Læsetid: 7 minutter
(Senest opdateret: 13/05/2022)

Udover at vælge kjolen, eller jakkesæt, at planlægge et bryllup er en udfordring for ethvert par. Fra gæstelisten til temaet, der er så mange detaljer, der gør dagen til en drøm til virkelighed. Imidlertid, bryllupsdestinationen er en af ​​de vigtigste ting at tage stilling til. Disse 10 fantastiske bryllupsdestinationer i Europa tilbyder de bedste bryllupssteder til den mest magiske bryllupsdag.

 

1. Fantastiske bryllupsdestinationer: Et bryllup i Paris

De parisiske hustage, slotte, og sofistikeret charme skaber den mest magiske atmosfære til et bryllup. Derfor, den franske hovedstad er en populær pars rejsemål og en top bryllupsdestination. Yderligere, du kan nemt gå fra at servere foie gras i din reception til at nippe til champagne med udsigten over Eiffeltårnet på bryllupsrejsen.

Mens Paris er et fantastisk bryllupssted, Du bør overveje, at Paris også er en af ​​de dyrere bryllupsdestinationer i Europa. Dermed, et bryllup i Paris er et fantastisk valg for par, der ønsker at give sig i kast med deres bryllup og gæster.

5 Smukke bryllupssteder i Paris:

Halvøen

Chateau d'Esclimont

Forsoningskapel

Barry musikpavillon

hvide Hus

 

Amsterdam til Paris Tog

London til Paris Tog

Rotterdam til Paris Tog

Bruxelles til Paris Tog

 

Amazing Wedding In Paris

 

2. Toscana

At tage dine første skridt som et ægtepar under vinstokkene er en vidunderlig måde at begynde et ægteskab på. Toscanas bølgende bakker, håndlavet pasta, og rødvin, er kun nogle få grunde til at blive forelsket i Italien. Med andre ord, Toscana er en uforglemmelig destination for at fejre din kærlighed med nære venner og familie.

Uanset hvilket sted du vælger, foråret er den bedste tid til et bryllup i Toscana. Årsagerne er; vejret er godt og behageligt til indendørs eller udendørs arrangementer, og det er turister gratis. Derfor, hvis du allerede har besluttet dig for at blive gift i Toscana, alt du skal gøre er at vælge bryllupsstedet. Fra luksuriøse villaer i det maleriske Val d'Orcia til charmerende landlige bondehuse, der er mange bryllupssteder for ethvert koncept og budget.

5 Romantiske bryllupssteder i Toscana:

Castiglion del Bosco

Borgo Santo Pietro

Villa Vignamaggio

Cornacchi hus

Lande af Nano

 

Rimini til Florence Tog

Rom til Firenze Tog

Pisa til Firenze Tog

Venedig til Firenze Tog

 

An Amazing Wedding In Tuscany

 

3. Fantastiske bryllupsdestinationer: Edinburgh

Velbevarede gamle bygninger, rig historie, og fængslende arkitektur, Edinburgh er den mest fantastiske bryllupsdestination i Storbritannien. Yderligere, de gamle biblioteker, Edinburgh er den mest fantastiske bryllupsdestination i Storbritannien, og middelalderlige borge, Edinburgh er den mest fantastiske bryllupsdestination i Storbritannien, Edinburgh er den mest fantastiske bryllupsdestination i Storbritannien.

Edinburgh er den mest fantastiske bryllupsdestination i Storbritannien, Edinburgh er en sjov og livlig by, Edinburgh er den mest fantastiske bryllupsdestination i Storbritannien, Edinburgh er den mest fantastiske bryllupsdestination i Storbritannien. Desuden, Edinburgh er måske den eneste destination i Europa, hvor du finder slotte, stuehuse, og eksklusive hoteller til dit fantastiske bryllup.

5 Unikke bryllupssteder i Edinburgh:

The Old Dr Bells Baths

Edinburgh Slot

Doubletree by Hilton

Den Kongelige Lægehøjskole

Mansfield Traquair

 

Unique Wedding Venues In Edinburgh

 

4. Bled sø, Slovenien

Med smuk udsigt over søen og de omkringliggende bjerge, Bled-søen er en af ​​de mest romantiske bryllupsdestinationer i Europa. i øvrigt, det mest specielle ved Bled-søen er den lille ø i dens centrum og den storslåede kirke. Øens kirke er et pragtfuldt sted for et intimt borgerligt og kirkeligt bryllup, med bådadgang fra fastlandet.

