Læsetid: 7 minutter
(Senest opdateret: 31/12/2021)

Naturskønne udsigter, mystiske landsbyer, gemt væk slotte, og usædvanlige huse, Disse 10 fantastiske stop i Europa kan kræve forlængelse af dit ophold, men de er absolut et besøg værd.

 

1. Fantastiske stop i Europa: Rakotzbrucke, Tyskland

Gemt væk i en lille park i Sachsen, djævlens bro, også kendt som Rakotzbrucke, er helt værd den udfordrende tur fra Berlin. Spiralstensbroen fra 1860, er et syn, der fascinerer og fascinerer rejsende takket være sin unikke form og konstruktion. Skarpe spir på hver side og selve spiralbroen, se ud som om de kunne være lavet af djævelen selv, men faktisk alle menneskeskabte.

i øvrigt, historier siger, at mænd bygger denne bro som et offer til djævelen dengang, men i dag er det bare et magisk sted. Der er ikke mange ting at gøre i nærheden, derfor er det bedst at kombinere et besøg i Rakotzbrucke med en tur til Kromlau park.

Frankfurt til Berlin med et tog

Leipzig til Berlin med et tog

Hannover til Berlin med et tog

Hamborg til Berlin med et tog

 

Gorgeous & Amazing stops In Europe: Rakotzbrucke, Germany

 

2. Champagne-Ardenne, Frankrig

Frodige dale og en endeløs horisont af vinmarker og hvidvin. Så, at besøge Champagne-Ardenne kan være et vidunderligt stop på din rejse til det italienske vinregion, Toscana. Champagnelandet ligger mellem Paris og Lorraine. Derfor, et stop ved en af ​​de store vinmarker i Champagne-Ardenne kan være en fantastisk tilføjelse til en piger’ rejse til Paris.

Derudover, være hjemsted for luksuriøs mousserende champagne, denne region har en stor historisk betydning. For eksempel, den fantastiske Jeanne d'Arc kom fra landsbyen Domremy. Så, du vil sandsynligvis høre fantastiske historier, mens du smager vin i en malerisk fransk vingård. Bundlinie, Champagne-Ardenne er en af ​​de 5 mest fantastiske stop i Frankrig.

Amsterdam til Paris med et tog

London til Paris med et tog

Rotterdam til Paris med et tog

Bruxelles til Paris med et tog

 

The Amazing Champagne-Ardenne, France

 

3. Fantastiske stop i Europa: Oberhofen Slot, Schweiz

Ved bredden af smuk sø elastik, Oberhofen Slot er et af de storslåede slotte i Schweiz. Oberhofen Slot ligger mellem Bern, Interlaken, og Luzern-søen. Så, et besøg på Oberhofen Slot og Thun-søen er et vidunderligt stop på den lange smukke vej.

Desuden, det slot-omdannet museum, som går tilbage til det 13. århundrede, har en vidunderlig have, hvor du kan beundre mange eksotiske træer, blomster, og udsigt over Alperne. Dermed, du kan forvandle en halvdagstur til en heldagstur til Oberhofen, og den smukke nærliggende park for at opleve den stille sindsro og naturskønne udsigter, mens folkemængderne skynder sig videre til Luzern.

Interlaken til Zürich med et tog

Lucerne til Zürich med et tog

Bern til Zürich med et tog

Genève til Zürich med et tog

 

Amazing stops by the lake: Oberhofen Castle, Switzerland

 

4. Vorarlberg, Østrig

Med udsigt over den smukke Bodensø, Vorarlberg er berømt for sin episke udsigt over søen og bjergene. Den østrigske by ligger ved foden af ​​Vorarlberg, en storslået naturreservat af store bjerge, og grønne stier. Uanset om du rejser fra Liechtenstein til Østrig eller Tyskland, Vorarlberg er et fantastisk stop på din togrejse i hele Europa.

Bjerg morgenmad, eller en rolig weekend i naturen før den travle by, du burde tage dig tid til Vorarlberg. Denne by er ikke særlig kendt blandt rejsende, imidlertid, Vorarlberg er stedet, hvor du kan opleve østrigsk kultur og køkken. i øvrigt, du vil være omgivet af de mest betagende østrigske landskaber, landsbyer, og naturskøn udsigt – det allerbedste Østrig har at byde på, væk fra de turistmæssige steder.

Salzburg til Wien med et tog

München til Wien med et tog

Graz til Wien med et tog

Prag til Wien med et tog

 

Vorarlberg, Austria

 

5. Fantastiske stop i Europa: Freudenberg, Tyskland

Den fortryllende middelalderby Freudenberg er en af ​​Tysklands, og Europas mest maleriske byer. Hovedattraktionen her er 80 eller så bindingsværksrammede hvide huse, ser særligt smuk ud om vinteren. Dermed, en tur til snedækkede Freudenberg er en uforglemmelig oplevelse, en, der vil tage dig tilbage i tiden og til eventyrlandene.

i øvrigt, Freudenberg ligger blandt grønne bakketoppe, med 160 km af vandrestier og flotte udsigtspunkter. Westfalen-området er dejligt om foråret, når alt er grønt og blomstrer. Det 6 timers togtur fra Berlin er det hele værd, for et glimt af en af ​​de mest charmerende gamle byer i Tyskland.

