Læsetid: 8 minutter
(Senest opdateret: 29/06/2021)

På tværs af sibirisk taiga, den ældste Bajkalsø, vilde Kamchatka til Moskva, Disse 12 fantastiske steder at besøge i Rusland vil tage vejret. Vælg bare din måde at rejse på, pakke varme handsker eller regnfrakke til det vanskelige vejr, og følg os til Rusland.

 

1. Altai-bjergene

Mellem Rusland, Mongoliet, Kina, og Kasakhstan Altai-regionen er hjemsted for 700 søer, skove, og den højeste sibiriske top på Belushka-bjerget, på 4506 m. Altai er næppe befolket, så du finder det uberørt af den moderne civilisation, og kun den vildeste natur og dyreliv vil hilse på dig.

Desuden, hvis du er en eventyrlysten rejsende, derefter en tur til nogen af 1499 gletsjere i Altai vil forbløffe dig. i øvrigt, rafting i de største Katun- og Biya-floder er en episk oplevelse. På den anden side, en vilde safari kan være en mere afslappende mulighed. Du kan få en sjælden chance for at møde sneleoparden, ibex, Los, og mere end 300 fuglearter. Ingen tvivl, Altai er en af ​​de bedste dyrelivsdestinationer i Europa og et fantastisk sted at besøge i Rusland.

 

De naturskønne Altai-bjerge i Rusland

 

2. Kazan

Kazan er arkitektonisk himmel i Tatarstan-republikken, det vestlige Rusland. Midten af ​​den tatariske verden ligger ved bredden af ​​Volga, og Kazanka-floder, og betragtes som den femte største by i Rusland.

Som nævnt ovenfor, arkitekturen på Kazans vigtigste steder vil fange dit syn med sine hvide og blå farver og design. For eksempel, Kazan Kreml, et verdensarvssted, Kul Sharif-moskeen, Epiphany Cathedral, er blot nogle få af de steder, du kan besøge for at lære mere om den tatariske kultur.

 

Kazan Rusland Visning

 

3. Fantastiske steder at besøge i Rusland: Bajkalsøen

Den ældste sø i verdenshistorien, Baikal-søen er dannet 25 for millioner år siden. Dens iskolde og store overflade gør Baikal-søen til en vinterattraktion i Sibirien, og om sommeren, du kan springe ud i det klareste vand i Europa, eller udforske det sjældneste dyreliv i verden.

Cruising, beundrer fra Baikal-stien til fods, eller at grille ved bredden af ​​den mest fantastiske sø i Rusland, du vil have et mind-blowing eventyr. Fyrretræerne rundt, Taiga og vildmark er en togtur fra den nærmeste by Irkutsk, et andet fascinerende sted at besøge i Rusland. For at afslutte det hele, du kunne begynde dit Baikal-eventyr fra Kina eller Rusland, via det transsibiriske tog, sommer eller vinter.

 

Frosne fantastiske steder at besøge i Rusland: Bajkalsøen

 

4. Sankt Petersborg

Tsarens by og legendariske paladser, Sankt Petersborg har inspireret digtere og forfattere. Hvis du ikke har været i Sankt Petersborg, du har ikke rigtig set Rusland, fordi denne by er et af Ruslands mest berømte og imponerende ikoner.

Eremitagen, Catherine Palace, vinterpaladset, og Peterhof haver, er bare betagende. Hvert trin, du laver, trækker dig tættere på et russisk eventyr og fortryller dig. Sankt Petersborgs historie og arkitektur gør det til et must sted at besøge i Rusland og selvfølgelig en af ​​topene 12 mest fantastiske steder i Rusland.

 

Neva River in Saint Petersburg Is one of Russia's Amazing Places to Visit

 

5. Kamchatka

Vild, stort, smuk, og overraskende, Kamchatka venter på dig næsten i slutningen af ​​verden. Kamchatka-halvøen ligger helt øst for Rusland, hjem til næsten 300 vulkaner, de fleste er aktive, og den mest imponerende udsigt over Stillehavet og den russiske ørken. Meget få kender til Kamchatkas vidundere, så Kamchatka er langt det mest fantastiske og ekstraordinære sted at besøge i Rusland.

Du vil se, at det ikke er så let at nå Kamchatkas vidunder, på grund af dets fjerntliggende placering. Imidlertid, når du gør det, du vil blive overrasket af den primære natur, naturlige vidundere: det varme kilder, floder, dyreliv, og selvfølgelig vulkaner. EN vulkanekspedition er en af ​​de mest ekstreme og spændende ting at gøre i Kamchatka. For eksempel, Klyuchevskaya Sopka er den højeste top og en aktiv vulkan, ønsket destination for mange rejsende i Kamchatka.

 

 

6. Fantastiske steder at besøge i Rusland: Sochi

På kysten af ​​Sortehavet, omgivet af grønne bjerge og resorts, Sochi er den ultimative sommerferiedestination i Rusland. Sochi er så populær, at byen tiltrækker 4 millioner mennesker hvert år, for deres sommerferie ved havet.

Ud over solbadning, Sochi Arboretum, eller lille Italien, er perfekt til panoramaudsigt over Sortehavet og Sochi, og vandrer i haverne og beundrer påfuglene.

Afslutningsvis, der er ikke noget bedre sted for en afslappende ferie, i Rusland-stil, Rusland end i Sochi. Derfor, Det er ikke overraskende, at du kan rejse til Sochi fra Moskva og ethvert punkt i Rusland, samt fra Centralasien og Østeuropa, med tog.