Ud over de charmerende omgivelser, Lake Bled er et vidunderligt sted for en bryllupsrejse. Denne måde, direkte fra receptionen og fest på et af de luksuriøse hoteller, du kan trække dig tilbage til din helt egen hytte på vandet eller bryllupssuite. i øvrigt, Lake Bled byder på mange romantiske picnic steder, vandrestier, og vandsportsaktiviteter for livets minder.

5 Fantastiske spillesteder i Bled-søen:

Grand Hotel Toplice

Bled Island Kirke

Villa Bled

Bled-søens kyster

Bled Lake Slot

 

 

5. Fantastiske bryllupsdestinationer: Comosøen

Slående italienske haver, der ender i vandet, romantiske terrasser med udsigt over søen, Comosøen er en utrolig kærlighedsdestination i Europa. Dermed, Comosøen tilbyder de perfekte rammer for en bryllupsceremoni og utrolige bryllupsbilleder.

Ud over det udsøgte design og stil på bryllupsstederne i Comosøen, de italienske villaer ved søen er ideelle til brude- og gommefester. Hvert af spillestederne i Comosøen har direkte bådadgang. Derfor, det lykkelige par kan planlægge uforglemmelige polterabend og polterabend, hvis de planlægger et sommerbryllup i Comosøen. Bundlinie, Comosøen er et vidunderligt bryllupssted, hvor "dolce vita" virkelig begynder med et lykkeligt par, der binder knuden.

5 Romantiske spillesteder i Comosøen:

Villa Erba

Tenuta La Madonnina di Barni

Villa D'Este

Mandarin Oriental Hotel

Villa Balbiano

 

Milano til Torino Tog

Comosøen til Torino Tog

Genova til Torino Tog

Parma til Torino Tog

 

Lake Como view with a couple before marriage

 

6. Eventyrbryllup i Irland

Hvis du altid har drømt om at gifte dig med din charmerende prins, så er et bryllup i Irland, hvor dine drømme går i opfyldelse. Slotte, og ekstravagante haver i de naturskønne bjerge i Irland, har været vært for mange romantiske bryllupper. Endnu mere, de storslåede slotte er en del af den rige gæliske historie i Irland og har forvandlet sig fra gamle fæstningsværker, og symboler til magten, til spektakulære bryllupssteder.

følgelig, slotte er et godt bryllupssted, ikke kun takket være deres omgivelser og romantiske atmosfære, men også takket være deres størrelse. Dermed, mange slotte og palæer i Irland kan rumme hele gæster’ lister til en bryllupsweekend. Imidlertid, hvis du har lyst til en mere intim bryllupsfest, derefter de charmerende landsbyer og palæer i Irland, vil med glæde være vært for dit drømmebryllup.

5 Fantastiske bryllupssteder i Irland:

Ballymagarvey Village

Ashford Castle

Belle Isle Castle

Clanwilliams hus, Co. Wicklow

Drumhalla hus, Co. Donegal

 

Fairytale Wedding In Ireland

 

7. Fantastiske bryllupsdestinationer: Berlin

Ung, funky, tendenser, og usædvanligt, Berlin er en fantastisk bryllupsdestination for unge og modige par. Mens de fleste par vælger en mere romantisk, klassisk destination til deres store dag, som Paris eller Comosøen, Berlin er en usædvanlig destination for bryllupper. Berømt for sine barer, natscene, og fantastisk natteliv, Berlin har meget mere at byde på i bryllupsscenen, end kun at være en fantastisk bachelor- og bachelorettedestination.

For eksempel, Berlin er rig på historie, og de fleste af dens store historiske bygninger er velbevarede, tilbyder dejlige klassiske spillesteder til et intimt bryllup. På den anden side, andre spillesteder tilbyder fantastisk udsigt over byen og er fantastiske udendørs bryllupssteder, perfekt til et sommerbryllup. Så, på trods af at være funkis hovedstad, Berlin er en vidunderlig bryllupsdestination i Europa, for rockstjernepar, med et strejf af glam.