Düsseldorf til München med et tog

Dresden til München med et tog

Nürnberg til München med et tog

Bonn til München med et tog

 

 

6. Giant's Causeway, Nordirland

Udsigten over 40,000 sekskantede basaltsøjler, der går ned i det blå hav i Giant's Causeway, er absolut naturskønne. De naturlige vidundere er mere end 6o millioner år gamle, nås gennem grønt, rød, og blå stier. For deres unikke form, disse søjler sætter Giant's Causeway lige med 7 andre verdens vidundere.

Derfor, det er unødvendigt at sige, the Giant's Causeway er en af ​​de 10 mest fantastiske stop at gøre i Irland. Uanset om du rejser fra Belfast eller Dublin, få tid til at lave dette vidunderlig dagstur i Nordirland. Omgivet af frodige grønne irske landskaber, og det blå hav for dens fødder, hvert skridt langs disse vulkanske søjler vil bringe dig tættere på din rejse for at opdage det bedste og mest bemærkelsesværdige på jorden.

 

Rainbow over Giant's Causeway, Northern Ireland

 

7. Fantastiske stop i Europa: Zermatt, Schweiz

De store alper er så store, at ethvert punkt, du vælger at stoppe ved, vil tage pusten fra dig. Imidlertid, der er intet som den fantastiske udsigt over schweiziske alper i Zermatt. Mens Zermatt er populær for sine fantastiske skiløjper, det ser smukt ud om foråret og sommeren.

Zermatt er hjemsted for en af de mest maleriske bjergkæder i Europa, Matterhorn. Mens det ser majestætisk ud og langt at nå, Zermatts skønhed er en togtur væk fra Basel, Bern, og Genève. Så, du kan komme på en weekend eller forlænge dit korte stop til en uforglemmelig ferie i de schweiziske alper.

Basel til Interlaken med et tog

Genève til Zermatt med et tog

Bern til Zermatt med et tog

Lucerne til Zermatt med et tog

 

Amazing stops for ski In Europe: Zermatt, Switzerland

8. Alberobello Italien

Du vil blive betaget af den usædvanlige Trulli, i den fantastiske Salento-region. Koniske boliger med hvide facader og dekorerede hustage går tilbage til bronzealderen. Disse unikke bygninger skulle være midlertidige, men mange har overlevet tid og vejr, i den dejlige Alberobello by. Alberobello er en af ​​de mest naturskønne byer i det sydlige Italien, og et godt stop langs den italienske kystlinje.

Mens denne by er lille, du kan nemt rejse til Alberobello- og Trulli-zonen med regionale tog. Denne måde, du kan gøre et par stop mere i de andre charmerende byer, som det gamle Lecce, bari ved havet, og Trani. Desuden, disse storslåede byer er lidt uden for den slagne vej i Italien og fri for turistmængder.

Milano til Rom med et tog

Firenze til Rom med et tog

Venedig til Rom med et tog

Napoli til Rom med et tog

 

Alberobello Village In Italy

9. Fantastiske stop i Europa: Beaulieu-Sur-Mer Village Frankrig

Mellem Monaco og Nice, i den fantastiske franske riviera, Beaulieu-sur-Mer er et fantastisk sted at stoppe ved havet og hoppe til en forfriskende dukkert i Middelhavet. Private strande, luksuriøse villaer, og den fantastiske udsigt over Saint-Jean-Cap-Ferrat-halvøen, det bliver ikke mere drømmende end dette i Europa.

Ud over Beaulieu-sur-Mer, der er mange betagende stop langs Les Corniches, klippevejene langs den franske riviera. Den 30 km lange køretur begynder i Nice og slutter i Menton, en af de mest farverige steder i Europa. Mens det kun er 30 km, der er i hvert fald 10 fantastiske stop langs denne naturskønne vej i Europa.

Dijon til Provence med et tog

Paris til Provence med et tog

Lyon til Provence med et tog

Marseilles til Provence med et tog

 

Amazing stops In Europe: Beaulieu-Sur-Mer Village France

10. Giethoorn, Holland

Landet med stråtækte bondehuse og 170 øer, Giethoorn er en mystisk landsby i Holland. i øvrigt, tager langs kanalerne, under træbroerne, omgivet af grønne lande og blomster, er en oplevelse du aldrig vil glemme.

Den charmerende lille Giethoorn landsby i Nationalpark Weerribben-Wieden er et fantastisk stop på en tur på tværs af Holland. Mens denne lille landsby har frosset i det 18. århundrede, takket være moderne offentlig transport, du kan nu komme til Giethoorn fra Amsterdam på mindre end 2 timer.

Bruxelles til Amsterdam med et tog

London til Amsterdam med et tog

Berlin til Amsterdam med et tog

Paris til Amsterdam med et tog

 

Giethoorn, the Netherlands is very unique stop

 

Vi kl Gem et tog vil med glæde hjælpe dig med at planlægge en tur til disse 10 fantastiske stop i Europa.

 

 

Vil du indlejre vores blogindlæg "10 fantastiske stop i Europa" på dit websted? Du kan enten tage vores billeder og tekst, og give os kredit med et link til dette blog-indlæg. Eller klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fda%2Famazing-stops-europe%2F – (Rul lidt ned for at se Koden)