 

panoramaudsigt over Sochi

 

7. Veliky Novgorod

Veliky Novgorod har et æressted på vores 12 mest fantastiske steder at besøge i Rusland. Man kan sige, at den store Novogrod er, hvor Rusland blev det store land, det er i dag. Tilbage i den 9. århundrede, Veliky Novogrod var hvor prins Rurik, i 862 annoncerede den moderne russiske stat og gjorde Novogrod til centrum for handel, demokrati, og læsefærdigheder mellem Rusland og Balkan.

Så, hvis du er i russisk historie, Veliky Novogrod skal være på din bucket-liste. Novogrod Kreml-fæstningen, Cathedral St.. Sophia er bare 2 af de mest populære steder i Veliky Novogrod, der vil forbløffe dig. Står for 800 flere år, bare tænk på de historier og begivenheder, der fandt sted her.

 

Broen i Veliky Novgorod Rusland

 

8. Fantastiske steder at besøge i Rusland: Olkhon Island

Baikal-søen er så stor, at vi måtte tilføje endnu et fantastisk sted, man skulle besøge, når man var i Rusland. Olkhon Island er den største ø i Baikal-søen, svarer i størrelse til New York City. Øen er hjemsted for at tænke skove, stenet landskab, og kun 150000 beboere, i modsætning til New York City.

Imidlertid, Olkhon Island er et populært sted for rejsende til Baikal-søen. Dette betyder, at om sommeren kan du svømme i det klare uberørte søvand og dykke i verdens dybeste sø. Om vinteren, på den anden side, du kan komme for at beundre den ældste sø i verden, i sin vinterdragt, frossen og smuk i hvid.

Øen er en færge væk fra Sakhuyurta og af Buryat menes folk at være det 1 af fem globale poler af shamansk energi. Faktisk, du kan finde shaman-klipperne i midten af ​​øen.

 

Det fantastiske sted på Olkhon Island, Rusland

 

9. Irkutsk

Hvis du er på din transsibiriske rejse, så stopper du sandsynligvis i Irkutsk, den uofficielle hovedstad i det østlige Sibirien. 19århundredes russiske kirker, træbrune og blå farvede huse, Sibirisk Taiga, Irkutsk er en smuk historisk by.

i øvrigt, Irkutsk var engang et eksilsted for mange russiske adelige og intellektuelle i Sibirien, hvis den regerende regering besluttede, at de gik imod magten. Så, Irkutsk og sibiriske taiga indeholder mange russiske digte- og litteraturværker. Ikke desto mindre, i dag er Irkutsk en smuk by: blok 13 af træhuse fra det 18. århundrede, Frelserens kirke, og Bronshteyn Gallery er et par af de steder, du skal besøge.

 

Et gammelt hus i Irkutsk Rusland

 

10. Fantastiske steder at besøge i Rusland: Stolby Naturreservat

Ved bredden af ​​Yenisei-floden, Stolby naturreservat ligger lige syd for byen Krasnoyarsk. Reserven falder ikke i skønhed fra top 5 smukkeste naturreservater i Europa. Efter en lang rejse med det transsibiriske tog over Rusland, du vil opdage, at vandrende rundt i reserven hæver dit humør, vågner den søvnige krop og sjæl.

Det har Stolby gjort 5 hovedfarvede kodede stier, så du ikke går vild i de mange små skovstier. Når du når dybt inde i skoven, du vil opdage reservens navn oprindelse. Der er 100 stolby - stenede søjler af sten, imponerende og høje klynger af stolby midt i træerne.

At besøge denne smukke naturpark handler om at nyde det bedste fra moderens natur. Der er intet som lugten og udsigten til russiske skove, om sommeren eller vinteren. Imidlertid, hvis du planlægger en vintertur, en hurtig påmindelse om at bære mange lag, da Sibirien bliver meget kold og sne.

 

Fantastiske steder at besøge i Rusland: Stolby Naturreservat

 

11. Moskva

Farverig Arbat, Kreml og Den Røde Plads, St. Basil's Cathedral, og Moskva-floden, funktion i hvert postkort, billede, og stykke om Moskva. Imidlertid, kun indtil du sætter foden på disse fantastiske steder, at du virkelig sætter pris på deres storhed og skønhed. Der er ingen tvivl om Moskvas smukke charme. Så, det er ikke overraskende, at hovedstaden er en af ​​de 12 mest fantastiske steder at besøge i Rusland.

Mens Moskva er betagende, den underjordiske by med metrostationer er lige så storslået. En by vandretur i Moskvas undergrund er en af ​​de bedste ting at lave i Moskva. Her, du får masser af info om kunsten, design, og historie for hver station, såvel som byen, fra de lokale.

 

Nat i Moskva Røde Plads

 

12. Fantastiske steder at besøge i Rusland: Kizhi Island

Trækirker, et ottekantet klokketårn udelukkende af træ, udgør den unikke Kizhi Pogost. Dette ekstraordinære kompleks af trækonstruktioner blev lavet af tømrere, på en af ​​øerne i Onega-søen. Du vil blive forbløffet over at høre, at denne type model var populær i oldtiden. Disse trærum var populære sognepladser i det 16. århundrede, og måske tidligere.

Mens kirker ikke er et sjældent syn i Rusland, træ kirker er. Kizhi-øen er et vidunderligt eksempel på russiske håndværkere. Kizhi Island er en UNESCO World Heritage Site, og et af verdens vidundere, som hele komplekset, passer fantastisk ind i det naturlige landskab.

 

Trækirker i Kizhi Island

 

Her på Gem A Train, Vi hjælper dig gerne med at planlægge en uforglemmelig tur til disse 12 fantastiske steder i Rusland med tog.

 

 

Vil du integrere vores blogindlæg “ 12 Fantastiske steder at besøge i Rusland ”på dit websted? Du kan enten tage vores billeder og tekst, og give os kredit med et link til dette blog-indlæg. Eller klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fda%2Famazing-places-visit-russia%2F - (Rul lidt ned for at se Koden)