Rom med et tog

Venedig til Rom med et tog

Napoli til Rom med et tog

 

Grappa ved floden I Italien

 

10. Når som helst Belgien

De ældste spiritus i Europa, Jenever er oprindelsen af ​​Gin. Imidlertid, i dag er disse to drinks to meget forskellige alkoholholdige drikke. Når du var i Belgien, kunne du prøve den gamle og unge Genever, den unge Gen som aperitif, mens den gamle Gen eftermiddag som fordøjelse.

The Jenever er Belgiens ånd for mere end 500 flere år. Mange rejser til Belgien med det formål at smage den bedste belgiske øl. Ikke desto mindre, Jenever er den traditionelle alkoholholdige drink i Belgien. Hvis du ønsker at brink belgisk Jenever som en souvenir, se efter lerflasken, de ikoniske håndlavede kander, der opbevarer denne fantastiske spiritus.

Luxembourg til Bruxelles med et tog

Antwerpen til Bruxelles med et tog

Amsterdam til Bruxelles med et tog

Paris til Bruxelles med et tog

 

Når som helst i Belgien

 

Her på Gem A Train, vi hjælper dig gerne med at planlægge din ferie rundt om i verden. De bedste barer, pubber, og steder at prøve disse 10 alkoholholdige drikkevarer verden over er en togrejse væk.

 

 

Vil du integrere vores blogindlæg “10 alkoholdrikke til at prøve verden over” på dit websted? Du kan enten tage vores billeder og tekst, og give os kredit med et link til dette blog-indlæg. Eller klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fda%2Falcohol-drinks-worldwide%2F- (Rul lidt ned for at se Koden)