Bedste bryllupssteder i Berlin:

Roms hotel

Seelodge

A-Rosa Scharmutzelsee

2C Spreequartier

 

Frankfurt til Berlin Tog

Leipzig til Berlin Tog

Hannover til Berlin Tog

Hamburg til Berlin Tog

 

Bride Photoshoot In Berlin

 

8. Amsterdam

Med charmerende broer, blomster overalt, og idylliske udsigter fra alle vinkler, Amsterdam er en fantastisk bryllupsdestination. Den hollandske hovedstad er venlig, stille og rolig, og farverig by. i øvrigt, Amsterdam er en LGBT-venlig by og byder alle par velkommen, der ønsker at erklære deres kærlighed til verden.

Desuden, hvis du planlægger et bryllup på et budget, bryllupper er gratis om tirsdagen. Så, pak dine bedste venner, og forældre, til et intimt og mindeværdigt bryllup i et af de 10 fantastiske bryllupsdestinationer i Europa.

Top 5 Bryllupssteder i Amsterdam:

Vondelkerk

Hortus Botanicus

Koeplkerk

Kas Restaurant

Pont 13

 

Bruxelles til Amsterdam Tog

London til Amsterdam Tog

Berlin til Amsterdam Tog

Paris til Amsterdam Tog

 

LGBT Wedding In Amsterdam

 

9. Fantastiske bryllupsdestinationer: Bayern, Tyskland

Det rustikke landskab, udsigt over bjergene, og bayersk naturskønhed skaber de mest idylliske rammer for en intim bryllupsceremoni. Desuden, Bayern er en af ​​de smukkeste og største regioner i Tyskland. Dermed, du vil have fuldstændig privatliv til at nyde din dag i den store bayerske udendørs.

i øvrigt, Bayern er et af de mest naturskønne steder i Tyskland, fra vinter til sommer. Denne måde, du kunne holde et vinterbryllup i det snehvide eventyrland, eller byd foråret velkommen i de blomstrende bjerge omkring. På den ene eller anden måde, dine bryllupsbilleder, og begivenheden vil være enestående speciel.

3 Fantastiske bryllupssteder i Bayern:

5* Steigenberger Hotel Sonnenhof

EYRICHSHOF SLOT Slot

Gauklerhof Udelukkelse

 

Salzburg til Wien Tog

München til Wien Tog

Graz til Wien Tog

Prag til Wien Tog

 

Amazing Wedding Locations In Bavaria

 

10. Fantastiske bryllupsdestinationer i Europa: De østrigske alper

Hver rejsende til de østrigske alper forelsker sig i bjergene fra første øjekast, så hvorfor ikke blive gift på denne fantastiske beliggenhed. Som et billede direkte fra et brudemagasin, dine bryllupsbilleder i de fredfyldte alpine bjerge, eller uberørte søer, de østrigske alper er et uforglemmeligt bryllupssted.

Mellem et vinterskibryllup, til et forårsbryllup, der er mange bryllupssteder at vælge imellem. For eksempel, du kan planlægge en udendørs ceremoni på en klippe, med udsigt over bjergene, eller i en charmerende hytte med et par af dine nære venner over en weekend flugt i Alperne. Bundlinjen, fra servering af Schnitzel i receptionen, at danse under en himmel fuld af stjerner, et bryllup i Alperne er et eventyrægteskab i støbeskeen.

3 Vidunderlige bryllupssteder i de østrigske alper:

Rossl Alm Chalet

Kufstein fæstning

Maierl Alm og Chalets

 

München til Innsbruck Tog

Salzburg til Innsbruck Tog

Oberstdorf til Innsbruck Tog

Graz til Innsbruck Tog

The Austrian Alps Wedding

 

Vi hjælper dig gerne med at planlægge en romantisk togrejse til dit drømmebryllupsdestination, Bare indtast SaveATrain.

 

 

Vil du indlejre vores blogindlæg "10 fantastiske bryllupsdestinationer i Europa”På dit websted? Du kan enten tage vores billeder og tekst, og give os kredit med et link til dette blog-indlæg. Eller klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fda%2Famazing-wedding-destinations-europe%2F – (Rul lidt ned for at se Koden)